Restaurante Brasov si Poiana Brasov, unde?
![]() ![]() ![]() |
Restaurante Brasov si Poiana Brasov, unde?
delya |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La intrarea in Brasov dinspre Predeal, pe partea dreapta, e Campingul Dirste. Restaurantul e cochet dar fara fite si nu foarte aglomerat. Intotdeuna am mancat foarte bine acolo.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
In Brasov, la cladirea noua a rectoratului (13 Decembrie nr.1) gasesti Ristorante Calimero. Specific italian, preturi bune, curatel. Ca punct de reper, este intre statia OMV (lipit de ea) si intersectie.
|
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
La intarea in brasov de pe dn 1 a 2-3-4-5 (nush exact) pe stanga este un "fast-food" (se serveste inauntru la masa, f civilizat). Ca mancare, hmmm intotdeauna cand ma duc acolo imi i-au un sandwich de pui care contine asa: 2 snitele pui, cartofi prajiti, varza, maionea, niste chifle EXTRAORDINARE pline cu susan, e de nota 20. Imagineazati ca subsemnatul (un animal de 90 kg) se satura cu varf si indesat dintr-unul. Acum 3 sapt costa 45.000 lei. Localul se numeste Panini (sandwich in italiana), il recomand cu caldura.
Later edit: Scuzati greselile de ortografie, dar imi inundasem tastatura ![]() This post has been edited by Littledevil: 5 Jun 2006, 23:54 |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Dracusorule, m-ai facut sa mor de pofta!
![]() Asa am mancat eu un schnitel de pui intr-o chifla imensa si absolut delicioasa la Sibiu.Si cu o bere mare neagra si rece.ce amintiri! Eu sunt mai mica- la 2 mese am mancat din sandvisul ala. ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau te duci la KFC in Piata sfatului si ai terminat problema.. sau la MC de la intrare.. sau la Carfur..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
delya |
![]()
|
Da si asa, dar parca daca tot sunt intr-o mica vacanta as prefera si altceva decat fast food si atat
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Restaurantul GUSTARI, in centru, in Piata Sfatului, preturi acceptabile, servire destul de prompta, uneori nu gasesti mese libere
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
bar/cafenea Harley... pe langa hotel Aro (aproape de centrul istoric) daca nu ma inseala memoria. au niste ceaiuri extraordinare daca esti cu masina...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Restaurant fain e Roata Norocului. Au o super ciorba de burta.
Ca si locatie, mergi pe drumul de Poiana si faci prima la dreapta e o straduta in panta. Se mai mananca bine si la Bella Musica, in Piata Sfatului.Specialitatea casei e ciorba de fasole in paine. |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
La Republique .Pe strada care da in Piata Sfatului,pe la jumatate.
Fac acolo niste clatite,o nebunie!Cu gem, cu carne ,cu brinza, tot ce-ti doreste sufletelul ! Ca sa nu mai zic de cafea,fac un espresso adevarat ,ca la mama lui ! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
suri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 September 05 ![]() |
recomand si eu roata norocului
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.6
2005, ambition
- b xx xyz
|
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
As sugera si eu, dar un pic in afara Brasovului, Hanul din Ardeal, la vreo 10 km de Brasov pe drumul spre Sighisoara.
|
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(octa74 @ 8 Jun 2006, 09:00) As sugera si eu, dar un pic in afara Brasovului, Hanul din Ardeal, la vreo 10 km de Brasov pe drumul spre Sighisoara. Subscriu! De nota 10! |
-------------------- |
|
delya |
![]()
|
Baieti, iar plec la Poiana Brasov in septembrie! Numai ca acum am nevoie de cazare. Deci: unde ziceti voi sa fac rezervare?
|
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:42 |