Mizeria de la ASIROM
![]() ![]() ![]() |
Mizeria de la ASIROM
reno-andreic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO Symbol
2006 1,4 8V Fidji Clio Symbol Fidji 1.4, 8V (martie 2006)
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Welcome to reality!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu iti recomand sa te duci la service, sa iei devizul (copie) in mana, si cu el in mana sa te duci la Asirom sa-l dai si sa-i pui sa-ti dea nr. de inregistrare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Iar apoi ,in cazul in care nu fac nimic , du-te la OPC !
Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
la OPC nu are de ce sa mearga... pentru ca relatia cu ASIROM-ul ca si consumator o are tipa care si-a facut RCA la ei... el se poate duce cu reclamatie la comisia de asigurari si ... o poate ameninta pe colega cu datul in judecata determinand-o sa-i plateasca ea la service banii si sa-si recupereze ea apoi banii de la ASIROM... argumentul e ca daca nu achita ea, el isi inchiriaza masina si o da in judecata cerand ca daune tot costul inchirierii... cum e si perioada concediilor se pot adauga si eventualele costuri ale concediului neefectuat (bilete etc.).. totul trebuie facut in scris...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai degraba la CSA, decat la OPC.
LE: in acelasi timp cu AL ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
reno-andreic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut o reclamatie la CSA ...vedem
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO Symbol
2006 1,4 8V Fidji Clio Symbol Fidji 1.4, 8V (martie 2006)
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.185 Joined: 29 May 06 ![]() |
Foarte bine ca ai pus acest topic, ca sa vada si altii de ce este in stare Asirom-ul si sa nu mai fie percepuit ca fiind o companie serioasa de asigurari. La Asirom merge totul bine daca cunosti pe cineva acolo care sa te ajute, in rest sunt jale.
Bafta in continuare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(gibonu @ 27 Jul 2006, 12:56) Foarte bine ca ai pus acest topic, ca sa vada si altii de ce este in stare Asirom-ul si sa nu mai fie percepuit ca fiind o companie serioasa de asigurari. La Asirom merge totul bine daca cunosti pe cineva acolo care sa te ajute, in rest sunt jale. Bafta in continuare. Domnu gibonu!Asirom nu are nici-o vina!Ce vina are Asirom ca salariatii competenti pe care i-a avut au plecat in Spania la cules de ... caci acolo castiga dublu decat ce le poate oferi Asirom?Ce vina are Asirom ca atunci cand nu a mai avut personal l-a angajat pe bulan in extremis si ca bulan face ce vrea muschii lui sau ce-l duce capul?Si daca in extremis si bulan este dat afara pe drept pe cine sa mai puna in locul lui?De unde atatia oameni super calificati,super amabili,incoruptibili cand toata lumea pleaca din tara?Iar cei care raman ce pot sa faca daca sunt prinsi in hora si nimeni nu doreste schimbarea?Ce vina aveti Dumneavoastra daca apelati la mine si eu nu sunt multumit de ultima negociere de salariu si de faptul ca ieri cand am fost sa platesc lumina si am stat trei ore la coada si cand mai aveam trei persoane in fata s-a bulversat sistemul informatic si mai trebuie sa ma duc azi din nou.Noi toti ne SICANAM unii pe altii in mod GRATUIT! |
--------------------
a
b
c
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sper ca glumesti... caci... el ce vina are? ca are masina?
@reno-andreic: sa ne tii la curent. ma intereseaza in special rezultatul reclamatiei. bafta! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Loghy Postat 28 Jul 2006, 00:53
"""sper ca glumesti... caci... el ce vina are? ca are masina?""" Eu nu glumesc doar povesteam ce se intampla de fapt in tara noastra cand apelezi la cei care ar trebui sa te serveasca si atat. reno-andreic Postat 27 Jul 2006, 09:58 Salut, """Aveam si eu o masina marca Renault"""Exceptand faptul ca masina este frantuzeasca restul sunt ROMANESTI:parcarea firmei Mediafax,colega, RCA (la Asirom) a vinovatului.,Inspectorul Asirom si ma opresc aici.Deci nu este vinovat ca are masina este vinovat ca si-a cumparat-o in ROMANIA. |
--------------------
a
b
c
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Va rog sa opriti discutia off-topic in acest stadiu. Daca doriti sa o continuati, scrieti va rog la Cafenea. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:40 |