GERMANIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
GERMANIA GP, Detalii despre circuit
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Primul ! Na , ca m am desconspirat si eu ..
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Bravo! Dublă Ferrari!!!!
![]() Trei victorii la rând pentru Ferrari, deja lucrurile nu mai sunt la întâmplare sau doar din cauza anvelopelor, pur și simplu "the package" e pus la punct din toate punctele de vedere! Way to go! ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cica ar fi si altceva nu numai anvelopele ... sa vedem in continuare.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Schumacher a obtinut azi a 89-a victorie din cariera. E bun, ce sa mai!...
"Locotenentul" sau direct, Massa, s-a tinut dupa el si bine a facut, iesind al doilea, astfel aduncand puncte importante echipei Ferrari, plus locul al treilea in clasamentul pilotilor. Daca pana acum mai existau dubii, de acum in mod sigur vom asista la o "nebunie" pe pista. Ferrari este imbatata de ultimile trei victorii si vrea mai mult, Renault in mod sigur se simte ranita in orgoliu si nu cred ca va ceda prea usor. Cauciucurile pot decide o cursa, insa nu acum: Kimi a avut si el Michelin (uite asa mi-ar place sa "joace" tipul cand va veni, DACA va veni, la Renault!). In mod sigur la Alonso a fost relaxarea indusa de avansul marisor obtinut in prima parte a campionatului. Insa nu cred ca este sanatos sa te relaxezi, chiar si cu avansul respectiv, cand pe pista este Schumacher!... In sfarsit, treaba lui! ![]() Fisichella mie mi s-a parut o idee "impiedicat" de Alonso (poate sunt subiectiv). Ma gandesc la o strategie a echipei care presupunea prezenta in fata a lui FA pentru ca el lupta pentru primul loc in campionat. Cine stie? Oricum, Fisico parea nervos... Kimi este alive and kickin'; imi place tipul- calm, degajat... Webber a cerut prea mult de la motorul Cosworth. Cred ca i-a injurat si pe strabunicii strabunicilor mecanicilor si producatorului motorului... Button s-a tinut tare pe pozitia a patra, simtind din nou aerul "din fata"... Trulli a facut o cursa de zile mari venind din spate pe locul al saptelea. Klien a obtinut si el in cursa aceasta un punct. Discutia surprinsa la sfarsitul cursei intre Briatore si bossul de la Michelin parea interesanta. Mi-as fi dorit sa aud discutia; Flavio ii reprosa ceva in legatura cu cauciucurile? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
FORZA FERRARI
Determinarea lui Schumacher, împreună cu o mașină extraordinară, au readus anii trecuți înapoi. Ceea ce mie nu-mi pare rău, chiar dacă spectacolul, pentru unii, pare a fi plictisitor. Nu e bine să lovești un om căzut, așa că nu o să comentez nimic la adresa Alonso/Renault. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Schumi va fi campion in 2006 !!!
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Clara treaba cu victoria celor de la Ferrari de vreo 3 curse incoace (cu exceptia Magny-Cours) insa ma asteptam la mai mult de la Renault. Sunt convins ca e o problema serioasa cu cauciucurile pentru ca Fisichella rula mai bine la un moment dat decat Alonso si cei de la pit l-au intrebat prin radio cum sta treaba cu cauciucurile dupa care la urmatorul schimb i-au dat lui Alonso cauciucuri similare si s-a simtit diferenta insa nu destul.
