Fotbal: avem o nationala. Cum procedam?, Baietii lui Piturca vs. Cartoon Network
![]() ![]() ![]() |
Fotbal: avem o nationala. Cum procedam?, Baietii lui Piturca vs. Cartoon Network
modulsys |
![]()
|
||
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
In prima repriza au fost varza. acum au 2-0, sa speram ca reusesc sa tina de rezultat:P
This post has been edited by sorin.aldea: 7 Sep 2006, 08:04 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am uitat la Cronica Carcotasilor.
A, si mi-am aranjat CV-ul. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
CARCOTASIIIIII
Doar la reclame am mai tras cu ochiu'. Jenant... 1-0 Dica ![]() Las' ca batem Olanda ![]() |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Slabut....Fie ca era Romania-Albania, fie ca era Bicomplex Husi-Foresta Falticeni, jocul a fost acelasi...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce i-o tine Picurca pe bara pe jucatori precum Ganea, Mazilu, Nicolita nu o sa inteleg. Mai sunt si altii din campionatul intern care joaca super-bine, nu numai Marica si Dica.
O sa batem Olanda daca pica curentul pe stadion si primim 3-0 la masa verde, in conditiile in care ai ajoaca cu Roben, Van Nistelrooy si compania. :-( |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Avem o nationala
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Pe vremurile bune ale nationalei toti jucau de mama focului sa-i remarce vreo echipa straina. Acum nu mai au nici o motivatie.
|
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Ne mai uitam la meciurile nationalei sau mai bine la 'Two stupid dogs' Cum, mai întrebi? La Two Stupid Dogs, normal! ![]() Da' io nu mă mai uit, că mi-au băgat tîmpiții Cartoon Network în română. Bleah! Yuck! ![]() De care națională vorbiți? De adunătura aia de analfabeți plini de fumuri care dau mai mult la gioale decît în minge? Și care de cîte ori pierd (adică întotdeauna) dau vina pe arbitru? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Vai de mamaliga lor... Bine macar ca a luat Contra al doilea galben, va lipsi de la meciul urmator, nolens volens.
De urmarit in noiembrie Bulgaria-Olanda. Daca bat bulgarii, putem deja sa ne gandim la urmatorul turneu final. |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate am pierdut ultima sansa de calificare ieri cu Albania.
Daca era 0-0 sau ne bateau albanezii, poate scapam de Piturca si mai aveam sanse, asa probabil va fi dat afara cand va fi prea tarziu si nu se va mai putea face nimic. Aseara s-a semnat si NEcalificarea la EURO 2008. Minunile acestui antrenor: 1) Mai mult de jumate din jucatorii echipei de start trebuia sa fie rezerve, unii nici macar nu trebuiau convocati: Lobont, Contra, Tamas, Rat, Codrea, Fl Petre, Rosu(sapte din unsprezece). 2) Nu a stiut, nu stie si nici nu va sti vreodata sa faca schimbari. La pauza ieri trebuia facute deja 2 schimbari, la cat de prost am jucat, noroc(ghinion de fapt) cu Kastrati(carei un cotidian romanesc ia dat nota 10). Nu mai vb de ideea geniala din meciul cu Bulgaria de a scoate un mijlocas ca sa introduci un fundas. Adica un mijocas in minus=invitatie pt adversari la atac. Nici macar un antrenor mediu nu ar face prostia asta. 3) Tactica=0 s-a vazut aseara... El nu intelege ca trebuie un mijocas coordonator de joc. Rosu pt. asa ceva nu e facut. 4) Nu intelege niciodata ce se intampla pe gazon. Inchipuiti-va ca aseara el crede ca echipa a jucat bine. Pe cuvantul meu ca a declarat asta dupa meci, era sa lesin... 5) Are un caracter infect, nu suporta ca cineva sa-l contrazica(se enerveaza repede), e foarte arogant, ingamfat si infumurat si nu are capacitatea de a invanta nimic din experienta(cea ce e gav in aceasta meserie). Sincer, am tinut cu Albania, am sperat sa nu ia gol Albania. Nu a fost asa si veti vedea ca ne va parea rau mai tarziu. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Ce nationala avem ?! Avem STEAUA ! deocamdata face mai mult decat a facut nationala in ultimii 6 ani.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:04 |