Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
piua.ro sau....care se claseaza intre preferatii lui Drk pe mail....
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
DrK, este absolut corect ceea ce spui, plus ca respectivele
![]() Eu doar glumeam. In alta dezordine de idei, happy ca pun azi xenoanele pe megane. Pazea pe strada ca viiiiiin!!! |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 5 Jun 2008, 11:27) Apropo de asta... Daca vedeti vreo buburuza neagra ce raspunde la numele Bestia Nera ca facem slalom printre masini, sa nu ma injurati prea tare... ![]() Ah da, si sunt fericit pentru alegerea facuta, ca sa fiu on topic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
I'm happy.
![]() In plus, am si biletul pentru The Mission Dance Week-end, 11-12 iulie, la Fatboy Slim, Roger Sanchez, etc, etc. La Liberty nu-mi trebuie bilet, dar sunt curios ce imn va mai scoate DJ Optick, daca Oana nu va mai canta. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jun 2008, 17:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
R-NOS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 December 05 ![]() |
gotty... bafta!
Eu... fericit ca titia a facut 40.000 km ![]() |
--------------------
renău
laguna d'aia inițială... :P
2007 butelcă de 2 litri dizăl si 150 ponei nărăvași
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 4 Jun 2008, 21:28) Says whoooo?? ![]() ![]() ![]() QUOTE(Laurentziu83 @ 5 Jun 2008, 16:58) I'm happy. ![]() In plus, am si biletul pentru The Mission Dance Week-end, 11-12 iulie, la Fatboy Slim, Roger Sanchez, etc, etc. La Liberty nu-mi trebuie bilet, dar sunt curios ce imn va mai scoate DJ Optick, daca Oana nu va mai canta. ![]() Laurentiu, in deschidere "canta" Gutza si Vali Vijelie? ![]() ![]() BAI, nu va suparati pe mine dar am asa un chef de caterinca, tocmai am finalizat cea de-a 6 a injectie intra-musculara si nu mai am de facut altele ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
sunt mega fericit
spectatorii realitatea tv pot afla acum povestea lui mitica -pilotul de mig romanesc-care a fost lovit de un ozn neidentificat ![]() avem imagini exclusivitate via MAPN ![]() This post has been edited by antifizic2: 6 Jun 2008, 11:38 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat bicla.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pai ,pune si tu link unde sa vedem modelul ca sa stim cu ce te lauzi...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e cine stie ce marca. E facuta de Altrix.
![]() ![]() Site-ul e asta This post has been edited by bear_mc: 6 Jun 2008, 16:06 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La noi in bloc nu mai ai "voie" sa ai bicicleta, pentru ca te arata lumea cu degetul ca ai masina scumpa (si ei pot avea) dar mergi cu bicla la munca,
![]() ![]() Avem un caz real caruia ii plang de mila. Eh, gura vecinilor, stiti cum este. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine in bloc se uita vecinii ca la extraterestrii cand ma vad cu bicicleta in lift. Parca i-as fi injurat sau cine stie ce...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
si voua chiar va pasa?!?!
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(padre @ 5 Jun 2008, 19:58) Laurentiu, in deschidere "canta" Gutza si Vali Vijelie? ![]() ![]() BAI, nu va suparati pe mine dar am asa un chef de caterinca, tocmai am finalizat cea de-a 6 a injectie intra-musculara si nu mai am de facut altele ![]() ![]() ![]() ![]() Neahh, la concerte de manele oricum nu ma duc, ca n-am ce sa vad misto. Multumit ca e vineri si am doar vreo 50 de km facuti la masina saptamana asta. Normal, pana saptamana trecuta, cand faceam naveta la Braila, aveam acum vreo 250-280 de km. A, si m-as duce si eu cu bicicleta la munca daca nu ar fi trebuit sa vin la camasa. |
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in wk asta aduc si eu bicla in bucuresti
trebuie totusi sa o repar ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
Pai hai L!nuxe ca nu am cu cine sa ma plimb.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
bucuros ca mi a venit premiul de la orange-un set de gratar!!
daca ar vira si banii mai repede...ma asteapta jantele ,nu de alta.... This post has been edited by gotty: 7 Jun 2008, 01:05 Attached File(s) |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
super tare gotty
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
fericire mare...
