Intreruperi in functionarea emisiei pe radio, si semnal slab/bruiat
![]() ![]() ![]() |
Intreruperi in functionarea emisiei pe radio, si semnal slab/bruiat
Dem |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol 1,5dCI
bleumarin, full options, Sept. 2003 |
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Dezactiveaza functia AF.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De la AF este... eu n-o aveam activata inainte si cum am activat-o am inceput sa am si eu aceeasi problema. Am dezactivat-o din nou si acum e ok, nu se mai intrerupe. Am testat asta si pe radiocasetofonul dintr-un Logan (acelasi model ca la Clio).
|
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+
|
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ar fi ca si cu pocniturile din geamurile electrice care se intimpla doar citeodata nu si in fatza mecanicului la service. Vezi ca e topic pt. problema asta. In 90% din cazuri nu sunt electrice, se datoreaza chederului geamului (cauciuc f. tare) care scoate un zgomot asemanator celui electric pana se aseaza. Problema cu intreruperea o am si eu, si, intr-adevar am AF activat. O sa tin cont de sfaturile voastre sa vad daca se schimba ceva. |
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
Dem |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
va multumesc pentru rezolvare. o sa dezactivez AF-ul asta dar trebuie sa ma uit in carte cum. In ceea ce priveste geamurile am fost la serus la revizia de 1 an. n-a pocnit deloc la investigare dar omul a zis ca stie problema si mi-a sprayat in interior cu un un spray antigripare. la 2 zile au reinceput pocniturile. m-am obisnuit cu ele. iarna parca nu se mai aude
|
-------------------- Clio Symbol 1,5dCI
bleumarin, full options, Sept. 2003 |
|
127.0.0.1 |
![]()
|
![]() no saint Group: Members Posts: 155 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Apasa lung pe butonul "Source" si vei intra in meniul "expert". Acolo navighezi cu prev/next si schimbi optiunile cu vol+/vol-.
Bafta! This post has been edited by cmandrei: 3 Mar 2006, 16:16 |
--------------------
Renault
Megane e-Tech
2023, EV60 Techno+ Megane e-Tech EV60
C-HR 2.0 Hybrid Ex: Kadjar, Captur, Kuga, Pathfinder, Focus, Clio Symbol |
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Am si eu o intrebare la voi: la mine calitatea sunetului este destul de slaba (in sensul ca se aude ca si cum ar fi semnalul foarte prost, venit de departe), insa nu are intreruperi. Am incercat sa dezactivez si functia AF insa degeaba. Asa e radio-ul asta sau nu sunt eu obisnuit? Pana acum am avut un Panasonic (de 500 RON) care prindea perfect oricunde m-as fi aflat (se auzeau excelent in Ploiesti si posturile care emit numai in Bucuresti!).
Acu va intreb: asa sunt si ale voastre sau are al meu ceva? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
La mine posturile din Bucuresti se aud foarte bine. Nu am probleme. Pot spune sa sunt multumit de RCD-ul stock de pe Symbol.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am scos radio-ul din locasul lui sa vad daca e bine prinsa antena, dar degeaba. Inseamna ca ori merge al meu mai prost ori va multumiti voi cu putin
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu nu ma multumesc cu putin, se aude chiar bine. Doar pe unele posturi cu semnal slab se aude mai prost. Pe majoritatea posturilor e calitate apropiata de cd.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
si functia TF trebuie dezactivata...
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Abu |
![]()
|
@twingooo
Fara suparare, eu nu am gasit in manual cum sa dezactivez TF. Ma poti ajuta cu un sfat te rog? @Diesel Power Imi poti spune cum se aude pe National FM de exemplu? Eu inainte ascultam destul de mult postul asta pe Panasonic, se auzea brici (in Bucuresti vorbesc), insa la asta de pe Clio se aude ca naiba. This post has been edited by Abu: 30 Apr 2007, 14:51 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
aceeasi problema...radio+geamuri ...se intrerupe...voi cerceta chestia cu AF,TF,SF,NF,CF... si alte litere...daca la radio avem ce face...la geamuri ?
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pentru a activa/dezactiva functiile AF (automatic frequency), lungimile MW, LW, NEWS, Speed vol., AUX...se tine apasat lung pe "nota muzicala" - activare modul expert si apoi se foloseste + - si sageata stg.-dr.
Cred ca ar trebui sa se deselecteze si optiunea "i" - informatii traffic...daca tot suntem la capitolul asta ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
marianculturistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 December 06 ![]() |
Am un cliozaur din 2004 ,casetofon de fabrica,mergea peerfect pe radio.
se aude bruiat de vreo 2 sap,cand ii dau serch imi gaseste putine posturi radio,si majoritastea se aud bruiat de ex radio21 se aude f slab,national idem casetofonul func impecabil. ce pot face in sit asta? circul si intalnesc sit asta in bucuresti |
--------------------
renault
clio
- b 21 ete
2004 expression
|
|
pegas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 29 September 05 From: IASI ![]() |
desi nu cred, poate ti-a "culcat" cineva antena. incearca sa o ridici.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001/Dinamyque, 1.4 16V
|
|
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
Daca nu e problema de la antena, e posibil ca mufa ce face legatura radiocasetofonului cu antena sa se fi desprins (cauza fiind gropile patriei) si nu mai asigura o conexiune corespunzatoare. Incearca sa scoti aparatul din bord si sa verifici acest aspect.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
marianculturistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 December 06 ![]() |
am desfacut casetofonul,am scos mufa antenei si am bagat o sarma sutire in casetofon pe post de antena.functioneaza impecabil.nu-mi dau seama ce sa putut strica la antena de clio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cam astai calitatea reno....noroc cu improvizatiile tipic dambovitene... |
--------------------
renault
clio
- b 21 ete
2004 expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:46 |