URGENT Probleme cu nivelul de ulei
![]() ![]() ![]() |
URGENT Probleme cu nivelul de ulei
thunder77 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Culoarea e normală...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Culoarea e mai mult decat cea normala....
![]() Aspect total diferit, in schimb, la dCi-uri, unde dupa nici 1.000 de km ulei e negru. Ce vreau sa te mai intreb...dar dupa primii 2-3.000 de km cu uleiul din fabrica, uleiul avea alta nuanta?? Asta daca ai verificat la momentul respectiv. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
thunder77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
hellcat masina eu am luat-o de la Meridian cu 11.400 km la bord,an de fabricatie 2006.Stiu doar cum arata uleiul inainte de prima revizie...era o idee mai inchis la culoare.
![]() Am citit mai demult pe un forum cum se lauda cineva ca dupa citeva mii de km avea uleiul aceiasi culoare...si chiar asa era,din poze asa se vedea;parca era un Mobil 1...si de aceea am intrebat caci ma asteptam sa fie ca mierea... ![]() Altfel putin offtopic cine are nevoie de ceva la Casa de Pensii Sector 1,2,5, si 6 let me know ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cu cat e mai curat cu atat de mai prost...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
thunder77 |
![]()
|
Adica cum ca nu inteleg!
![]() Explica-mi te rog. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-48-GIO
2006 Fidji
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
A mea este nou-nouta si intr-adevar uleiul este un pic mai deschis , doar un pic.
Dar ce ma ingrijoreaza pe mine este nivelul. Este ca la tine , peste maxim ![]() M-a ingrijorat un pic lucrul acesta, dar m-am gandit la faptul ca este foarte noua . L-am verificat dupa ce masina a stat o ora dupa mers un pic prin oras, pe un trotuar relativ drept. Eu zic ca am procedat bine . |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
- B 40 KAR
2007 CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Nu stiu cum v-a venit voua masina cu nivelul uleiului peste maxim, deoarece acest lucru NU este recomandat!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 16 Jul 2007, 16:03 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:57 |