Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
ramm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci.....la sfarsitul lunii aprilie imi vine masina....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ramm... i hate you!
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ramm |
![]()
|
Ms ms inca nu o conduc, se pare ca ajunge chiar mai devreme decat 20 aprilie..poate un 15 ??
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@ramm: cu siguranta va trebui sa ai maaaare grija cu cate / care degete te scobesti prin diverse locuri cand astepti la semafor. Azi dimineata la P-ta Unirii eram in spatele unui Civic 5d. Eu + cei din inca vreo 4 masini imprejur beleam ochii cat cepele la masina & sofer.
Cred ca e "Efectul Honda" ![]() This post has been edited by adip: 19 Mar 2007, 22:47 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Avantajul Symbol albastru-maroniu. La cat de jegos e, cat gainat are pe el poti sa faci si s*x in el, nu te baga nimeni in seama.
@ramm: macar i-ai luat geamuri ionizate? fix pentru situatii de scobit in nas. |
--------------------
.
.
.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Fetei mele a inceput sa i se miste dintisorii.E mare de-acum...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ramm |
![]()
|
Nu stiu daca are geamuri ionizate, eu nu am cerut asa ceva dar cine stie ce idei ma trec cand voi pune piciorul in ea
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ramm |
![]()
|
Maine e ziua mea..astept cadouri
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani Ramm!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAHAHA am gresit topicul!!!! nu-i bai,ramane urarea! ![]() This post has been edited by apostol_emil: 22 Mar 2007, 18:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ramm |
![]()
|
Ms ms printre altele am primit si un Mercedes CLS negru perlat din partea firmei (pacat ca e doar o macheta), oricum culoarea e aceeasi cu cea de la Hondaaaaa hai cu AMR'u ptr Civic
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
e vineri azi ......credeam ca e miercuri
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ramm |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si prietena ce zice?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
Un pic alba la fata da' in rest ok, i-a placut, apropo: misto rau senzatia cand mergi cu 100 (nu spun ce, ca imi iau warn) in viteza a doua
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce warn, ramule ? ti se pare ca esti pe vreun forum politiaromana.ro ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ramm |
![]()
|
Pei cateodata asa mi se pare, din cauza "restrictiilor" referitoare la: viteze maxime, viteze peste limita legala in localitati, alte mici contraventii
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Mi-am luat MTB...suspensie full,frine disc,Shimano,FRANCE.
Astept senzatiile.N-am mai mers pe bicicleta de 20 de ani. Trebuie casca/far/vesta pentru drumuri publice?Are catadioptri...dar mai stii... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dane.. poze/detalii cu bicla ?
ramm.. cat ai prins la drive-test cu hondița cel mai mult ? ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ramm |
![]()
|
@claus: in jurul casei poporului 105km/h in vit. a II-a dupa care a trebuit sa pun frana la semafor
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@ghetau dan: in locul tau n-as merge pe drumurile publice cu bicicleta. Nu de alta, dar traficul nu mai e ce a fost acum 10-15 ani.
Nu e obligatoriu sa ai casca, etc, dar e bine sa le ai. Si e bine sa ai o vesta reflectorizanta pe tine, e buna chiar si ziua, altfel vezi fosforescentul in trafic. |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
MTB cu suspensie full si echipare shimano....si te dai pe drumurile publice
![]() pacat de bicla. du-o la padure si bag-o la noroaie, drumuri forestiere...etc. abia astept sa se mai incalzeasca sa scot si io monstrul meu la o plimbare. io am cadru rigid, asa ca vai de ouale mele... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Pai pe coclauri o voi duce...vreau ciclocomputer si far pentru situatia cind uit sa mai dau pe acasa si se innopteaza.Mai sint cu un nebun...
ramm...ce masina e aia de prinde in tr 2 105?De curiozitate... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sa n-o impopotonezi prea tare. nu de alta, da' cand oi da cu ea de pamant sa vezi ce sar toate
![]() si io aveam far si pe fata si pe spate, suport d-ala de sticla...etc. vara trecuta am luat o groapa in viteza si-am dat cu mufa de pamant. au sarit dracu si faruri si suport de apa si-o maneta de frana si ochelarii de soare da pa scafarlie. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ghetau dan |
![]()
|
eu nu i-as pune far daca nu ma obliga legea ca nu merg noaptea sau daca e nevoie...am gasit ceva
ciclocomputer vreau sa iau oricum... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ramm |
![]()
|
@ghetau dan: honda civic 5 usi motor 1.8 140 cai 105 km/h aproape de 7000 ture vit II
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Nasol ca are cuplu mic si la turatie mare...de altfel se plafoneaza cam repede...pe la 210 daca prinde...Depinde de demultiplicarea treptelor si de raportul final al puntii.Mie nu-mi place.
Legat de bicicleta am gasit cam tot ce se poate din ce ma intereseaza insa nu-s hotarit:far cu halogen sau cu leduri? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
xenon tata..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Xenon pentru proiectoare...eu ma refeream la far.
O sa-i pun si tub neon sub cadru... Nu stiu pentru marsarier ce sa-i pun...Oare sa o fac si cu tractiune fata (cu cardan) sa n-am probleme iarna??? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca vrei sa n-ai probleme iarna iti lasi mustata, ca protectie contra turturilor ce vor curge de mai sus putin.
![]() Pentru far poti sa incerci cu leduri, stiu ca astea consuma putin, comparativ cu halogenul. NU incerca varianta cu dinam, intrucat merge doar la viteze mari. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:49 |