Concesionar, oamenii de vanzari ai concesionarilor
![]() ![]() ![]() |
Concesionar, oamenii de vanzari ai concesionarilor
robert_siatat |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
none
none
- -
none
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred.
![]() Treci pe la toti si alege-l pe cel unde te baga in seama consilierul de vanzari din propria sa initiativa. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Automarcus group ,albu george,superbaiat(destept,descurcaret,stilat),cadou la cumparare alarma Automate. I-am cerut un diesel de 100CP luxe privilege plus niste optionale.Mi-a gasit-o incredibil de repede ,era pe transport si intr-o saptamina am luat-o
![]() Icearca si la altii totusi! Bafta! This post has been edited by apostol_emil: 6 Dec 2006, 18:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asta e un topic bun. Si eu sunt in dilema la care concesionar din B sa apelez in eventualitatea unei noi achizitii... Intai ma gandeam la Serus..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu cand mi-am cumparat masina, m-am dus la IPSO (de pe 1 Mai), deoarece acolo stia un coleg de un concesionar Renault...cand am auzit ca dupa efectuarea platii in 3 zile primesc masina, nici nu am mai stat pe ganduri...(este vorba de masina din semnatura). Pe langa asta, cadou am primit numerele provizorii, un set de covorase de cauciuc, si prima revizie gratuita(consumabilele+manopera)...acum nu stiu cum mai stau lucrurile, oricum eu iti recomand sa nu te pripesti, si sa cauti mai intai peste tot pana sa faci o alegere!
![]() P.S.: Uitasem, inainte sa cumpar masina, foarte draguta domnisoara de acolo....dar dupa efectuarea platii(cand a trebuit sa ma duc dupa toate documentele masinii....etc...), incepusem deja sa fiu cam deranjant... Ma rog... Scuze de offtopic.... ![]() This post has been edited by Duyu: 6 Dec 2006, 21:12 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand am facut "cercetarea de piata" in septembrie am luat legatura cu mai multi dealeri cerandu-le o lista de masini de pe stoc (am vrut sa iau masina cat mai repede) si in acelasi timp i-am intrebat ce anume pot oferi ca sa ma convinga sa cumpar de la ei. Consilierul de vanzari de la Serus a fost foarte prompt in a-mi raspunde la fiecare solicitare asa ca am luat masina de acolo.
Bafta la alegere ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu m-am dus direct la Serus, dar si acolo am fost tratat frumos. Poti sa te duci la oricare, ii iei tare cu ce iti pot oferi, si vezi daca iti convine sau nu. Acum sunt destule masini pe stoc, sa vezi ce poti obtine. Eu am obtinut alarma gratuit, Cobra.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot serus recomand! Foarte promti baietii! Am luat 2 masini de la ei, iar daca ar fi sa o iau pe a 3 ,tot de la ei o voi lua!
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
oriunde dar nu serus
totul e bine si frumos pana platesti avansul, dupa aia in functie de dotarile masinii pregatestete sa auzi diverse scuze si minciuni; oricum discuta cu ei concret ce-ti ofera moca si fi foarte ATENT sa scrie in factura de avans termenul de livrare (nu inghiti vrajelile lor ca o sa-ti para rau) si daca totusi mergi la serus FERESTETE de d-soara nicoleta petre(director de vanzari autoturisme) pt. ca eu am patit-o cu tot cu pilele mele, mai bine discuti cu cornel liacu(super agent) si cu care eu discutasem in vara dar cand am comandat am zis ca totusi directoarea de vanzari e mai sus si................. degeaba mai citeste topicul ''termen de livrare'' SUCCES oricum si s-o stapanesti fara belele! ![]() |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
E cam greu sa scrie pe factura termenul de livrare, dar mie unul mi-a venit masina cam intr-o luna, cu vreo 2 saptamani mai devreme decat trebuia, asa ca merge. Am stat multicel pana au dat jos ceara de pe ea, atat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
masinile nu vin cu ceara pe ele ci cu niste folii albe asemanatoare cu cele de pe displayul telefoanelor mobile care se dau jos tragand de ele fara nici o problema
nu crezi poti sa mergi spre ciorogarla paralel cu autostrada buc-pitesti si pe partea stanga vei vedea parcul celor de la renault-nissan romania,poti intreba paznicii sau chiar vedea cu ochii tai (au gard de plasa)-asa ca uite alta vrajeala a celor de la serus acolo stau masinile dupa ce sunt descarcate de pe trailer si asteapta sa fie facuta vama si apropo in romania nu se importa nici macar o masina ceruita, de nimeni (este o procedura foarte scumpa si care nu se aplica in tarile de mana a 3 a, cum suntem considerati noi) |
--------------------
-
-
- -
- Megane2.2
|
|
goldeyee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 10 January 07 ![]() |
Salutare tuturor!
