Coltul Bucurosilor !, vesti bune
![]() ![]() ![]() |
Coltul Bucurosilor !, vesti bune
andurs |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si cand vine vorba de pensionare nimeni nu si-o doreste..
![]() Si io-s de 9 zile in CO.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
D'aia fura probleme la metrou.
Intoarce-te la munci, ca uite ca nu se descurca astia fara tine. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
D'asta nu progreseaza tarisoara asta...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Fiind programu-n ture e musai sa luam pe rand in tot timpul anului..Daca am intra toti in iulie cine-ar mai munci in lunile de vara?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
din 2005 nu am mai avut an cu concediu mai mare de 14 zile tot anul...sia asta a fost anul trecut, in rest maxim 7-10 zile pe an...desigur ca in acte eu figurez cu concediu la zi!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si a cui e vina?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu ma bucur de democratia asta...a patronilor!Visez sa ajung la o multinationala sau la stat, macar ai un sindicat si niste drepturi, o voce ridicata mai are cateva zeci in spate..La un patron mai mic insa reusim sa ne bucuram cu adevarat de titlul "scalv pe plantatie"!....CA DE OBICEI, E VINA MEA CA ACCEPT, STIAM ASTA...
|
--------------------
renault
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In genul asta de sistem impus la privat, parerea mea este ca nu prea este vina ta 100%.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
La multinationala iei mumu...
![]() |
--------------------
**
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Am colegi care au ajuns sa lureze la Coca_cola...ma ia durerea de cap cand vorbesc cu ei!
Teambuilding-uri tot anul, cu familia sau fara, bonusuri aproape lunare, pe langa salariul destul de decent mai apare si cadoul din partea firmei cu ceea ce se produce...parca aud vorbe din alta lume!Ce mai strica pe acolo sunt sefii mici cu vise mari, in rest, drepturile sunt clar respectate! This post has been edited by meganus_bicorpus: 11 Apr 2014, 15:00 |
--------------------
renault
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Depinde de la firma la firma, ba chiar de la un departament la altul al aceleiasi multinationale.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai ales depinde de relatia care o ai acolo
![]() |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 11 Apr 2014, 14:37) Ba, cica la francezi s-a dat lege sa se inchida telefoanele de serviciu dupa ora 18 ![]() Mai comunisti ca astia n-am vazut ! Pai sa am io' un angajat si sa-l prind cu telefonul inchis ... afara nene! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
luck33ro |
![]()
|
Da ce ma te crezi multinationala? Numa aia au viata ca-n armata - se da alarma, toata lumea la unitate
![]() |
--------------------
**
|
|
Tamango |
![]()
|
Nu, dar sa nu frece menta pe banii mei. E simplu: daca nu merge afacerea, nu pupa cascaval, deci e si interesul lui. Afacerea merge non-stop, nu se inchide dupa ora 18. Avantaje si bani la negru stie sa ia dar de rest sa-l doara-n fund ? Nu nene, vreau implicare ! Nu-i convine, sa se duca la stat pe salariu minim.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Nu lucrez nici la multinationala nici la stat si totusi se respecta cele 21 de zile de concediu pe an, ba sunt cumva obligatorii, neplatindu-se zilele de concediu pe care nu ti le-ai luat. Neavand voie decat maxim 10 zile (2 sapt calendaristice) legate (pe care le luam de obicei vara) si din 3 persoane cate suntem la departamentul unde lucrez, 2 e obligatoriu sa fie in permanenta, le impartim si noi cum putem pe parcursul anului astfel incat sa nu ne suprapunem. Si ne intelegem intre noi, ca avem deja 10 ani de cand lucram impreuna
![]() Hai ca va las, ca deja sunt in concediu si tre' sa plec acus la drum. Maine dimineata sunt in Maramu' ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Tamango |
![]()
|
Ba, palinca curge mai bine daca bagi inainte niste slana cu pita si ceapa
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
te oftici?
![]() |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
De ce anume m-as oftica? Eu lucrez in multinationala si sunt absolut sigur ca tu vorbesti doar din presa si auzite.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Chiar crezi ca as vrea sa testez pe pielea mea binefacerile globalizarii si a multinationalelor respective? Thanks no!
