Intrebare cu cd-player
![]() ![]() ![]() |
Intrebare cu cd-player
jimmy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|||
puiuart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 13 September 05 ![]() |
-Se plateste manopera! Intre 25 -50 ron depinde de srvice!
|
--------------------
logan
laureat
2005- 1,4 ce parere aveti de Laureat de 1,4
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Mergi la un magazin cu car audio, da 10 ron la un baiat de acolo si in 30 de min e gata. Nu are rost sa te complici cu service..
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
- IS-xx-COD
2003 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mergi la un service autorizat Dacia pentru vreo 100 sau 150 mii lei in plus nu merita sa te complici sa iti faca astia vreodata figuri pe la garantie !
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
csb |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 August 06 ![]() |
QUOTE(jimmy @ 28 Aug 2006, 11:15) Salut, Am un logan cumparat in mai 2006 cu casetofon standard din dotare. Acum am primit un cd-player si as vrea sa-l montez in locul casetofonului. Fiind masina in garantie cred ca trebuie sa o duc in service sa-mi puna Cd-playerul. Trebuie platit ca sa mi-l schimbe, sau fiind in garantie nu mai trebuie sa platesc nimic? Merci sa te interesezi la repr DACIA, la toate din orasul tau si vezi care e solutia cea mai buna sunt unii care incearca s t convinga k numa la ei poti face (scump bineinteles), altii sunt de treaba si iti recomanda o firma cu care colaboeaza si acolo rezolvi ieftin asa ama facut eu cu alarma |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CV 19 CSB
2006, AMBITION [B][COLOR=green][I]CsB[/I] [/COLOR][/B]
|
|
jimmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
Merci mult de raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Fii serios. Pune tu manuta ta si scoate cass-ul si baga CD-ul, asta in cazul in care nu trebuie sa aduci nici o modificare. Daca mufele se potrivesc stai linistit. No u sa se ia nimeni de tine. Faza cu service autorizat e vrajeala. Eu in Buc nu am auzit sa zica astia de la Dacia ceva daca ti-ai pus tu un CD.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
E o tampenie! Garantia se pierde daca montezi tu firele si daca iti crapa la partea de amplificare sau se arde ceva ca ai pus tu niste fire invers! In cazul in care tu ai deja Mufele ISO pe car, scoate-le din fundul casetofonului si pune-l in fundul patefonului!
Iti spun eu ca nu pierzi nici o garantie, iar daca fac aia figuri le zici: Fratioare, am scos niste mufe si am bagat altele, imi trebuie facultate si specializare de dacotec pt asta? Ma duc la OPC, care v-ambracat! Cu ce esti tu mai destept in asta, mufele alea nici nu le poti gresi! Nici sa vrei tu! E vrajeala, apoi daca iti pica si chiar iti face figuri firma , te duci frumos la un service autorizat dai un 10 RON si le zici: arde si mie o parafa aici cum ca l-am montat la voi, ca astia cu CD-Playerul fac figuri! Aia o sa-ti dea ca nu-i costa tusul la stampila prea mult si nici nu-i verifica nimeni. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- BR 69 CGF
1998 Septembrie Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 6 Sep 2006, 01:10) E o tampenie! Garantia se pierde daca montezi tu firele si daca iti crapa la partea de amplificare sau se arde ceva ca ai pus tu niste fire invers! In cazul in care tu ai deja Mufele ISO pe car, scoate-le din fundul casetofonului si pune-l in fundul patefonului! Iti spun eu ca nu pierzi nici o garantie, iar daca fac aia figuri le zici: Fratioare, am scos niste mufe si am bagat altele, imi trebuie facultate si specializare de dacotec pt asta? Ma duc la OPC, care v-ambracat! Cu ce esti tu mai destept in asta, mufele alea nici nu le poti gresi! Nici sa vrei tu! E vrajeala, apoi daca iti pica si chiar iti face figuri firma , te duci frumos la un service autorizat dai un 10 RON si le zici: arde si mie o parafa aici cum ca l-am montat la voi, ca astia cu CD-Playerul fac figuri! Aia o sa-ti dea ca nu-i costa tusul la stampila prea mult si nici nu-i verifica nimeni. eu unul nu as baga mana in foc ca nu iti scoate masina din garantie daca vrei sa vezi ca se paote scoate masina din garantie pt un altfel de caseton(cd ) decat cel din catalog dacia iti pot demonstar oricand |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:15 |