Azi mi-am luat pe firma un Logan Break. Meridian Vest Anul trecut am luat un Renault Megane. Serus Am ceva experienta la achizitie masini..... O concluzie este ca dealerii se impart in: 1. firme serioase 2. firme penale De firmele penale Feriti-va !!!! La firmele serioase, ca la orice firma, exista si agenti penali, de acestia insa feriti-va si nu firme ! Ca si concluzii legate de dealerii grupului Renault Nissan Dacia: Meridian Vest conform clasificarii de mai sus FIRMA PENALA ...... toata firma PUTE de la distanta. aveti detalii cu ce am patit eu aici Serus - concesionar serios, dar probabil are uscaturi din ce am mai citit pe alte site-uri. Aici va recomand sa mergeti la dna. Oana Munteanu, super agent de vanzari. este exact OPUSUL a ceea ce am patit la Meridian cu Loganul, aveti detalii la linkul de mai sus. Chiar daca au mai fost anumite mici probleme macar te suna si iti spunea... "domne ne para rau dar nu o putem livra vineri. luni se rezolva" sau "masina trebuia sa ajunga la data de .... e posibil sa intarzie 3 zile." Ideea e ca a fost pe aproape si cu termenul de livrare si serviciile concesionarului super ok, pregatire masina, ok. |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
goldeyee |
![]()
|
Nu am mai vazut deschis un astfel de topic.
vreau sa fie deschis deoarece din experienta mea de pana acum cu dealerii, am urmatoarele observatii: Dealerii se impart in: Dealeri seriosi Dealeri neseriosi. Cand zic neseriosi ma refer la firme proasete cu oameni prosti. Acestia sunt de evitat Cand zic seriosi ma refer la firme ok, dar care mai au si oameni de vanzari/service neseriosi. Vreau ca in acest topic dealerii sa fie catalogati in seriosi si neseriosi. PENTRU CEI SERIOSI VA ROG SA DATI SI NUME DE PERSOANE CU CALIFICATIVUL OK OR BA. Este foarte important pentru cei ce vor o masina noua. Te duci la un dealer cat de cat ok, dar dai peste un vanzator prost..... si ai luat teapa. daca stii pe cine sa cauti, si ai nume de vanzatori ok, ai castigat. Cei care ati avut experinete sunteti invitati sa postati !! Mare grija atunci cand spui ca un dealer este neserios. Trebuie argumente solide, care implice multe persoane din firma. Altfel este o afirmatie gratuita si nu este ok! |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Iulian Radu - Serus Timisoara, a fost ok, mi-a explicat toate detaliile hartogariilor, rabdare..personal recomand
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
subscriu ptr iulian radu
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Serus - foarte multumit pe partea de vanzari, de service nu stiu, nu am incercat. Tot cu Iulian Radu am lucrat si eu cand am cumparat Megane-ul. Am ajuns la el total intamplator, adresa lui de email fiind prima pe care mi-au cazut ochii dintre cele de la Serus. Recomand
IPSO - am facut la ei 2 revizii la Logan si ITP si am fost multumit. Tot la IPSO o sa merg probabil si pe viitor. Ma rog, ar putea sa interzica fumatul in sala de asteptare, dar asta e o alta poveste. Dacoserv - am reparat la ei Loganul dupa un mic accident (in august 2005), lucrare bine facuta, dar daca nu as fi "sarit" cu ceva masina mea ar fi stat mult si bine in curte asteptand sa-i vina randul la tinichigerie si vopsitorie ("stiti, e perioada de concedii, lucram cu personal redus...") Auto Cobalcescu - am schimbat la ei o oglinda exterioara la Logan. Dimineata am facut constatarea la asigurator (Asiban, aveau agentii chiar la Cobalcescu), imediat dupa constatare am dus masina la receptie si intr-o ora oglinda era schimbata. Multumit |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Serus: mi-au spus ca revizia la Laguna e la 15000 km si nu este asa.
