Trepidatii Directie
![]() ![]() ![]() |
Trepidatii Directie
cliosx |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 October 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ess1902 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() |
-------------------- clio symbol dci 1.5 ,65 cp ,expression, 2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
detaliaza si tu putin: zgomotul creste odata cu viteza sau nu? vibratiile cresc sau nu? cauciucurile cum se prezinta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
4elf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 October 05 ![]() |
PT. CLIOSX: nu are absolut nimic masina, daca erai atent observai ca dungile albe de pe marginea soselei si cea din centru, care separa sensurile, sunt in relief si se aude de zici ca se rupe masina in 2 cand intri cu roata pe ele. si eu m-am speriat prima oara, dar la a 2 curba s-a prins nevasta ce era, spre rusinea mea.
|
--------------------
Renault
19 Mark 2
1995 RN [B][FONT=Times][SIZE=1][COLOR=purple]Renault 19 1.4e RT 1995
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
dao-n masa, asta-i problema?
|
--------------------
.
.
.
|
|
leonardo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 22 May 05 From: Bistrita ![]() |
Sunt de acord cu explicatia data de 4elf, si eu am descoperit acele marcaje ,lucru care ma enervau la culme in depasiri cind eram obligat sa trec peste linia de demarcatie .
This post has been edited by leonardo: 19 Oct 2005, 19:33 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
- BN-22-ZZZ
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
da io nu inteleg o chestie: zgomotul a continuat pana in parcare de te-ai gandit sa mergi pana la service?
Ca asa ar trebui sa ma duc si eu ca aud un bocanit pe la punte, dar coincide cu momentul in care trec peste mici damburi plantate in asfalt ca sa reduca viteza. nu de alta dar dai prilej de mistouri la mecanicii de acolo. |
--------------------
.
.
.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Se poate sa fie asta explicatia. Si eu am patit. Diferenta eu ca eu stiam din bucuresti de trecerile alea de pietoni cu asa ceva si nu m-am speriat decat la prima trcere peste prostiile alea. Nu stiu unde au mai vazut romanii ideea asta insa e sub orice critica, cu atat mai mult cu cat nu te anunta cumva de chestia asta. Ca de obicei, in Ro, comunicarea e inexistanta.
Si mi se pare grav ca poti face vreun accident din cauza asta (totusi fiind linie continua nu ar trebui trecuta, deci nu ar trebui facute depasiri ![]() |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
radari |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 30 September 05 From: Bucuresti ![]() |
toata europa e cam asa. si vrem si noi acolo...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1.6-16V Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
|
|
cliosx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 October 05 ![]() |
intr-adevar trepidatiile vin de la marcajele aflate pe sosea, au ras cei de la service de n-au mai putut. Sotia mea s-a dus cu masina la ei, ea n-a crezut dar au convins-o ducand-o spre Predeal unde sun aceleasi marcaje, cica "antisomn". Masina facea la fel ca la cutremur.
Va multumesc |
-------------------- |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Marcajele anti-adormire-la-volan sunt la romani si pro-civilizatie-in-trafic, pentru ca aproape toti mergem pe unde ne vine, fara sa incercam pe cat posibil sa ne incadram corect pe o banda de mers. Acum, cu aceste marcaje, nu-ti mai vine sa mergi cu o roata pe dunga sau sa calci marcajul de 1000 ori, ci incerci sa-ti tii frumos banda.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
am shi io o intrebare. senzorul ala care nu te lasa sa ieshi de pe banda care e pe citroen c5 foloseshte marcaje d'astea? shtie cineva cum functzioneaza ace lsenzor??
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
mandelu |
![]()
|
Si cand depasesc carute ce fac? Sa stau dupa ele pana se termina linia continua? ca orice lucru are si parti negative nu numai pozitive. Plus ca nu obisnuiesc sa dorm la volan
![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:52 |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum bine stii, depasirea vehicolelor lente (caruta, bicicleta etc) este permisa si in zonele unde depasirea autovehicolelor este interzisa.
