Starea drumurilor - Dobrogea
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor - Dobrogea
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Care mai stii cum e drumul intre Tulcea si Murighiol?
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
In 21 apr. 2011, intr-un articol din ziarul Adevarul, se preciza:
"Drumurile județene 381 (Medgidia - Valea Dacilor - Ciocârlia de Sus), 308 (Ciocârlia de Sus - Lanurile - Mereni) și 309 (Mereni - Topraisar) sunt reabilitate din banii alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale și Consiliul Județean Constanța și reprezintă alternative pentru a ajunge mai repede în stațiunile din sudul litoralului." Intr-adevar, traseul Medgidia -> Valea Dacilor -> Ciocarlia de Sus -> Lanurile -> Mereni -> Topraisar -> [sudul litoralului] ar fi o alternativa foarte buna pentru a ocoli Constanta. Intrebare: de la Topraisar care este traseul ideal catre statiunile din sudul litoralului, prin ideal intelegand drum de calitate foarte buna? Intre Topraisar si litoral deja exista drumuri reabilitate, sau sunt in curs de reabilitare? Dat fiind ca este o mare discrepanta intre declaratii si realitate, in ceea ce priveste drumurile din Romania, ii rog pe cei care sunt la curent sau care locuiesc in zona sa confirme informatia de mai sus, eventual sa vina cu detalii privind evolutia lucrarilor. Multumesc anticipat. |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Ati fost vreodata la Sf. Andrei sa luati lumina? Este aglomerat, ca as vrea sa merg maine, dar nu stiu daca sa ma incumet. Daca ajung acolo pe la 11 as mai gasi loc la o distanta rezonabila de manastire?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
inceput de iunie 2011
Vama Veche-Constanta (DN39-E87): impecabil, 4 benzi majoritatea drumului; din pacate multe localitati iar limita de 50 e cvasipermanenta in .ro Constanta-Hirsova (DN2A-E60): in general asfalt bun, cateva zone mai obosite; destul de lejer de mers, sate mai putine decat media pe tara... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum se circula pana la Tulcea din Bucuresti pe A2?
Ceva probleme, lucrari ? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Noutati despre Dj222 ? Se poate circula decent ?
Merci, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Anul trecut am trecut pe acolo si era foarte bun drumul.
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Merci mult
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza si pe mine portiunea de sosea dintre Niculitel si Valea Teilor. Am gasit pe net niste informatii cum ca ar fi cam bombardat. Dar asta era prin 2011.
Pe google maps apare cam la fel pe unele portiuni insa nu stiu cat de recente sunt pozele. A mai fost care va pe acolo in ultimul an? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
@UXE
Conform Google Maps, intre Niculitel si Valei Teilor sunt 11 km. Oricat de rau ar fi drumul, mergi mai incet si aia e, pentru ca distanta nu este asa de mare. Daca te ajuta cu ceva, pozele de pe Google Maps (Street View mai exact) sunt din iulie 2012 (cel putin asa scrie in coltul din stanga jos al imaginii). Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
In vara 2012 am fost pe acolo, in sensuns invers (Izvoarele - Valea Teilor - Niculitel). Mi-am blestemat zilele. Portiunea VT - Niculitel este cel mai prost drum pe care am mers vreodata. Cei 10 - 11 km i-am parcurs in vreo 50 (cinci zeci) de minute. Daca nu ar fi fost asfaltat niciodata, ar fi fost mult mai bine, sunt gropane din metru in metru sau chiar mai dese, in general nu le poti ocoli. Mergi 10 km in treapta Isi rotesti volanul non-stop. Nu recomand nici dusmanilor.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
UXE |
![]()
|
Ideea e ca nu stiu cum m-as descurca cu arcuri sport, nu cred ca se pot ocoli chiar toate gropile. Cu o roata sau doua tot intri in gropi, dar mai mici
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Hai ca facui un efort si am vorbit acu' cateva minute cu cineva din Niculitel. Drumul e mai rau decat il stiam eu !! Desi nu cred ca se poate mai rau. Ca sa-ti faci o idee, e mult mai prost decat cel mai prost drum forestier pe care l-am vazut (nu neaparat si mers) eu. Nu-ti poti imagina, trebuie sa vezi. Mai intreaba si pe altii, ai sa-mi multumesti.