Renault Romania: am platit o garantie extinsa acum jumatate de an si nu am primit cardul, continua in schimb sa dea din umeri. PS. Numai bine Renault ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
TI SUEROM AUTO - Cluj-N - Sef vanzari - Ilie CRETIU - eu am fost f. multumit (recomand fara retineri)
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
goldeyee |
![]()
|
Serus, Oana Munteanu - recomand.
La leasing HVB leasing. au firma pentru relatia cu clientii. te cauta ei pentru acte, detalii etc, te intalnesti cu ei cand poti tu si unde vrei tu... ora, locatie, etc... Iar dobanda, daca nu ai flota de masini e chiar ok. Serus - Raluca .... nu mai retin numele. m-a ajutat la livrare cand agentul de vanzari, Oana Munteanu nu era disponibila. OK |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
victorb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 23 July 05 From: Bucuresti ![]() |
AutoCobalcescu - Luminita Ignat - recomand. De la ea am luat masina si dupa 1 an garantia extinsa.
Cei de la Cobalcescu au o relatie speciala cu Volksbank (am luat masina cu credit de la VB) si toata comunicarea dealer-banca a fost transparenta pt mine. Cand m-am dus la banca aveau deja actele pt masina, la dealer aveau deja detaliile platilor. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 Megane II Bicorp 1.6 16V 115cp Confort Dynamique
Bleu Encre - 2005 |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
io dupa meganul meu am asteptat 3 luni
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
SC Mavexim SRL din targoviste: dealer dacia-reno.
pareri: dezinteresati, nepregatiti, tot timpul mi-au facut impresia ca asteapta o "atentie' din partea mea. nu stiau cum se deschide portbagajul la noul symbol. pana le-am dat banii ma pupau si-n k.u.r, apoi brusc si-au schimbat atitudinea. despre partea de service, aceiasi parere proasta. ca dovada, prefer sa fac reviziile la bucuresti sau ploiesti decat la ei. mecanicii-niste pustani nepregatiti, sefu' de service plin de sictir. plus ca-i vesnic aglomeratie si se misca precum melcii. un singur baiat de la service mi-a placut (nu mai stiu cum il cheama, dar era foarte respectuos si se si pricepea). se ocupa de diagnosticari pe computer. a avut rabdare si mi-a raspuns la toate intrebarile tampite pe care i le-am pus, plus ca mi-a dat lamuriri si despre alte chestii despre care nu intrebasem (tot felul de prob care apar pe la renaulturi). se vedea ca-i placea ceea ce facea. era asa de incantat de rezultatele afisate pe monitor, de parca ar fi fost masina lui. deci in afara de baietasu' asta (chiar regret ca nu-mi amintesc numele lui), restu' is toti plini de sictir. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Eu tot de la Mach1 am luat masinile,desi nu-s din Bucuresti.Acum 6 ani am luat un classic cu banii jos,acum asta-i in leasing...am sunat pentru masina asta de cred ca s-a dus naibii amortizarea...a venit dupa 2 saptamini de la timpul promis.Ce-i drept era pe vremea inundatiilor din 2005 si poate fi o circumstanta atenuanta...la fel si faptul ca am dat comanda in august si se stie ca afara e perioada vacantelor...
De altfel,contacte am avut cu Roxana Anton (va rog nu va ginditi la prostii...desi...) si la ridicare cu Pintilie Nicu,amabil,mi-a dat sub semnatura ambele carduri... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat-o de la Cobalcescu, asta dupa ce am fost la mai multi dealeri. Au fost singurii care mi-au gasit ce masina vroiam. La doua zile dupa efectuarea platii am primit masina. In plus am primit cadou covorase de cauciuc, prima revizie gratuita, si reducere 25% la intretinerea masinii in primii doi ani.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 13:54 |