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@=strumfuadi
uite aici e misto sistemul, si e disponibil si pe c4. nu stiu cat poate fi folosit la noi, dar s-ar putea sa-si merite banii. PS: hai sa va povestesc si patania mea cu marcajele astea in relief. Vara trecuta am plecat in concediu intr-un minitur al tarii, si am luat-o prin militari pe la 6 dimineata sa ies pe autostrada. cu ceva timp in urma, astia refacusera marcajele la trecerile de pietoni de pe iuliu maniu cu vopsea in relief, dar eu necirculand prin zona aia in mod curent, habar nu aveam de ele. si asa se face ca trec de politehnica, si exact pe trecerea de pietoni se aude un zgomot groaznic care coincide perfect cu momentul in care am bagat eu in a 3a, iar primul gand a fost ca s-a dus draq cutia de viteze si concediul meu. asa ca am intrat in benzinaria aia imediat pe colt si am inceput sa studiez pe sub masina. nu va spun ce amuzat era baiatul de la benzinarie, care pana la urma mi-a spus de la ce e zgomotul si ca nu sunt primul care opreste la ei ![]() This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:52 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
exact chestia asta am patit-o si io. tot in buc tot la o trecere de pietoni. m-am speriat, da' mi-am dat seama repede de la ce e.
This post has been edited by cmandrei: 6 Mar 2006, 15:53 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Banuind ca acesta este motivul pentru care au nascocit asa ceva, oare nu s-au gandit ca este mai logic sa te avertizeze inainte si nu dupa ce ai trecut pe trecerea de pietoni? Dar vorba aia - unde se termina logica incepe prostia...in Romania.
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(mandelu @ Oct 20 2005, 11:26 AM) Si cand depasesc carute ce fac? Sa stau dupa ele pana se termina linia continua? ca orice lucru are si parti negative nu numai pozitive. Plus ca nu obisnuiesc sa dorm la volan ![]() Pai stai asa... sistemul e gandit pentru EU, unde nu circula carutze pe sosea ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
4elf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 October 05 ![]() |
ma bucur ca nu- singurul fraier care a crezut ca i-a crapat brusc masina, dar eu am patit-o in fata politehnicii vara trecuta. faza cu padurea bogatii, da la care a inceput discutia o stiu din vara asta. cineva a zis ca e doar pe linia continua, nu e asa, tot marcajul e la fel, si pe timis e la fel
|
--------------------
Renault
19 Mark 2
1995 RN [B][FONT=Times][SIZE=1][COLOR=purple]Renault 19 1.4e RT 1995
|
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Am cautat sa vad pe unde pot gasi ceva despre problema mea dar nu am avut succes asa ca apelez la cunostintele voastre.
Pe scurt acum 1 sapt am descaltat cauciucurile de iarna. Am echilibrat rotile. Aparent nici o problema dupa aceea. Plec din Bucuresti. Masina merge OK pana la 130-135. Dupa viteza asta volanul incepe sa tremure. Nu am trecut de 145 ca sa imi dau seama daca e un punct critic peste care se opreste sau nu. Intrebarea mea este la cei 4000 de km ai masini se impune o geometrie? Sau sa fie rotile prost echilibrate (baietelul de la vulcanizare parea cam novice). Masina nu trage stanga/dreapta si pana in 140 nu tremura absolut deloc volanul. Geometria trebuie efectuata la un dealer banuiesc, asta sa pastrez minunata de garantie de 20000 de km la sist de rulare. Oricum sunt uimit de mesterii astia. Imi este greu sa fac presiunea corect la roti. Am fost prin diverse locuri si m-am trezit cu 1.7-1.8 de cateva ori in roata ei jurandu-mi ca au bagat 2.2. ![]() |
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
mandelu |
![]()
|
Iti trebuie echilibrare nu geometrie. Si eu am la fel, la 140 tremura volanul. din fericire merg foarte rar si atunci foarte putin cu asa viteza asa ca nu ma deranjeaza f tare. Insa trebuie sa roluiesc o janta si o sa imi faca si echilibrare.
|
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Salut cu respect pe toti cei care fac forumul asta un real interes pentru utilizatori.
Am incercat sa caut cu search si ori poate nu stiu eu inca sa folosesc motorul de cautare f bine ori nimeni nu mai are problema asta. Am 1300 de km cu masina(Symbol 1.4 8v, Fidji + jante aluminiu) si aseara, din cauza unei necesitati de trafic (eram urmarit ![]() ![]() Cu Respect! This post has been edited by CT-84-LEU: 9 Aug 2006, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Dute la service sa-ti echilibreze rotile. Au uitat sa ti le echilibreze din fabrica. Asa fac toate masinile cu rotile dezechilibrate si din acelasi motiv facea si oltcit-ul.
Si vezi ca s-a mai discutat, sa folosesti functia SEARCH pe viitor. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:38 |