Cat despre talentele lui Schumi... daca stau si ma gandesc ca Massa a stat fix in fundul lui toata cursa e clar ca masinile Ferrari si cauciucurile Bridgestone au facut diferenta si nicidecum Schumi. Putea fi foarte bine si Massa in locul lui Schumi. La cati piloti talentati sunt acum pe pista singurele diferente vizibile sunt cele de cauciucuri si masini. Foarte rar vezi cate un fenomen precum Kimi in cursa asta care a plecat de pe Pole Position si apoi a retrogradat (o retinere prelungita la primul schimb plus o incursiune agricola) ca sa recupereze apoi un loc 3. La anul Michelin se retrage si si-a cam bagat picioarele se pare. Probabil ca cine are bani poate plati pentru niste cauciucuri mai bune insa Renault are buget mult mai mic decat un McLaren sa zicem si cred ca de vreo 2 curse au mers cu gume sub standardul de pana acum. Sa vedem ce-o sa fie de acum in colo insa nu-mi prea mai pun baze pe o victorie Renault decat daca au norocul sa li se potriveasca gumele. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Desi incontestabila revenirea in forta a echipei Ferrari, imi pare rau de Raikkonen, fara problemele avute putea castiga cursa. Schumi & co au fost de departe mai buni. Dar,..., nu am vazut nici un semn cu mana al lui Alonso. Parca asta era
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Dupa cum anticipam si eu Michelin sunt in vacanta. Altfel nu se explica parcursul infect al celor de la renault. Si inca a avut bulan alonso ca nici locul 5 nu il prindea daca nu abandonau aia din fata sa.
In rest, tocmai cand aveam putin spectacol s-a gasit webber sa abandoneze. Daca sumi castiga urm 6 curse alonso chiar daca iese pe 2 in toate pierde. Si sincer, pe ferrari ii vad sa castige urm 6 curse dar pe alonso nu il vad sa mai prinda multe podiumuri. mai ales ca massa ii asigura spatele lui sumi la fix. |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(mandelu @ 31 Jul 2006, 08:33) Dupa cum anticipam si eu Michelin sunt in vacanta. Altfel nu se explica parcursul infect al celor de la renault. Da' eu mă întreb: oare McLaren cu ce cauciucuri sunt încălțați? ![]() Sau echipa lor nu e în vacanță? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mandelu |
![]()
|
Dar ce ti s-a parut ca mclaren au mers de au rupt? dupa primul pit stop ferrari nu au mai fortat deloc altfel diferenta era si mai mare. Plus ca mclaren au anuntat dinainte de cursa ca au facut modificari la masina.
Ma rog, parerea mea e ca michelin sunt intr-o scadere mare de forma, sau sunt bridgestone-urile in mare forma. |
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Cele doua masini Midland au fost descaificate de catre comisarii de traseu la analiza masinilor dupa cursa. S-a constat ca acestia aveau aripioare flexibile la eleronul spate.
Masinile au ocupat locurile 13 si 14 (adica ultimele). Sursa: www.formula1.com. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Atât Kimi cât și Alonso s-au plâns că anvelopele lor au dezvoltat foarte repede bobițe de cauciuc pe suprafață, Kimi a avut probleme cu sistemul hidraulic, cu cutia de viteze și la sfârșit i-a luat foc scutul termic.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Comic tare tipul cu stingatorul cand la final a bagat praf din ala alb pe teava de esapament a masinii lui Kimi si fiind incinsa a iesit tot afara inapoi
![]() Sa nu uitam ca anul trecut tot Michelin prevenea majoritatea echipelor sa ruleze la Indianapolis iar de anul trecut pana anul asta nu cred ca au avut motive serioase sa dezvolte cauciucurile avand in vedere ca anul viitor dispar (si nu inteleg de ce, e acceptabil sa gafezi o data doar daca ai sansa sa remediezi si sa-ti iei revansa). Prea coincide problema celor de la Renault cu momentul in care s-a ajuns la Indy. This post has been edited by DigitalScribe: 31 Jul 2006, 10:25 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Poate e de vina si renuntarea la sistemul din botul masinii inainte de calificari. Poate a fost prea din scurt pentru inginerii de la Renault pentru a gasi o solutie care sa compenseze lipsa acestui dispozitiv.
Sper ca echipa Renault sa-si revina pentru a avea parte de spectacol. Este valabil si pentru Honda si McLaren-Mercedes care au facut o figura frumoasa in cursa si calificari. In cursa de duminica au avut loc si depasiri pe pista. ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
mandelu |
![]()
|
Da, la capitolul start renault sunt de departe cei mai tari. ma uitam socat cum accelerau renault-urile la start parca aveau aripi pe langa ceilalti. as vrea sa vad sistemul asta si la ferrari implementat. e incredibil de util.
|
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sa mor daca am inteles ideea cu opririle la pit-uri ale lui Kimi....
