Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu bafta sa-mi returneze cineva portofelul odata (imi gasise adresa de mail pe google), tot de atunci am si nr de telefon inauntru.
Da, asta motiv de bucurie! This post has been edited by einstein1984: 27 Mar 2023, 14:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ati avut noroc de oameni luminati. eu am gasit o cheie de masina c5 ..una singura n parcare. i am lasat bilet in geam cu nr de tel. dupa 6 ore nu m au sunat ..si m am dus la politie...plimbat cu speciala....la 50 km pe ora se misca volanul stanga dreapta...in fine.
gasit proprietara la masina statea ca "proasta" fara sa vada biletul din parbriz. i am inmanat cheia in prezenta subofiterilor....si ce scoate din gura...stati sa verific daca n am furat ceva din masina. i a cazut fara politistului. eu mi am luat ci si am plecat acasa bombanind. next time...ma fac ca nu vad. asta e. This post has been edited by wolfin: 27 Mar 2023, 15:04 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Asa am patit-o si eu in Cluj acu vreo 15 ani.
Vizavi de Tribunal am gasit un portmoneu in care erau doar acte (CI, permis, carduri, alea-alea, de regula chestii la care stai la cozi cu zilele) dar fara bani. Era si o carte de vizita, am sunat la numarul de pe ea, a raspuns o duduie tinerica ca sa stau acolo, ca vine ea imediat (din cate tin minte, era ceva avocata sau jurista). Chiar ma bucuram ca fac cuiva un bine, avand in vedere faptul ca si mie mi se furase portofelul cu vreun an inainte si stiam prea bine prin ce trebuie sa trec ulterior... A aparut juna si m-a luat direct la suturi, ca unde i-am gasit cardul. Zic "era aruncat langa tomberonul ala, l-am vazut doar din intamplare, fiindca am vrut sa-mi arunc ambalajul de la sandwich." Ma intreaba aia tafnoasa "si banii unde-s?" ca, stiu cati bani erau inauntru? Cand mi-am revenit din uluiala initiala, am inceput sa ma enervez. I-am zis ca nu-i treaba mea, si ca in loc sa zica mersi ca nu tre' sa stea la cozi la permis, la buletin sau la banci sa anuleze carduri, ar putea sa zica mersi si sa rasufle usurata. Aia, cu tupeu, ca sa nu ma misc de pe loc, ca ea suna la Politie sa vina aia sa ma amprenteze, ca ea e [avocata/jurista/etc.] si ca nu scap eu asa usor pe cat cred, ca o sa existe consecinte, ca sa fiu sigur ca ma scutura ea de bani (exact asa a formulat-o ![]() Am vrut sa stau sa vina si Militia da' am zis ca totusi n-are sens sa ma complic cu mers la sectie, dat declaratii, amprentare, ca de fiecare data cand am de-a face cu cap de creta mie-mi creste colesterolul, asa ca i-am aruncat portmoneul la gunoi in fata ei, i-am urat un sincer "ia mai dute-n paula mea de proa$ta" si m-am carat. Cum si l-a recuperat din tomberon, nu stiu, ca n-am mai stat sa ma uit. Morala: facerea de bine, fütere de mama. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Asta-mi amintește de-o damă, tot în Cluuuj, în anii studenției... Iarnă, ninsoare, otobuzu 35 plin... O tipă avea un fular luung, cum se purta pe vremea aia, ce atârna pe jos. Oamenii, în înghesuială, cam călcau pe ciucuri. Un domn îi pune mâna pe umăr damei, să se asigure că va înțelege că ei i se adresează, și-i spune: "vă atârnă fularu', domnișoară". S-a întors aia furioasă și troacă de porc l-a făcut: că nesimțit, că se leagă de femei în otobuz...
S-o dat jos omu' la prima, nu știu zău dacă avea treabă chiar acolo... This post has been edited by gabize: 28 Mar 2023, 06:37 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Oameni civilizati la cluuuj
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu c5 era de CT.
