Un nou concept de motor, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Un nou concept de motor, ce parere aveti?
alexdeliu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- PH-85-DEL
2003
|
|||
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Interesant! Și chiar funcțional.... teoretic. Practic însă.... cred că va fi greu de realizat din cauza limitărilor tehnologice. Cred că va avea soarta motorului Wankel (piston rotativ).
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea sunt de acord cu randamentul unui așa motor dar până-l vom vedea....
Nu spun că aș cunoaște așa de mult motoare termice încât să pot da un răspuns și cred că nimeni nu ar putea face la prima vedere. Am mai auzit eu și de motorul care folosea mișcarea Browniană dar să văd pe șoselele patriei... am mai auzit și de motorul cu apă inventat de un român (mamă ce mândru sunt!) Crezi că cea mai cunoscută formă de energie a avut vreun succes (electrică) sau (solară)? Chiar dacă ar putea fi o soluție, cine ar dori ca să devii independent energetic, omule???? ![]() This post has been edited by FlorinG: 26 Feb 2007, 21:01 |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mie imi miroase a teapa la faza cu vinderea unui procent din patentul motorului..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:02 |