Procedura in caz de accident, probleme cu politia si asigurarea
![]() ![]() ![]() |
Procedura in caz de accident, probleme cu politia si asigurarea
b06fcn |
![]() ![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Clar este un abuz. Eu as incepe cu o plangere penala impotriva politistului care s-a ocupat de acest caz (banuiesc ca i se stie numele).
QUOTE Abuzul în serviciu contra intereselor Art. 246. - Fapta functionarului public care, în exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiintã, nu îndeplineste un act ori îl îndeplineste în mod defectuos si prin aceasta cauzeazã o vãtãmare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Cred ca o sa se linisteasca urgent si o sa incheie PV. Normal, ei trebuiau sa intocmeasca PV pentru evenimentul rutier, si din cauza de vatamare de persoane, se inainta dosar de cercetare penala pentru vatamare din culpa. Insa, in acel dosar trebuie sa existe verdictul de vinovatie pentru evenimentul rutier in sine. Dupa ce se face acest dosar se poate discuta ca amicul tau sa renunte la pretentii (cu toate ca nu stiu de ce ar face asta pe gratis ![]() PS: permisul se retine pe timpul cercetarii penale, pana la stabilirea vinovatiei (oricine beneficiaza de prezumptia de nevinovatie); respectivul isi poate prelungi dovada pana se ajunge la o sentinta finala in care fie i se suspenda/anuleaza, fie i se inapoiaza permisul. Codul rutier NU prevede retinerea permisului pentru nepastrarea distantei in trafic, deci permisul nu are legatura cu fapta rutiera in sine. This post has been edited by galileo: 23 Jul 2006, 14:06 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Merçi, exact la chestia asta ma gandisem si eu, problema e ca cei de la politie spun ca odata ce s-au soldat victime, ei nu mai pot spune cine e de vina...cu toate ca mi se pare extrem de tras de par. Cred ca se va ajunge, inainte de plangerea penala pentru tergiversarea anchetei, abuz in serviciu si favorizarea infractorului, la o audienta la sefii de la Udriste, sa dea si ei un punct de vedere legal la speta...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bafta si sa nu-i lase cu abureala asta. Politia TREBUIE sa stabileasca cine e vinovat in accidentul rutier in sine, fara nici o legatura cu victimele. Altfel, si logic vorbind, instanta pe cine draq judeca daca nu exista un inculpat si o parte vatamata?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
sa nu dea nici o declaratie de renuntare la pretentii si sa depuna o reclamatie precum ca nu i se elibereaza o copie dupa P.V. sau o reclamatie de abuz in servici impotriva politistului, iar astea cu numar de inregistrare si tot tacamul pt a avea efect. eu unul zic ca P.V. a fost incheiat (ca dealtfel e prea groasa treaba), dar politistul incearca sa-l abureasca pe amicul tau pt o obtine acea declaratie de renuntare la pretentii. probabil si-o luat dreptul de la soferul loganului.
This post has been edited by -Scorpio-: 25 Jul 2006, 22:43 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:47 |