MP3 Player de pe M2.2 pe M2.1 ?, Se poate cumpara ?
![]() ![]() ![]() |
MP3 Player de pe M2.2 pe M2.1 ?, Se poate cumpara ?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Tehnic, merge 100%, practic costul te va descuraja sau mai mult ca sigur te va face sa renunti. Pretul pe care mi l-a comunicat un nene de la Serus de la vanzari piese auto a fost de 46 milioane lei
![]() Sau am mai vazut pe eBay-ul francez diversi care vand mp3-urile de pe masinile lor 2006 la vreo 100-150 euro, cu tot cu display, telecomanda de volan si cablurile aferente. This post has been edited by liviurosioara: 11 Jul 2006, 10:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
uiti luminile albe ale noului Rcd Reno.... in contrast cu portocaliul vechiului bord..
![]() This post has been edited by semit: 11 Jul 2006, 10:25 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care Semit?
Alea de pe cifre?Simplu, dai cu un marker portocaliu! ![]() Nu,acum pe bune chiar nu m-ar deranja diferenta, in schimb pretul e deranjant. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu mai zic ca ledurile se schimba super usor
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
M-am uitat pe ebay.fr si e plin de mp3-uri de Renault pe la 80 euro. Cu siguranta functioneaza pe display-ul de Megane 2.1 deja existent, pentru modele fabricate dupa 2005. Pentru 2004 si mai jos trebuie neaparat echipamentul complet, cu tot cu telecomanda, display si cabluri, care trebuie sa le inlocuiasca pe cele "vechi".
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(liviurosioara @ 11 Jul 2006, 11:13) Tehnic, merge 100%, practic costul te va descuraja sau mai mult ca sigur te va face sa renunti. Pretul pe care mi l-a comunicat un nene de la Serus de la vanzari piese auto a fost de 46 milioane lei ![]() Sau am mai vazut pe eBay-ul francez diversi care vand mp3-urile de pe masinile lor 2006 la vreo 100-150 euro, cu tot cu display, telecomanda de volan si cablurile aferente. Frate, 46 milioane ? Vorba ta, iti pui de toate de banii astia. Ideea e ca eu nu ma apuc de comandat din franta si nu ma complic pentru ca nu are rost, nu e mp3 player-ul vital, daca ar fi usor de comandat, cu bani putini, prin Renault, da, dar cu ebay si alte prostii mai bine lasa. Mersi oricum de informatii. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e 46 de milioane.Am intrebat si eu si mi-a zis cel de la vanzari ca nu poate fi atat de mult.Acum vin eu si ma intreb:avem 2 aparate identice (cel standard sau Cabasse),numai ca unul stie mp3 si celalalt nu.Intrebarea mea este:nu se poate lua piesa de la cel ce stie mp3 si monta la cel fara?Banuiesc ca sunt niste componente electronice care se pot inlocui ca sa stie mp3,in rest constructiv ele fiind identice.Ma gandesc si eu...
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
joao_jilberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 11 January 05 From: Bucuresti ![]() |
baieti (fete nu prea sint pe forum)....
trecem foarte usor cu vederea un aspect ....legat de dreptul de autor.... renault face parte din lumea civilizata, in care cd-urile audio se cumpara de la magazine de profil, respectand legile... si nu prin odc & nero.. as fi ipocrit sa nu recunosc ca folosesc si eu aceste programe, dar consider ca aceasta dorinta de a avea mp3 player nu serveste decat unui scop comercial si superficial.... personal sint multumit cu radioul (merg 80% in oras), slava Domnului sint tz posturi, cu auto frequency, pt restul de 20%... sint sigur ca nu voi fi inteles de forumistii care merg cu muzica cu volumul maxim, dar sint la fel de sigur ca cei care au trecut de faza cu aspiratorul de femei, ma pot intelege. nu am intentia sa jignesc/blamez pe cineva. |
--------------------
Ford
Mondeo
MK4 / 2008 new Mondeo 2.0 tdci trend thunder gray
|
|
A l e x |
![]()
|
Si eu as fi ipocrit sa spun ca nu mai trag mp3-uri nu-tocmai-legale pe hdd, dar de exemplu am pe cd-uri (originale) toata discografia Metallica si Pantera, doua dintre formatiile mele preferate, si nu cred ca nu ai voie sa-ti faci mp3-uri din cd-urile cumparate. Si sincer, decat sa am 20 de cd-uri audio mai bine am 2 cd-uri mp3 in masina.
