Senzori presiune roti Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Senzori presiune roti Laguna II
Bas|cX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|||
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
logan iei .. logan ai
![]() si de reparat o sa repari destul si la logan ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
- B-XX-Z4T
2002 / Expression; 2002 / Privilege kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Dacă te deranjează semnalizările senzorilor.....dezactivează-i. Programarea acestora nu are cum să coste 100 RON. Pe mine m-a costat acum jumătate de an o evaluare din punct de vedere mecanic a mașinii și a motorului, rezolvarea unei probleme la aprindere (apă la bujii în urma spălării) la care am stat 2,5 ore cu CLIP-ul pe mașină, 2 teste de drum cu personalul lor plus reprogramarea senzorilor, 79 RON cu factură și deviz în care au fost trecute toate operațiile. Și asta la reprezentanță. Deci.....
This post has been edited by b_gabi: 21 Jun 2007, 21:28 |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- preturile difera de la repr. la repr., sa vedeti pe la Iasi preturi de te duci la masina sa verifici sigla sa vezi de nu ai AMG... daca nu programezi senzorul el ramane blank, nu este vazut de captator si apare pe display lipsa... nu ai incotro...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Bas|cX |
![]()
|
azi m-am dus cu omu' de la vulcanizare si am dat comanda de senzor ...285 ron ...programarea nu stiu ...sper sa reusesc sa scap luni cu totul ....si la postu' anterior...am glumit ...o iubesc mey ..o iubesc ...lagunica mea
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
"cu factură și deviz în care au fost trecute toate operațiile. Și asta la reprezentanță."
@b_gabi incearca un IPSO, Cobalcescu sau Serus ... si o sa ajunga factura la 1 milion sau pe aproape. O sa primesti si aici factura, deviz si in plus iti dau si o mapa de carton in care sa pui factura ![]() Preturile variaza in functie de operatiunea executata. Am stat si eu 3 ore la IPSO pentru o diagnoza si am platit vreo 600 de mii. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
aTenTie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema cu un senzor la roata fata-dreapta.
Nu apare pe ecran. Daca scot firele de la baterie (cum am citit pe aici) si le conectez la loc apare pentru o perioada de timp dupa care iar dispare si se aprinde becul de atentionare. Cam ce ar trebuii sa fac sa mearga iar cum trebuie ? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|
Bas|cX |
![]()
|
alt senzor ???
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Astazi de dimineata cand am plecat a inceput in bord sa-mi semnalizeze roata spate dreapta. Am verificat presiunea la vulcanizare si mi-au gasit la roata fata dreapta 1.5 bar. Am bagat aer numai in aia si semnalizarea de la bord a incetat. Este posibil ca in cazul in care inversezi rotile pe masina calculatorul sa "citeasca" senzorul pe vechea lui pozitie?
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
pai daca nu a fost reprogramat asta si citeste ca el nu are de unde sa stie ca inversezi rotile
|
-------------------- |
|
VF1BG0 |
![]()
|
trebuie reprogramat .. 100%.
Cine e din bucuresti si dispus sa experimenteze .. sa imi dea mesaj |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Multi sunt chemati, putini sunt alesi
![]() Cu prima ocazie o sa testez la mine. In mare nu se poate intampla nimic pe partea de senzori dar ideea e sa nu cauti probleme unde nu apar singure ![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
b_gabi |
![]()
|
Baftă și să ne spui și nouă cum a mers!
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Dupa 3 ore de trairi emotionale intense .. am ajuns iar la starea initiala
![]() Practic am schimbat valorile intre vara si iarna. Ramane de vazut daca o sa am probleme maine. Fac un drum la munte si daca nu am pus ceva bine o sa vedem ![]() |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(ickx @ 30 Jun 2007, 12:16) Astazi de dimineata cand am plecat a inceput in bord sa-mi semnalizeze roata spate dreapta. Am verificat presiunea la vulcanizare si mi-au gasit la roata fata dreapta 1.5 bar. Am bagat aer numai in aia si semnalizarea de la bord a incetat. Este posibil ca in cazul in care inversezi rotile pe masina calculatorul sa "citeasca" senzorul pe vechea lui pozitie? nu trebuie decat sa pui rotile cum trebuie adica sa respecti ordinea senzorilor(vezi pe marginea usii ai indicatii despre ordinea lor+presiuni ). La fel am patit si eu ,indica aiurea adica arata roata dreapta spate desumflata si am gasit roata dreapta fata desumflata deci.... la mine fostul proprietar a schimbat rotile de pe fata pe spate ,pentru ca erau mai bune cauciucurile pe spate si de aici toata problema. Bafta ..!! This post has been edited by przamfiri: 30 Jun 2007, 23:03 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
b_gabi |
![]()
|
@VF1BG0 ai reușit până la urmă să programezi vre-un senzor?
