Abtibild Megane F1 Team, sfaturi pt. montare
![]() ![]() ![]() |
Abtibild Megane F1 Team, sfaturi pt. montare
tzsombi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De unde le-ai achizitionat?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tzsombi |
![]()
|
Mi-a luat un prieten in Franta(de penet).
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de pe un forum someone wrote:
QUOTE din descrierea pe care mi-a facut-o un prieten de-al meu, si-a luat o folie 3m(se considera reclama? ) si si-a aplicat-o singur, incalzind-o cu feonul pe zonele mai curbate sper sa te ajute |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pasii de mai jos se aplica in situatia inc are ai folie de tranfer (adica abtipildul e prins intre 2 folii):
1. se curata bine locul de aplicare pe masina, preferabil sa fie si peste 10 grade afara 2. se desprinde folia de pe SPATELE abtipildului. Se face usor si cu grija, ca sa nu se prinda vreo litera de el. 3. se aplica abtipildul pe masina, avand grija sa fie drept, pozitionat corect, etc. 4. cu o carpa moale, cu degetul sau cu un card bancar se preseaza abtipildul pe masina, avand grija sa nu ramana nici o bula de aer. 5. se desprinde USOR folia de deasupra, avand grija sa nu ramana vreo litera agatata. Gata ![]() This post has been edited by AlexC: 21 Mar 2008, 09:49 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(AlexC @ 21 Mar 2008, 09:49) 4. cu o carpa moale, cu degetul sau cu un card bancar se preseaza abtipildul pe masina, avand grija sa nu ramana nici o bula de aer. Recomand cartela de la masina. E excelenta. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Fara sa fiu inteles gresit, pentru ca nici eu n-am stiut care e denumirea corecta, auzind tot felul de versiuni, curiozitatea...
ABȚIBÍLD, abțibilduri, s.n. 1. Imagine în culori imprimată pe un strat subțire de colodiu, care se aplică pe o suprafață netedă, umezindu-se și dezlipindu-se de pe hârtia pe care a fost lipit. @tzsombi: Ofera, te rog, mai multe detalii...sunt de origine?...atunci inseamna ca au un cod, sunt intr-un singur set si cele fata-spate si cele laterale?, din fabrica Megane-ul vine si cu patratele pe cupola...cumparate de pe net..ok, dar de unde? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
tzsombi |
![]()
|
Sunt cumparate de pe net mai precis www.ebay.fr (colegul care sta in franta a primit de la vanzator si cand avea drum le-a adus. (cred ca trimit si in romania dar banuiesc ca e mai scump drumul) au costat 20Euro(+3 euro transport pana la colegul meu (Fort de France- Paris))
Banuiesc ca sunt originale da nu sunt sigur. Partile pentru spoilerul fata respectiv spate nu am cumparat-o pt ca eu am 2.1 si f1 team e 2.2 Am incercat sa pun poza da cred ca era prea mare dar mai incerc! Eu nu gasesc nici un cod dar adevarul e ca nu am ambalajul poat scria pe el (pana la urma sunt doar niste actibiluri) This post has been edited by tzsombi: 21 Mar 2008, 14:07 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Bulele de aer le rezolvi usor cu un bold.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
tzsombi |
![]()
|
poze
dimeniune scris Lungime 110mm Inaltime 20 mm Attached thumbnail(s) Image145.jpg ( Size: 50.02k ) Number of downloads: 680 Image144.jpg ( Size: 38.11k ) Number of downloads: 685 Image143.jpg ( Size: 33.21k ) Number of downloads: 660 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit a modificat cineva faza cu "actipildul"
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Tutorial de spalare a masinii exista pe undeva?....
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dupa cum se prezinta in poze nu par a fi de "origine".
Cine a vazut aceste abtibilde pe Megane-ul RS, a observat lesne ca sunt dintr-un material plastifiat si mult mai groase decat o clasica folie autocolanta. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
@tzsombi am auzit (pe forumul dacia) ca exista o metoda de a le lipii fara probleme cu apa si sapun, dar mai multe nu stiu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- sigur nu sunt de origine... cele originale au si textura diferita si multe altele... cele de origine sunt scumpe si nu se vand la set, fiecare au cod diferit... stiu ca pe bara fata parca (probabil si spate ca sunt identice) e 89 EUR fara TVA/bucata...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 25 Mar 2008, 10:01 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Un abtibild 89 euro?
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pai de ce nu? nu il poate face oricine (ma refer la calitate ca de imitatii e plina lumea) il cumperi de la producatorul masinii nu de la toneta, apoi nu in ultimul rand cine vrea ceva autentic si isi permite nu da bani pe imitatii ieftine care se vad din avion... strict parerea mea... poate parea scump la prima vedere dar judecand ca nu ai de unde cumpara produsul identic calitativ si esti genul care nu e dispus la compromis eu zic ca e acceptabil... si sa nu uitam ca Renault a introdus produsele dupa ce cateva modele au suferit accidente si proprietarii au facut scandal ca nu au de unde procura autocolantele originale...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
tzsombi |
![]()
|
Poate ca nu sut originale da nu cred ca e nevoie sa exageram atata! Nu e nici o diferenta vizibila de textura grosime etc! La reno mai totul se vinde la set (nu de parca as fi vrut sa cumar la set) ex. bandourile spate la estate!
In legatura cu pretul: Uita-te in poza (atasata) cat e de mare actibildul din fata in comparatie cu cel lateral cumparat de mine! e aprox 10 ori mai mic! probabil si pretul e mai mic(bineintles daca se vinde la bucata) This post has been edited by tzsombi: 25 Mar 2008, 21:26 Attached thumbnail(s) 9236_19.jpg ( Size: 22.5k ) Number of downloads: 707 |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
le-ai lipit pana la urma sau nu?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
tzsombi |
![]()
|
inca nu ca nu am avut timpsi afara era destul de rece (AlexC zicea sa fie cel putin 10 grade)
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Astea-s tot "home-made"
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
rtBK |
![]()
|
nici nu sunt adevarate. sunt simulare pe calculator daca sunteti atenti
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- pai asta voiam sa demonstrez... zice lumea pe aici ca nu e mare diferenta... probabil... pentru mine treburile astea taiate la plotter pe folie ieftina nu dau bine, dar probabil e chestie de gusturi... de aia un singur autocolant original, plastifiat si cum o mai fi facut costa cu mult mai mult decat imitatiile, pentru ca ofera calitate...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 26 Mar 2008, 19:07 |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
meganu auriu le are originale ca nu am inteles, mi se pare ca are cosuri
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- o fi aratand a cosuri dar sunt calitativ facute...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:13 |