Cum se demonteaza?, apa in proectoare
![]() ![]() ![]() |
Cum se demonteaza?, apa in proectoare
renoman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna II
expression
2003 1.9dci 120CP |
|||
GARDIANUL PUBLIC |
![]()
|
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Aceeasi problema o am si eu. Tocmai ... o pietricica zburdalnica... mi-a spart proiectorul stg. Daca cineva a mai schimbat fara sa mearga la service, il rog sa ne spuna si noua. Multumim anticipat. |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Ca sa ajungi la proiector trebuie sa dai aparatoarea de plastic jos....aceea de la roata. Alta solutie nu este...cel putin eu nu am gasit.
Bafta & DRIVE SAFE! ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
desfaci aparatoarea roata, cu rabdare, are niste doape(grija ca unul costa 4 lei cat om cola
![]() daca te uiti in fata proiectorului iti dai seama care este suportul lui ..ca sa sti cum bagimana la cleme,suportul proiectorului are cleme si sus si jos (nu mai stiu cate ![]() cu rabdare si fara tutun ca nu este bun ![]() Bafta |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
renoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 September 07 From: Arad ![]() |
przamfiri
De unde pot procura dopurile acelea deeoarece masina am cumparato cu niste "doape" lipsa. This post has been edited by renoman: 3 Oct 2007, 15:51 |
--------------------
renault laguna II
expression
2003 1.9dci 120CP |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(renoman @ 3 Oct 2007, 15:50) doar la reprezentanta dan73205 in afara de acele suruburi de care spui , este prinsa si in trei doape dedesupt exact in dreptul radiatoarelor jos.aceste doape leaga bara de scut,altele nu mai are This post has been edited by przamfiri: 3 Oct 2007, 23:57 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
renoman |
![]()
|
Domnilor tin sa va anunt ca nu am reusit sa scot proectorul nici daca am dat jos aparatoarea de la roata,deoarece proectorul este prins in 2 suruburi dintre care numai unul am putut sa-l desfac,dor cel dinspre roata.Celalalt surub se poate dessuruba doar daca iti rupi mana in trei locur ca sa ajungi la surub.
Deci ramane sa dau jos bara pentru a demonta proectorul. La mine este vorba de proectorul din stanga poate ca cel din dreapta se poate demonta cum scriai tu przamfir. Va multumesc! This post has been edited by renoman: 4 Oct 2007, 14:37 |
--------------------
renault laguna II
expression
2003 1.9dci 120CP |
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
hellooo , eu am gasit doapele alea la logan , si costa foarte putin deci la un magazin cu piese dacia luati dopul in mana si spor la treaba !
|
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 3 Oct 2007, 23:50) dan73205 in afara de acele suruburi de care spui , este prinsa si in trei doape dedesupt exact in dreptul radiatoarelor jos.aceste doape leaga bara de scut,altele nu mai are Multumesc, acum m-am lamurit. Inclin sa cred ca nu mi s-a rupt alta ureche din aia de plastic pt ca sta foarte bine spoilerul, chiar daca nu e prins in cea superioara din capatul farului care sigur e rupta. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:07 |