Bineinteles ca as avea si mp3-uri trase de pe net, nu vreau sa mint pe nimeni ca as folosi un mp3 player strict pentru ce am deja cumparat, dar vroiam sa precizez ca un mp3 player poate servi si in "lumea civilizata", mai ales ca in ultimul timp se vand piese legal in format mp3. Oricum aceasta discutie e strict off topic, am sa intreb la Renault de mp3 player ca sa stiu o treaba. This post has been edited by semit: 15 Aug 2006, 22:42 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Iti spun eu ca sa nu te mai obosesti...e de fapt si un post de al meu da nu il mai gasesc....mp 3 player-ul de M 2.2 te costa 19 mil daca vrei sa-l pui pe M 2.1 ......daca ar fi fost sa comanzi aceasta optiune inainte de a lua masina te-ar fi costat 91 euro + TVA .....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
A l e x |
![]()
|
Da oricum intervine si problema culorii albe la care nici nu m-am gandit... De curiozitate, 19 milioane ma costa numai la M 2.1 sau si la M 2.2 daca nu-l comanzi cand iei masina ? Ca am un prieten care ia un M 2.2 de pe stoc si ar vrea un MP3 player..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Dupa cum spuneam....ori comanzi inainte de a pleca cu masina de la dealer si dai 91 euro ori dupa - dai astronomica suma de 550 euro ...sau cit e cotata valuta la Reno....indiferent daca ai M 2.1 sau 2.2! Si incazul asta mai bine alegi magazia de cd-uri care stie si mp 3!
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine dai vreo 1000 ron-incerc sa folosesc leul nou-si iti pui magazie mp3 VDO si folosesti si cd-ul original.Eu asa ma tot gandesc sa fac.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
depinde,pentru ca eu spre ex am Cabasse si niuci pana acum nu am reusit sa aflu daca o pot conecta pe Aux sau nu.
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(HERON @ 18 Jul 2006, 17:18) Iti spun eu ca sa nu te mai obosesti...e de fapt si un post de al meu da nu il mai gasesc....mp 3 player-ul de M 2.2 te costa 19 mil daca vrei sa-l pui pe M 2.1 ......daca ar fi fost sa comanzi aceasta optiune inainte de a lua masina te-ar fi costat 91 euro + TVA ..... Ma indoiesc ca ar costa numai atat. Eu am avut o hartie oficiala de la Renault (mi-a fost necesara pentru asigurari) in care se spunea ca pretul RCD-ului standard de me M2.1 (2005) este de 637,5 EURO+TVA. Ori daca asta e atat, e clar ca mp3-ul costa mai mult. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
BOG |
![]()
|
Radio HI FI Cabasse 4X35 W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda si magazie CD in fata costa la acest dealer 506 euro. Si, asa cum spuneam, adaugarea ulterioara a unei optiuni la Renault inseamna o vaca buna de muls. Eu am vb cu dealerul cand am vazut ca exista optiunea de mp 3 player pt M 2.2 si am fost la el gandindu-ma ca dau lovitura. Dar....realitatea e aia descrisa mai sus: cumperi azi un M 2.2 si ceri optiunea mp3 dai 91 euro plus TVA....vii ca o floare si ceri aceasta optiune dupa ce ai cumparat masina....dai 19 milioane....asa e si in cazul cotierei...etc......si alte componente cum ar fi spoilerul si altele (gasesti in alte posturi de ale male cifrele). Cam asa sta situatia....Si, apropo, nu mai adauga citate daca te referi la un post din aceeasi pagina ca se uita urat moderatorii......
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |