Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Conform noului cod rutier parca s-a scos interdictia de a circula pe linia de tramvai atata vreme cat il lasi sa-si vada de drum si nu treci paralel cu refugiul. Daca ma insel, va rog sa ma corectati.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca s-a scos daca drumul are mai putin de 3 benzi pe sens, daca drumul are mai mult de 3 benzi pe sens este interzis a se circula pe linia de tramvai.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
oricum e vorba de a merge pe contrasens.. deci... nu are importanta .
|
--------------------
Sedan
Negru
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
bucuros ca exist!
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Bucuros ca azi am avut festivitatea de absolvire a facultatii cu robe si tot spanacul
![]() Mai urmeaza 2 examene in urma carora sper sa postez tot aici ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hai sa scriu si eu la Coltul
Tocmai ieri ce m-am intors de la Rock Im Park, unul din cele mai mari festivaluri de muzica rock din lume (in jur de 60.000 de oameni pe acolo). Pentru cine merge la Metallica in Iulie la noi, credeti-ma, va fi senzational, au rupt tot baietii... Cateva poze facute cu sapuniera mea defecta ![]() f_DSC02180m_159bb9f.jpg f_DSC02182m_1c9e5bb.jpg f_DSC02296m_2c2b9a4.jpg f_DSC02263m_3524123.jpg Am reusit sa vad doar Metallica, Rage Against The Machine, Queens of The Stone Age, HIM, Nightwish, The Offspring, In Flames, Disturbed, Serj Tankian, Incubus, Cavalera Conspiracy, Eagles of Death Metal, Jimmy Eat World, Filter si inca cateva mai putin cunoscute... Nu am apucat sa vad Motorhead, The Prodigy si nici alte trupe care le-as fi vazut doar ca sa le vad (Dimmu Borgir, Kid Rock, etc..) Asta e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt fericit ca un țăran de vecin si a lovit masina in parcare...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
si eu sunt fericit pentru ca aseara, pe strada ce pleaca de la caminele din regie spre grozavesti garda oprea toti taranii care depaseau coloana ca sa fie ei mot primii la semafor
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ Asa am ramas eu fara permis acolo
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu era sa mi-o iau acolo, noroc ca nu m-a vazut nimeni. Da era a 3-a oara cand stateam la semaforul ala, totusi...
|
--------------------
.
.
.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari colega ramm!!! Acum urmeaza dotoratul nu?
![]() Doctor in Honde desigur ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 11 Jun 2008, 20:01) Sunt fericit ca un țăran de vecin si a lovit masina in parcare... ![]() Probabil fericirea ta se datoreaza si faptului ca taranul de vecin a suferit pana acum de boala "Numai voua vi se intampla, eu sunt uns cu toate alifiile, prostilor." Daca m-am inselat, imi cer scuze, dar cunosc o gramada de "cazuri" d-astea... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Flamingo>Nu te-ai inselat...Chiar asa este...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
Felixitari A l e x pentru vizita. Pacat de prodigy si dimmu
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
A l e x |
![]()
|
DrK : Mersi mersi... La Prodigy eram muuult prea obosit si era ultimul concert, si toti cei 60.000 ramasi s-au inghesuit la scena mijlocie sa-i vada, de asta eu am zis ca n-are rost... Motorhead au fost in conflict cu Rage, deci am ales Rage iar Dimmu au cantat pe scena mica, acoperita, cu nr. limitat de locuri, si eu nu am mai avut loc.
Dar asta e, eu m-am dus pentru Metallica, Offspring, Rage si QOTSA in primul rand deci sunt fericit. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
Dupa lungi ore de asteptare si de frecat menta, mi-a venit si mie ceva de facut pentru azi.
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da-mi mie , mai invat si eu lucruri noi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
DrK |
![]()
|
@Flamingo: `pare rau. Am trecut de perioada aia de ceva timp. Oricum, mai devreme era sa-mi scape aparatul pe jos
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Si tot apropo de asta
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
@shteffanivlad: Pe bune ca m`am emotionat
![]() This post has been edited by DrK: 12 Jun 2008, 14:58 |
--------------------
Sedan
Negru
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
4 January 1930
![]() ___________ Am spalat masina ![]() ![]() This post has been edited by blak2oo8: 12 Jun 2008, 17:26 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 15:42 |