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Jale mare la renault...daca nu fac ceva s-a dus campionatul
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Ce ma amuza cel mai tare... Cred ca Alonso si Fisico urmaresc aceleasi casete cu "Sa invatam limba engleza!". Cand incep vreo fraza, au amandoi aceeasi expresie:"we are very competitive"...etc.
Ei, ia ghiciti ce a spus Alonso dupa cursa? Va spun eu: "We were not competitive..etc" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Read my lips: Alonso / Renault va fi castigatorul acestui campionat. De preferat Renault daca nu are loc si Alonso.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
FISICHELU |
![]()
|
Situatia este cam nesigura pentru Renault, trebuie sa recunoastem.Sunt mai multe lucruri care "conlucreaza" in defavoarea lor. Primul ar fi, daca i s-ar putea verifica si valibilitatea, scoaterea de pe stoc a unor anvelope din 19toamna, de la naftalina, a celor de la Michelin, pentru simplu motiv ca pentru urmatoarele 6 curse nu vor sa se mai complice. Ce tip de anvelope? Oricare, las' ca merge! Cel putin asa mi s-a parut pana acum.
Doi: Massa nu este deloc rau, devenind in ultimile curse o "umbra" a lui Schumacher- puncte peste puncte pentru Ferrari. Trei: Alonso este intr-o pasa cam proasta, si ar fi bine sa iasa rapid din starea asta. Direct sau indirect influenteaza si evolutia coechipierului Fisichella, echipa (fara nici un dubiu) favorizandu-l pe primul, dat fiind faptul ca are o pozitie mult mai buna decat al doilea. Sper insa intr-o revenrire; Schumacher este foarte bun, insa ambitia lui Alonso este mai mare. Mai sunt curse de desfasurat in Ungaria, Turcia, Italia, China, Japonia si Brazilia. Diferenta din top este mica, in clasamentul pilotilor fiind de 11 puncte, iar cel al constructorilor de 10 puncte. Un "duel" interesant, care cu siguranta se va lasa cu rani. Una dintre aceste rani va fi (la cum il stim pe Kimi...) nesemnarea contractului cu Renault a finlandezului "Ice Man", in cazul in care echipa o da chix pana la sfarsit. Ramane de vazut. |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Schumacher este mult mai matur. Si in gandire in special. Ma astept ca Alonso sa intre in acea stare de "loca latino" si sa fie in stare sa riste totul. Pana acum nu a avut motive serioase, insa daca Michael il depaseste in clasament, il vad in stare de orice!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai ar fi bine sa riste, eventual sa mai faca si el o iesire doua in decor si un abandon doua ca sa se mai scurteze agonia.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
FISICHELU |
![]()
|
Nu fiti malitiosi! Eu inca ma astept la o revenire. Stiu, sunt idealist. Insa asta e tot farmecul. Cazi, te ridici, cazi, te ridici, s.a.m.d.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Norocul celor de la Renault e ca restul echipelor sunt la furat. Cauciucurile au sa joace un rol important si nu prea, avand in vedere ca majoritatea celorlalte echipe sunt echipate tot cu Michelin. Singurii care s-ar mai putea interpune intre MS si Alonso ar fi driverii de la Toyota, insa la ghinionul lor... Asa ca Alonso nu trebuie decat stea in umbra lui Schumi si sa acumuleze cat mai multe podiumuri iar daca isi administreaza bine avantajul, are sanse destul de mari la al doilea titlu.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sqryn |
![]()
|
Mai sunt 6 curse. 6x2=12 asa ca Alonso ar trebui sa iasa macar o data in fata lui MS ca sa aiba sanse sa castige campionatul. Daca sta in umbra (ceea ce sper si eu) o sa se gandeasca la sezonul urmator.
|
--------------------
RENAULT
Alize/1999
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:38 |