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oamenii îs civilizați, doar femeile îs cam focoase...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Adica femeile nu e oameni?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gabize |
![]()
|
Pe la noi, pentru bărbat se mai folosește și "om". Era un joc de cuvinte... deci da, am lăsat o portiță deschisă.
![]() This post has been edited by gabize: 28 Mar 2023, 12:22 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Acum vreo 15 ani aveam un șef care folosea mereu replica asta. Există oameni și există femei...
28 Mar 2023, 14:16: Apropo de chestia asta, eu de ceva timp nu mai fac gesturi de curtoazie dacă celălalt șofer e femeie. Nu de alta, dar majoritatea nu se obosesc să-ți mulțumească. Aștept replica lui wofin, căruia știu că îi mulțumesc doamnele, și chiar mai mult... ![]() This post has been edited by dandobre: 28 Mar 2023, 14:16 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Am mai zis o pe aici.
Acu ceva vreme..era cald afara. O asteptam pw cea mica sa iasa de la scoala. In parcare o doamna se chinuia cu masina ..manevre printre masini. 1 minut..2...3...10 min. La un moment dat iese din micra si se uita pieeduta. Eu..cavaler...va ajut? Sigur...cheile sunt in contact. M am urcat si i am scos auto afara din parcare. Cc 25 m. Alearga doamna dupa masina.....vreau sa o parchez ....vreau sa o parchez.... ![]() Intr un final i am Bagat o cu spatele sa o scoata usor dintre doua. De atunci sunt mai retinut. Uitai..recenta intersecta baba novac cu libertatii. Dintr un sorento curgea motorina...cum stateam in diagonala vedeam...si mirosea. M am dat jos si i am batut i geam. Doamne ce s a speriat. S a facut verde si a tulit o. @Dan nu ma astept la multumiri...doar la aceeasi curtoazie....care in majoritatea timpului nu exista la doamne. Se uita drept..parca nu existi. This post has been edited by wolfin: 28 Mar 2023, 14:49 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(dandobre @ 28 Mar 2023, 14:07) Acum vreo 15 ani aveam un șef care folosea mereu replica asta. Există oameni și există femei... <span class='edit'>28 Mar 2023, 14:16:</span> Apropo de chestia asta, eu de ceva timp nu mai fac gesturi de curtoazie dacă celălalt șofer e femeie. Nu de alta, dar majoritatea nu se obosesc să-ți mulțumească. Aștept replica lui wofin, căruia știu că îi mulțumesc doamnele, și chiar mai mult... ![]() As putea trai cu lipsa de multumire, dar majoritatea nu fac si ele asa ceva fata de alti participanti la trafic, gen tu faci stanga de pe cedeaza, ea pe prioritar se pune in coloana in fata ta, desi daca te lasa sa treci nu pierde nici o secunda din pretiosul timp. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Niciodata n-o sa vezi o femeie sa te lase in trafic, face linistita accident si tot nu te lasa, chiar daca n-are nimic de pierdut sau de castigat. E genetic hardwired sa nu te lase.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Las' ca sunt si destui bizoni care fac asta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
Asa si asa.
Mai sunt "bizoni" dar se vad de la distanta ....au semne distinctive. |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti la giratoriul de la Arcul de Triumf cati "bizoni" de pe banda din centru vor sa mearga drept inainte!Si oameni, si femei!