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
Da, dar manual. Adica am bagat seriile manual fara sa ii detecteze computerul. Imi lipseste tool-ul acela folosit pentru excitarea senzorilor ca sa incerc altfel. Am facut ~600 de km dupa modificari si nu a aparut nici o eroare.
Ar mai fi o metoda care sa inlocuiasca tool-ul respectiv.. o sa testez iar saptamana asta si revin. |
--------------------
Renault
- B-XX-Z4T
|
|
b_gabi |
![]()
|
Metodele fără excitator constau în:
Dacă nu aveți un dispozitiv excitator, este posibil să schimbați starea valvei, creând o scurgere (reduceți cu cel puțin 1 bar presiunea din roată, ceea ce antrenează în meniul parametru, o trecere la STAREA 2 a roții aferente) – fie la oprire, și în acest caz așteptați un sfert de oră pentru fiecare roată, – fie cu vehiculul în rulare, la o viteză > 20 km/h, (dar nu este valabil decât roată cu roată), (Scurgere pe o roată + test rutier + memorare cu testerul + reumflare a roții de repetat pentru fiecare roată) Așa că....spor la programare și să-mi zici și mie cum decurge că tare sunt curios. Săptămâna asta încerc să-mi termin interfața. |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Poate reuseste sa ma lamureasca si pe mine cineva. Am achizitionat laguna prin octombrie anul trecut. De atunci nu a fost nevoie sa trec pe la vulcanizare/compresor... Bun eu eram ferm convins ca am senzori de presiune si atata vreme cat "taceau" totul e ok. Pe afisaj imi apar toate cele 4 rotile. Eu ma gandeam ca daca nu ar exista senzori nu ar aparea nici rotile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
JustMe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 June 07 ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 30 Jun 2007, 23:01) nu trebuie decat sa pui rotile cum trebuie adica sa respecti ordinea senzorilor(vezi pe marginea usii ai indicatii despre ordinea lor+presiuni ). La fel am patit si eu ,indica aiurea adica arata roata dreapta spate desumflata si am gasit roata dreapta fata desumflata deci.... la mine fostul proprietar a schimbat rotile de pe fata pe spate ,pentru ca erau mai bune cauciucurile pe spate si de aici toata problema. Bafta ..!! Am incercat si eu sa le schimb pozitia bazandu-ma pe ce scrie pe usi si surpriza a fost mare cand am descoperit ca senzorii nu au culori. Am dat jos cauciucurile de pe janta si le-am dat jos degeaba. Singura solutie cred ca e sa ma duc sa ii reprogramez pe toti pe pozitiile pe care sunt acuma. A fost cineva in Cluj sa faca operatiunea asta? Trebuie programare? Cat costa si cat dureaza? |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poate sunt dezactivați, poate nu există, poate nu mai au baterie... orice e posibil...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Ironia sortii: dupa ce ieri m-am plans ca nu am senzori (sau cel putin asa credeam), astazi dupa 9 luni de zile de tacere... stupoare. Urca in masina, pun contactul si
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
flanjea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 30 January 07 ![]() |
Salutare,
la mine de cateva zile sta aprins martorul Stop + semnul de pana. Roata are presiunea corecta. Ce ar trebui sa fac? Am desumflat si apoi reumflat roata - nimic. Tot asa face. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
JustMe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 June 07 ![]() |
Eu cand am avut problema respectiva am dat jos o borna de la baterie si s-a resetat comp de bord si a uitat eroarea....
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
flanjea |
![]()
|
Just Me, asa s-a rezolvat si la mine, mersi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
ickx |
![]()
|
Astazi cand ma intorceam de la mare
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
flanjea |
![]()
|
Am patit-o si eu dar cu o singura roata. Am scos borna - la baterie iar la reconectare si-a revenit. Incearca dar va trebui sa bagi codul la cd.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
Alexandru_S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 March 07 ![]() |
Intrebare pt lagunisti : Am comandat un senzor de presiune la renault (48 eu cu tot cu tva ) si vreau sa-l pun pe stanga spate unde s-a stricat al meu .
Stie careva daca pot face asta acasa cu DDT ? ; am inteles ca trebuie sa-l recunoasca calculatorul masinii . Multumesc |
--------------------
Renault Lag
Laguna II
2001
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Stie cineva unde se poate ,,alimenta roata" cu azot in CJ, sau judete limitrofe? MP va rog.
merci |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 11:05 |