ziaristi de kkt, asta fac
![]() ![]() ![]() |
ziaristi de kkt, asta fac
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.282 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.282 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De fapt intrebarea e...Chiar nu pot sa scoata si ei un articol original?
Totul trebuie sa fie luat de undeva si lipit in alta parte? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=653016 This post has been edited by axabrt: 22 Aug 2006, 11:00 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Un titlu tendetios.....plus ca se putea discuta foarte frumos in topicul care trebuie......plus ca vad in articol ca spune de forum si mai mult autorul pozelor zice ca a discutat cu nenea ziaristul ( http://www.reno.ro/index.php?showtopic=437...0entry656341) ......E? Ce zici de asta?
This post has been edited by HERON: 22 Aug 2006, 11:06 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
axabrt |
![]()
|
si chiar a discutat?
de ce trebuie sa cred eu gogosile lor? d-asta am deschis aici. Poate apare autorul pozelor si zice:N-a discutat nimeni cu mine ! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(kire @ 21 Aug 2006, 23:13) http://www.evz.ro/article.php?artid=269479 Ieri am vb la telefon cu domnul Madalin Popa si m-a "interogat" in legatura cu loganul. Nu ma cheama catalin ![]() Din pacate dansul nu a procedat asa....... + ca poze de pe site a fost "curatata" de numele meu. si nici nu imi tremura mana la 130. uitati si poza la 130km/ora Apropo, am primit si oferta de a da un interviu pt National ![]() Cat despre exclusivitate..... nu m-am gandit ca o sa fie interesul atat de mare, numeroase poze cu loganul real existand deja. M-am inselat..... Acum astept faceliftul pt Logan si celelate versiuni. Paparazzi scrie pe mine ![]() Propun join la topic-uri. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Eu sunt autorul pozelor. Am spus pe topicul "logan break" ca ieri am vorbit cu domnul de la evenimentul zilei la telefon. Si ca nu ma cheama Catalin. Si i-am cerut sa specifice si numele forumului. |
--------------------
Opel
Astra H
- kire
2004
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Exact ce spuneam.......un titlu tendentios rezultat in urma unei lecturi sumare...si evident o concluzie nefireasca....cam asa........trebuie inchis/mutat...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:03 |