Alarma pt. Megane 1, Eventual CONSTANTA
![]() ![]() ![]() |
Alarma pt. Megane 1, Eventual CONSTANTA
CristiX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
"...In Constanta avem: NECO STAR SERVICE SRL, STR.TEPES VODA 31 BIS, tel.: 0241-546.130..."
E chiar a doua sau a treia casa pe dreapta, cum intri pe Tepes Voda dinspre Trocadero (faci stanga la Casa de Cultura, apoi inca o data stanga). Am fost la ei, mi i-a recomandat FALCON. Au alarme Maat si Viper, manopera e in jur de 1 mil, sunt foarte rapizi si seriosi. Daca vrei sa-ti pastrezi telecomanda masinii, alegi Viper 330 (eu unul asa am facut, dar nu-ti recomand...trebuie sa fii langa masina sa armezi/dezarmezi alarma....mai bine era cu pager....dar si mai scump ![]() Succes ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 9 Aug 2006, 08:10) "...In Constanta avem: NECO STAR SERVICE SRL, STR.TEPES VODA 31 BIS, tel.: 0241-546.130..." E chiar a doua sau a treia casa pe dreapta, cum intri pe Tepes Voda dinspre Trocadero (faci stanga la Casa de Cultura, apoi inca o data stanga). Am fost la ei, mi i-a recomandat FALCON. Au alarme Maat si Viper, manopera e in jur de 1 mil, sunt foarte rapizi si seriosi. Daca vrei sa-ti pastrezi telecomanda masinii, alegi Viper 330 (eu unul asa am facut, dar nu-ti recomand...trebuie sa fii langa masina sa armezi/dezarmezi alarma....mai bine era cu pager....dar si mai scump ![]() Succes ![]() Multam pretene. O sa trec zilele astea pe la ei. |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:20 |