Element ornamental
![]() ![]() ![]() |
Element ornamental
Predator3 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9Dci 2005 Authentique
- CT 22 EVN
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ornamentul il vei gasi doar la RENAULT (cel putin unul care sa se potriveasca la fel de bine), zornaitul poate fi de la un geam spart a carui cioburi nu au fost bine curatati din portiera... ca un sfat la polish, fugi de cele din comert la care freci cu carpa... polish ul autentic este cel profesional facut cu polish 3M la masina rotativa cu viteza de rotatie reglabila in prealabil autoturismul fiind pregatit/matuit cu smirghel fin (de 2000) si apa... nu intru in amanunte dar de obicei se fac la vopsitorii si nu la spalatorii auto...
![]() This post has been edited by laguna_2_interceptor: 24 Aug 2007, 22:22 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
Predator3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 11 August 07 ![]() |
Thx for the advice... dar de asta mi era frica ... de reprezentanta... din cate am auzit un ornament costa cam 2mil ceea ce mi se pare exagerat tinand cont ca e doar o bucata de plastic cromata.
Daca tot am deschis topicul , poate imi spune cineva unde gasesc niste elemente de tuning exterior in special pleoape ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1.9Dci 2005 Authentique
- CT 22 EVN
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vrei sa zici o bucata de plastic vopsita, ca urme de crom nu sunt pe acolo
![]() Bucata aia de plastic e mare generator de scartaieli si pocnituri la gropi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:26 |