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
gabize |
![]()
|
Că tot o adus vorba Bibanu de sensurile giratorii, doar mie mi se pare că noua reglementare de circulație în giratorii e foarte periculoasă? Mai ales că s-a marșat pe ideea că cine circulă pe banda 1 are toate drepturile... și deja a prins la mulți. Bun, dar unde avem sens giratoriu cu 3 benzi, ne repliem toți pe prima bandă? că la ore de vârf, să te retragi de pe banda 2 sau 3 pe banda 1 e imposibil. Plus că dacă intri pe 3 benzi, sensul giratoriu are 3 benzi și ieși pe drum cu 3 benzi, e firesc să mergi, pentru direcția înainte, pe banda 2 sau 3. Doar că... pe la noi sensuri giratorii foarte largi sunt rare. Ori, când intri, te asiguri stânga. Mai faci 2-3 metri și te asigur dreapta, că vrei să ieși și tai benzi... Ori am îmbătrânit și nu mă mai pot acomoda ușor cu lucrurile, ori au complicat mai tare un lucru oricum controversat.
Ieri am avut treabă prin Tg. Mureș și mă amuza cum înainte de giratorii (drum cu 2 benzi pe sens) mulți se retrăgeau pe prima bandă, iar după ce treceau de sens reveneau pe a II-a... Probabil ori așa au înțeles (de fapt așa s-a explicat în multe locuri), ori nu riscă să rămână pe 2... În altă ordine de idei, am mai circulat și prin alte țări, iar despre regula asta ori am fost eu ignorant și nu am citit, ori norocos și nu am produs accident, ori nu este. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
depinde si de indicatiile benzilor, tot inainte, dreapta, , etc, dar de astea nici nu se mai tine cont.
In conditiile de aglomeratie de la orele de varf, sensurile giratorii chiar nu sunt o placere |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Eu am zilnic 1 sens giratoriu dasta. Ce uimiti sint sofreake cand eu ma bag pe b1 si la iesire ies primul restul semnalizeaza sa ii las desi au intrat inaintea mea
![]() This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2023, 07:49 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Las' ca si in Cluj ii plin de profesionisti intr-ale giratiei
![]() Sa ii vezi, bibicule, cum se inscriu ei pe B1 inainte de giratoriu, cand intra, "il taie" prin B2 (aia de langa centrul sensului) si ies iar pe B1. Lux. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu inca nu stiu modificarea.
![]() Sper sa nu ma injure lumea in trafic. Tot aia intrati in sens au prioritate? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 29 Mar 2023, 16:24) Eu inca nu stiu modificarea. ![]() Sper sa nu ma injure lumea in trafic. Tot aia intrati in sens au prioritate? Era vorba ca sensul giratoriu devine ca o intersectie dirijata, Fiecare pe banda lui, sa treci pe alta banda da i prioritate , semnalizezi, te asiguri, etc ceva de gen, colegii poate stiu mai bine https://www.avocatnet.ro/articol_62731/Regu...te-oficial.html oricum, in sensurile mari, cu multe benzi, trebe sa ai grija ca de butelie |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Mai bine asistau o saptamana la giratoriile din Brasov, si pe urma elaborau legislatia in conformitate cu ce au vazut acolo.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 28 Mar 2023, 11:09) Daca schimbi banda in giratoriu si dai peste altul esti vinovat. Asta e adaugirea. Si daca te loveste unul in spate cand schimbi tu banda? Tehnic nu ai dat peste el, dar ai intrat prin fata lui. Am avut accident pe speta asta in giratoriul de la televiziune, eu banda a 3-a desenata pe jos ca merge spre Arcul de Triumf, doamna de pe a doua a luat-o spre Victoriei. Prima mergea catre Arcul de Triumf si din desen. Cam ca in poza. This post has been edited by madhorsefuzzy: 29 Mar 2023, 17:36 Attached thumbnail(s) image_2023_03_29_183402504.png ( Size: 698.53k ) Number of downloads: 174 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
wolfin |
![]()
|
Este neasigurare la schimbare banda.
Aici era gaura neagra in legislatie. Azi madam blonda b2 eu pe b1 s a bagat in usa mea. Eram cu copiii si suxi ...si am franat. Vb de giratoriul de mai sus...ala zilnic. Am filmarea dar mi e lene sa pun poza... This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2023, 18:41 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:49 |