Am facut drumul Comuna Militari - Barbu Vacarescu in aceasta dimineata si nu am reusit sa ma enervez si sa injur pe nimeni... Apropo, pe tot drumul nu am vazut politist in intersectie ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucuros ca m-am luat in gura cu toti sefii si am obtinut programul de lucru care il vroiam
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
negativ..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Bucuros ca am predat lucrarile de licenta
![]() Acum mai urmeaza doar examenele si gata: om liber din nou. ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bucuros ca a fost injunghiat Marian Ivan, unul din liderii lumii interlope din zona.
Stiu, nu-i normal sa te bucuri de moartea cuiva, dar daca ar muri toti astia in grup nu cred ca s-ar supara cineva. |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Jun 2008, 20:15) Bucuros ca a fost injunghiat Marian Ivan, unul din liderii lumii interlope din zona. Stiu, nu-i normal sa te bucuri de moartea cuiva, dar daca ar muri toti astia in grup nu cred ca s-ar supara cineva. Hmmm, nu vreau sa fiu rau, dar cand am primit azi dimineata mass-mesage, am fost si eu curios ca tot omul sa vad cine a fost acest Marian Ivan ![]() Cand am citit articolul plin de greseli de ortografie (cel putin era una la final care m-a dezgustat) si cand am vazut ca acel site este al unui ziar local ![]() Daca era vreun mare scriitor pe jumatatea lui Stephen King sau ca vreo ruda mi-a lasat mostenire macar 2000-3000 de euro "nerambursabili", ![]() ![]() Stiu, pentru mama lui si neamurile lui ce s-a intamplat este foarte rau si nu doresc nimanui... dar totusi, stiind prin ce-au trecut galatenii in ultimii ani, impartasesc ideea lui Laurentiu... Daca ar muri toti cei din anturajul lui, poate galatenii ar trai ceva mai bine. P.S. Nu, nu este mesaj electoral ci doar simpla coincidenta. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mare diferenta n-a fost si nici nu va fi pe la noi, si asta pentru ca frumoasa zona de dealuri dintre Dunare, Siret, Prut, lacul Brates si vecinatatea muntilor Dobrogei....e locuita. Iar locuitorii zonei prefera mai mult sa se bucure de loganul luat in rate pe 7 ani decat de micile bucurii ale vietii.
Chiar am ramas uimit cand am auzit la o pustoaica de 17-18 ani ca stia de Frosa, alt cioroi care a murit acum vreo 10 ani. Daca o intrebam ce invatase la scoala in ziua aia, sigur nu ar fi stiut. De ce o manca pe ea pasarica sa stie, oare? Si da, subscriu la ideea ca mai mult de o poza la rubrica de morti a ziarului, eventual cel mult un articol mic cu "numitul...a fost ucis ..." erau suficiente. Dar ce sa faci cand populatia zonei cadea in fund de invidie cand vedeau "maretul" lui Hummer H3 galben? This post has been edited by Laurentziu83: 10 Jun 2008, 22:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
fericit ca baietii de la MAI stau cu solenta alba la razoare si ii filmeaza pe toti care depasesc coloana. In unele zile, depide de starea de spirit, ii opresc direct sa le ia carnetul. ok, am inteles, din 4 benzi sa faci 5 (adica sa mergi pe sina) dar sa vina tzaranul de bucuresti (cel mai prost animal) sa mearga pe sina de pe contrasens e cam mult...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(DrK @ 11 Jun 2008, 16:50) din 4 benzi sa faci 5 (adica sa mergi pe sina) dar sa vina tzaranul de bucuresti (cel mai prost animal) sa mearga pe sina de pe contrasens e cam mult... DrK, pe Barbu Vacarescu in rush-hour se circula constant pe linia de tramvai de pe contrasens ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 15:39 |