Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
multa bafta
si daca ai ceva intrebari poate te pot ajuta ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
suntem de notorietate nene am apaurut si in presa
super tare, pentru amanunte acesati sectiunea link-ul zilei |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
A l e x |
![]() ![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Va fi cea mai tare vara posibila pentru mine dpdv al concertelor : Metallica, Iron Maiden, Queens Of The Stone Age, Rage Against The Machine, Judas Priest, Motorhead, Dimmu Borgir, Bad Religion, Nightwish, Disturbed, HIM, In Flames, Incubus, Jimmy Eat World, Kid Rock, Lostprophets, Simple Plan, The Verve, The Cavalera Conspiracy, Stereophonics, Prodigy plus...
36 Crazyfists Against Me! Alter Bridge Babyshambles Bedouin Soundclash Black Tide Booka Shade Bullet For My Valentine Chris Cornell Coheed & Cambria CSS Culcha Candela Danko Jones Die Toten Hosen Disco Ensemble El*ke Fair To Midland Fettes Brot Fiction Plane Filter High On Fire Hot Chip In Case Of Fire Joe Lean & The Jing Jang Jong Johnossi Jonathan Davis Justice Kate Nash Kill Hannah Masters Of Reality Oomph! Opeth Pete Murray Roisin Murphy Rooney Rose Tattoo Saul Williams Serj Tankian Silverstein Söhne Mannheims Sonic Syndicate Sportfreunde Stiller The Fratellis The Futureheads The Hellacopters The Streets Turisas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tocmai ce mi-au venit biletele... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mi-au adus Digi Mobilu'.
![]() In 30 de zile scap si de UPC si mai scot si o optiune la mobil. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit! Dupa 6 luni posed si un Opel Corsa 1.4 Cosmo full!
Superb! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
@Alex.Te duci la Sofia pentru concertul Metallica????.Cat e un bilet?
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
babanu : Nu ma duc la Sofia, din pacate nu mai sunt bilete la gazon si nu am chef sa stau la tribune sau la gazon b (adica departe rau)... Ma duc in Germania la Rock Im Park, unde vad toate formatiile alea plus Metallica.
Zvonul cu 26 iulie nu e adevarat din pacate, e o minciuna, nici macar n-au fost discutii cu Metallica ![]() Deci duceti-va linistiti la Sofia daca vreti, nu vin in Ro, cel putin nu pe 26. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Maine "implinesc" doua luni de cand am intrat prima data pe acest forum.Am peste 100 de postari nu am warn si nici(Doamne-feri!!) ban.La capitolul "Credibilitate" prin bunavointa voastra am ajuns la gradul de "caporal"
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Tine-o tot asa, Mariane!
PS: Sa stii ca nu te-am uitat cu servetelele! ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am 4 GB de RAM si la desktop
![]() ![]() This post has been edited by padre: 9 Mar 2008, 20:48 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Vista still sucks!
Insa pretul la stickul de 2 Giga mi se pare elegant!... Sa ii folosesti la capacitate maxima! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e stick, e un kit de 2 module DDR2 (Corsair).
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Adila16 |
![]()
|
Si mai bine!..
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
@Adila16
PS: Sa stii ca nu te-am uitat cu servetelele! ![]() Pai cum sa uiti,frate, de servetele mele?Vrei sa strig dupa tine prin "curte"? ![]() 9 Mar 2008, 22:37: P.S. Scuze pt. off-topic dar si discutiile cu voi(indiferent de tema) sunt tot un motiv de bucurie(cel putin pt. mine ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 9 Mar 2008, 22:37 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucuros ca azi am avut taria de a nu cumpara 16 buchete de flori sau ma rog... 16 cadouri simbolice pentru fetele din firma cu ocazia zilei de 8 martie. Recunosc ca mi-am amintit destul de tarziu si as mai fi putut face vreo 2-3 opriri pana la job ca sa achizitionez "atentiile" de mai sus, dar am zis pas. Ce ma faceam daca lucram la Apaca sau oriunde in industira textila ? De 1 martie "mi-am onorat obligatiile" asa ca... am considerat ca e cazul sa spun STOP ! Este pentru prima data in peste 10 ani de cand sunt in campul muncii cand fac acest gest si sunt mandru de mine.
Acum puteti sa aruncati cu rosii, ca nu ma supar... Ca la cat a ajuns kilogramul, mi-ati face un mare bine. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bucuros ca sunt fericitul posesor al unui playstation3
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Fericit ca de ieri sunt posesorul unui scuter Vespa LXV, verde metalizat cu saua din piele maro....foarte retro...foarte tare...superb. Sunt super incantat atat de el cat si de faptul ca acum fac pana acasa 20 de minute, in conditiile in care cu masina faceam 45-50. Si sunt inca la inceput...ieri a fost pentru prima data cand am condus un scuter. Paraie ca toate alea....dar asa de mult imi place. Mai nasol cu parcatul...caci imi e tare frica ca vreun curios sa nu ii faca ceva rau...sau chiar sa il ridice cu totul. Apropos...se poate face casco la scuter?...macar sa stiu o treaba...mi-o fura...plateste casco 3000 de euro si sunt fericit....si oricum...nu raman cu buza umflata.
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
wow, vespa
![]() sa il stapanesti sanatos |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos.Inca nu l-am inregistrat la primarie...dar nu pot sa ma abtin...asa ca merg cu el...sper din tot sufletul sa nu ma opreasca careva sa ma intrebe de sanatate.
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
antifizic2 |
![]()
|
azi am facut multi km again
bucuresti -pitesti-craiova- D T-Severin si retur cu opriri si ocoliri prin vanju Mare traseul facut cu jagurarul de la servici. plusuri arata bine are suspensia buna si miroase a ceva nobil in interior minusuri cutie automata si consum destul de ridicat, aproape un rezervor jumtate, ca viteza la 3000 de ture in ultima treapta are doar 140-150 km/h orice peste aceasta viteza se aude motorul ca fiind fortat sunt fericit ca am ajuns acasa dar si datorita regulii conform careia amenda se injumatateste daca o platesti in 12 ore, altfel as fi platit 3 milioane pentru incalcarea liniei continue . atentie nu depasire pe linia continua ci incalcare in sensul ca am esit in exterior sa vad daca vine vreo masina si venea, era chiar politia care prezenta la datorie ca in totdeauna m-a sanctionat ca atare ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ciobi, atata vreme cat ai permis categoria B, nu prea te intreaba nimeni nimic. Politistii sunt ingaduitori. Se iau mai mult de pustanii de sub 18 ani. Iti spun asta deoarece am calarit si eu la un moment dat un scuter (nu Vespa ca tine norocusule)
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Orion |
![]()
|
![]() Conducator de Kangoo Group: Members Posts: 5 Joined: 6 March 08 From: Craiova ![]() |
Am reusit sa cumpar pamant pentru a-mi construii o casa !!! Si la pret bunicel! 500mp !
Nu e mult da e ceva! URA Azi a inceput bine ziua ! ![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
- B-47-WBJ
2005 - KC/KCE7 - MOTORINA
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
e suficient eu am 300 mp si consider deajuns. Da sa te pregatesti de cheltuieli ... ai de tras.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
300mp? doar pentru casa si atat poate.. eu am 1000 si pare cam putin... dar asa sunt MITICII probabil
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Orion |
![]()
|
![]() Conducator de Kangoo Group: Members Posts: 5 Joined: 6 March 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Kangoo
- B-47-WBJ
2005 - KC/KCE7 - MOTORINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 11:20 |