Da ne puteti lamuri voi ca toate-s zvonuri si struguri acri - presa dornica de scandal si ex-angajati nemultumiti ![]() |
--------------------
**
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Am ajuns si io acasaaaa
![]() ![]() Inafara de asta, mai am doua saptamani, primele doua din Septembrie, din 18.12 pana pe 04.01 si mai am 9 zile lucratoare de rezerva pe care habar n-am cand sa mi le iau... |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 12 Apr 2014, 00:50) Sunt de ieri un ex angajat. Mai am o luna de stat. Ca urmare a respectului pe care seful meu mi l-a aratat si la fel si colegii mei, i-am promis ca o sa fac tot posibilul sa imi inchei cat mai multe treburi ca sa fie o tranzitie cat mai usoara pentru colegii mei. I-am spus ca imi pare rau ca plec dar nu am plecat ca urmare a nemultumirii mele fata de locul de munca sau de vreun coleg ci pentru ca mi s-a ivit o ocazie mai buna. Am spus-o colegilor, omul e foarte potrivit pe ceea ce face si se pricepe sa lucreze cu oamenii. Imi faceam treaba si desigur ca nu a avut ce sa imi reproseze iar cand aveam probleme si nu reuseam sa le rezolv ma ajuta sa gasesc informatia. De asemenea am niste colegi excelenti care m-au primit cu bratele deschise inca din primele zile. M-am inteles foarte bine si cu cei care au venit o data cu mine. M-am distrat cu ei ca in liceu. Dupa un an jumate am inteles cine se plange tot timpul: cine nu face treaba si cine nu vrea sa iasa macar un pic din fisa postului plafonandu-se si devenind un angajat usor de inlocuit daca pleaca. Marele dezavantaj pe care l-am observat e ca stiind ca nu te da nimeni afara sunt destui care profita si stau si pierd vremea pe facebook. Sotia mea lucreaza in alta multinationala. Si ea s-a descurcat foarte bne. Ieri si-a depus demisia si nu prea le-a picat bine colegilor si coordonatoarei. Au fost foarte multumiti de ea si drept urmare s-au interesat in Sibiu si au spus ca e un post liber si ca ii trimit o recomandare. Daca e acceptata voi fi nespus de bucuros pentru ea. Deci in concluzie daca nu muncesti, esti la nivelul mediei si esti si antisocial... Ce sa zic, e extrem de nasol in multinationala ca vei avea vremuri grele. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 12 Apr 2014, 06:23 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
spy, dacia e multinationala?
in afara nu se fac ore suplimentare decat cu acordul sefului si sunt platite. la noi, lumea a 3a din punctul asta de vedere. din pacate strainezii adopta f repede modelul romanesc cand vin aici. bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Intrebarea isi are rostul?
Asa am facut si eu ore suplimentare. La cererea sefului si platite cand volumul de munca se marise din cauza ca altii nu isi faceau treaba si ne intarziau pe noi. Eu mereu mi-am terminat treaba in cursul orelor de munca pentru ca nu stateqm sa pierd vremea. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu lucrez in multinationala si sunt multumit. Intr-adevar, sunt blocate FB, Yahoo, Gmail, etc, dar nu pentru asta vin la servici. Salariile sunt platite la timp, in week-end si in concedii nu ma deranjeaza nimeni, conditii bune de lucru, esti promovat daca iti faci treaba si iti dai interesul, etc.
Daca intr-o buna zi nu imi vor mai conveni conditiile, voi pleca in alta parte. Simplu. QUOTE(Tamango @ 11 Apr 2014, 21:25) Ba, cica la francezi s-a dat lege sa se inchida telefoanele de serviciu dupa ora 18 ![]() Mai comunisti ca astia n-am vazut ! Pai sa am io' un angajat si sa-l prind cu telefonul inchis ... afara nene! Pai stai putin, ai angajat un om si i-ai dat un telefon de servici ca sa-ti faca o anumita treaba, nu sa-l faci sclavul tau 24 de ore pe zi. Sa angajezi un om sa stea la consemn e una, sau sa o faca ca si ore suplimentare (si platit corespunzator), dar ca un om ce lucreaza 9-18 de luni pana vineri sa fie obligat sa raspunda la 3 noaptea la telefonul de servici e cu totul altceva. Omul ala are familie, viata personala, etc, nu doar job. A, ca pot aparea anumite situatii delicate in care se impune asta...dar sa nu devina o obisnuinta. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Un prim pas (sper) pentru trezirea la realitate a celor doi mari operatori de telefonie Vodafone si Orange: Clientii Digi Mobil vor putea comunica si in afara acoperirii, printr-un acord RCS&RDS-Vodafone
Incepand cu aceasta saptamana, clientii RCS&RDS Digi Mobil, persoane fizice si juridice, beneficiaza de acoperire la nivel national, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre Vodafone Romania si RCS & RDS, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice, acord incheiat pentru o perioada de 2 ani. Detalii aici Poate, in sfarsit, vor incepe si VF si Orange sa revina la realitate cu ofertele pe care le fac celor care vor sa-si schimbe abonamentele, pentru ca se pare ca nu prea le pasa, asa cum se plang unii: Discutie cu operator VF |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Tin minte ca dupa doi ani de serviciu am avut 7 zile de concediu si am ales sa plec 5 zile in Grecia...pe plaja mai mult am vb la telefon, am stat sa dau indicatii celui care a ramas in locul meu si seara stateam cu seful in telefon si imparteam impresii,,,foarte incantata a fost sotia!Tin minte ca in perioada aia aveam un Zapp care dupa 5 minute frigea..vai de urechile mele!
Dupa ce a venit criza am fost informati ca cele 55 de ore saptamanale lucrate ne-au adus in sapa de lemn si de acum chiar trebuie sa muncim si sa mai renuntam si noi la pretentiile salariale, daca vrem sa mai avem un loc de munca, nu ca firma ar da faliment. Si asta se intampla zilnic, aluzii finute sau chiar vorbe spuse clar in fata - accepti sau pleci! Munca la patron in Romania este destul de complicata,si este destul de greu sa ramai un tip vertical cand ai facturi restante si familie de ingrijit. La noi in firma nu prea se respecta fisa postului pentru ca fiecare face cel putin munca a doua-trei persoane, deci clar se iese in evidenta dar acest lucru este vazut ca o obligatie si nu ca un aport adus de angajat firmei...concluziile le trageti voi! |
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:12 |