Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebare cu cd-player

jimmy
post 28 Aug 2006, 10:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am un logan cumparat in mai 2006 cu casetofon standard din dotare. Acum am primit un cd-player si as vrea sa-l montez in locul casetofonului. Fiind masina in garantie cred ca trebuie sa o duc in service sa-mi puna Cd-playerul.

Trebuie platit ca sa mi-l schimbe, sau fiind in garantie nu mai trebuie sa platesc nimic?

Merci

--------------------
Dacia Logan 2006, 1.4 Mpi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiuart
post 28 Aug 2006, 10:20
Post #2

Membru incepator

-Se plateste manopera! Intre 25 -50 ron depinde de srvice!

--------------------
logan laureat 2005- 1,4
ce parere aveti de Laureat de 1,4
+
BAD_MF
post 28 Aug 2006, 11:08
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

Mergi la un magazin cu car audio, da 10 ron la un baiat de acolo si in 30 de min e gata. Nu are rost sa te complici cu service..

--------------------
Seat leon FR 1.8 TURBO - IS-xx-COD 2003
9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
+
alinakes
post 29 Aug 2006, 10:08
Post #4

X

From: X

Mergi la un service autorizat Dacia pentru vreo 100 sau 150 mii lei in plus nu merita sa te complici sa iti faca astia vreodata figuri pe la garantie !

--------------------
X X - X X
+
csb
post 29 Aug 2006, 11:26
Post #5

Membru incepator

QUOTE(jimmy @ 28 Aug 2006, 11:15)
Salut,

Am un logan cumparat in mai 2006 cu casetofon standard din dotare. Acum am primit un cd-player si as vrea sa-l montez in locul casetofonului. Fiind masina in garantie cred ca trebuie sa o duc in service sa-mi puna Cd-playerul.

Trebuie platit ca sa mi-l schimbe, sau fiind in garantie nu mai trebuie sa platesc nimic?

Merci
*

sa te interesezi la repr DACIA, la toate din orasul tau si vezi care e solutia cea mai buna
sunt unii care incearca s t convinga k numa la ei poti face (scump bineinteles), altii sunt de treaba si iti recomanda o firma cu care colaboeaza si acolo rezolvi ieftin
asa ama facut eu cu alarma

--------------------
DACIA LOGAN - CV 19 CSB 2006, AMBITION
[B][COLOR=green][I]CsB[/I] [/COLOR][/B]
+
jimmy
post 29 Aug 2006, 15:57
Post #6

Membru incepator

Merci mult de raspunsuri.

--------------------
Dacia Logan 2006, 1.4 Mpi
+
Xplode
post 4 Sep 2006, 11:39
Post #7

Membru autentic

Fii serios. Pune tu manuta ta si scoate cass-ul si baga CD-ul, asta in cazul in care nu trebuie sa aduci nici o modificare. Daca mufele se potrivesc stai linistit. No u sa se ia nimeni de tine. Faza cu service autorizat e vrajeala. Eu in Buc nu am auzit sa zica astia de la Dacia ceva daca ti-ai pus tu un CD.

--------------------
Dacia Logan Laureat - B-77-xxx
Logan=Renult vs Logan=Dacia
+
Sociopatul Tandru
post 6 Sep 2006, 00:10
Post #8

Membru autentic

From: Braila

E o tampenie! Garantia se pierde daca montezi tu firele si daca iti crapa la partea de amplificare sau se arde ceva ca ai pus tu niste fire invers! In cazul in care tu ai deja Mufele ISO pe car, scoate-le din fundul casetofonului si pune-l in fundul patefonului!
Iti spun eu ca nu pierzi nici o garantie, iar daca fac aia figuri le zici: Fratioare, am scos niste mufe si am bagat altele, imi trebuie facultate si specializare de dacotec pt asta? Ma duc la OPC, care v-ambracat!
Cu ce esti tu mai destept in asta, mufele alea nici nu le poti gresi! Nici sa vrei tu!
E vrajeala, apoi daca iti pica si chiar iti face figuri firma , te duci frumos la un service autorizat dai un 10 RON si le zici: arde si mie o parafa aici cum ca l-am montat la voi, ca astia cu CD-Playerul fac figuri! Aia o sa-ti dea ca nu-i costa tusul la stampila prea mult si nici nu-i verifica nimeni.

--------------------
DACIA Nova GT - BR 69 CGF 1998 Septembrie
Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
+
romeo3108ro
post 6 Sep 2006, 16:22
Post #9

Conducator de Twingo

From: Dirty Bucharest

QUOTE(Sociopatul Tandru @ 6 Sep 2006, 01:10)
E o tampenie! Garantia se pierde daca montezi tu firele si daca iti crapa la partea de amplificare sau se arde ceva ca ai pus tu niste fire invers! In cazul in care tu ai deja Mufele ISO pe car, scoate-le din fundul casetofonului si pune-l in fundul patefonului!
Iti spun eu ca nu pierzi nici o garantie, iar daca fac aia figuri le zici: Fratioare, am scos niste mufe si am bagat altele, imi trebuie facultate si specializare de dacotec pt asta? Ma duc la OPC, care v-ambracat!
Cu ce esti tu mai destept in asta, mufele alea nici nu le poti gresi! Nici sa vrei tu!
E vrajeala, apoi daca iti pica si chiar iti face figuri firma , te duci frumos la un service autorizat dai un 10 RON si le zici: arde si mie o parafa aici cum ca l-am montat la voi, ca astia cu CD-Playerul fac figuri! Aia o sa-ti dea ca nu-i costa tusul la stampila prea mult si nici nu-i verifica nimeni.
*

eu unul nu as baga mana in foc ca nu iti scoate masina din garantie
daca vrei sa vezi ca se paote scoate masina din garantie pt un altfel de caseton(cd ) decat cel din catalog dacia iti pot demonstar oricand

--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 23:15
Dacia