Ford pregatit sa vanda Aston Martin
![]() ![]() ![]() |
Ford pregatit sa vanda Aston Martin
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate ia statul roman pe Aston Martin si face automobile de 5000 de euro la Craiova
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ori Ford e in gaura de bani, ori Aston Martin e gaura neagra. Sper insa ca legendarul constructor britanic sa nu dispara sau sa nu fie preluat de vreun arab sau vreun rus care au bani grupa mare si nu au nici o treaba cu masinile (vezi cazul TVR). Daca vor vinde Aston Martin, macar nu vom mai vedea butoane de Ford Mondeo pe bordul masinilor englezesti.........
Un pic off-topic: Ce ciudata e lumea asta (auto): britanicii si-au falimentat toata industria auto, nu mai au nici un producator independent (nu-mi spuneti de cazuri gen Morgan), in schimb sunt cei mai indarjiti critici auto si mai mult, cel mai multe echipe de curse au sediul pe insula. Si uite asa s-a ajuns ca legendare marci ca Jaguar, Aston Martin, Bentle, Roll-Royce sa fie fabricate de "prieteni" (americani) sau de "dusmani" (germani). |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(f39sor @ 1 Sep 2006, 12:13) Ori Ford e in gaura de bani, ori Aston Martin e gaura neagra. Sper insa ca legendarul constructor britanic sa nu dispara sau sa nu fie preluat de vreun arab sau vreun rus care au bani grupa mare si nu au nici o treaba cu masinile (vezi cazul TVR). Daca vor vinde Aston Martin, macar nu vom mai vedea butoane de Ford Mondeo pe bordul masinilor englezesti......... Un pic off-topic: Ce ciudata e lumea asta (auto): britanicii si-au falimentat toata industria auto, nu mai au nici un producator independent (nu-mi spuneti de cazuri gen Morgan), in schimb sunt cei mai indarjiti critici auto si mai mult, cel mai multe echipe de curse au sediul pe insula. Si uite asa s-a ajuns ca legendare marci ca Jaguar, Aston Martin, Bentle, Roll-Royce sa fie fabricate de "prieteni" (americani) sau de "dusmani" (germani). Ai uitat si de Rover si MG ![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Alea nu erau ale BMW-ului?
Ca si aia se pregateau de vanzarea lor. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
si apartin parca lui nanjing motors, in orice caz o firma chinezeasca
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
SerbanS |
![]()
|
QUOTE(Doru @ 1 Sep 2006, 15:24) Hmm , parca le luase BMW(am verificat intre timp si chiar au fost cumparati de chinezi ![]() Cine stie poate cumpara chinezii si pe Aston Martin. Si apropo de - in nu stiu ce puscarie din Romania se fabrica piese pentru Aston Martin ( bineinteles puscariasii sunt platiti cu scaderea zilelor de pedeapsa si puscaria incaseaza cecuri grase ![]() This post has been edited by SerbanS: 1 Sep 2006, 15:45 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
MG, Rover, LandRover si Mini au fost intr-adevar parte a Grupului BMW. Din pacate nu au putut fi puse pe picioare, motiv pentru care BMW le-a revindut unui grup britanic de investitori, facind o pierdere de peste 1,5 miliarde de Euro. Grupa de masini de teren (Land Rover) a vindut-o concernului Ford, unde mai este si acum. Mini este in continuare parte a Grupului BMW.
La rindul sau, nici grupul grup de investitori nu a facut treaba mai buna cu MG-Rover, care a intrat in faliment - fiind in cele din urma preluat de chinezi. Povestea este insa mai veche, cred ca au trecut macar 2 ani de cind BMW a renuntat la marcile britanice in afara de Mini. Pentru informare: Rover 75 a fost dezvoltat "pe vremea" BMW. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
SerbanS |
![]()
|
Sincer eu unul am fost si inca mai sunt" indragostit" de Rover 75 (nu stiu cum sta cu tehnica dar imi place foarte mult cum arata si inauntru si afara )
This post has been edited by SerbanS: 2 Sep 2006, 12:13 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:20 |