Eu am fost cu Scenicu' si am zis ca-l rup. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
UXE |
![]()
|
Aha .. eu as vrea sa merg in august pe acolo , am auzit ca locurile sunt frumoase: dealuri , paduri etc. si era o idee sa stam in Niculitel o noapte. Nu stiu exact unde pe Valea Teilor o sa mergem (stim pe cineva care cunoaste padurile de acolo) , dar banuiesc ca o sa trebuiasca sa ajungem pe drumul ala bombardat.
Ms PS: nu cred ca asflateaza aia pana atunci.. This post has been edited by UXE: 24 Jan 2014, 15:24 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
betamax |
![]()
|
Drumul nu a fost reparat de mai bine de 20 de ani. Sa-ti mai spun ca de ani buni nu mai circula nici un vehicul pe drumul ala ? Poate doar vreun carutas sau tractorist, dar si ala numai cand are exces de testosteron... sau alcool (mai degraba).
Dar este frumos, intr-adevar. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
UXE |
![]()
|
Ce traseu imi recomandati Tulcea - Sinaia? Sa merg prin Braila sau prin Slobozia si Ploiesti ? This post has been edited by UXE: 10 Mar 2015, 14:21 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gibonu |
![]()
|
@UXE
Tulcea - A4 - A2 - centura Bucuresti - A3 - Campina - Sinaia. Asta mi se pare cel mai rapid si relaxant drum. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
UXE |
![]()
|
Pai de ce ma trimiti spre Ovidiu? Ocolesc mult asa. As evita Bucurestiu. E adevarat ca pe A2 merg fara ambuteiaje.
Eu ma gandeam la Tulcea-Braila- Buzau-Ploiesti-Sinaia 330km vs 460km This post has been edited by UXE: 10 Mar 2015, 14:40 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
eu as merge pe Slobozia.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
UXE |
![]()
|
E si asta o varianta, ca sa nu mai stau la BAC.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Poti sa iei in considerare si varianta asta: https://www.google.ro/maps/dir/Tulcea/44.75...3310429!3e0 Nu stai nici la bac, si traseul destul de scurt. Pe la Giurgeni am trecut de multe ori in drum spre mare, drumul e f bun.
P.S. soseaua era f buna de la Tulcea la Saraiu (acum 2 ani am facut traseul, sper ca a ramas la fel) This post has been edited by cri8sti: 11 Mar 2015, 11:12 |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 10 Mar 2015, 16:33) E adevarat ca pe A2 merg fara ambuteiaje. QUOTE(UXE @ 11 Mar 2015, 11:30) E si asta o varianta, ca sa nu mai stau la BAC. Din ceea ce spui, inteleg ca ai renuntat la varianta trecerii Dunarii cu bacul pe la Braila. Ramane de ales inte: Tulcea - Slobozia - Bucuresti = 280 km si Tulcea - Ovidiu - Bucuresti = 340 km Se vede mai bine in poza de mai jos: 01.jpg ( Size: 495.8k ) Number of downloads: 111 As alege varianta Tulcea - Ovidiu - Bucuresti = 340 km Chiar daca este cu 60 km mai lunga, mi se pare mai rapida si mai relaxanta decat cealata varianta. Am mers pe amandoua. Intre Ovidiu si Tulcea drumul este bun si drept, cu exceptia unor curbe la Babadag si la intrarea in Tulcea (sper ca au terminat repararea celor cativa km din Tulcea, langa granita cu Constanta). Pe la Slobozia treci prin mult localitati. Tin minte ca in octombrie 2013, intr-o luni seara, in Tandarei se asfalta strada principala si tot orasul se uita ca la un spectacol. Daca ai timp si iti place sa conduci, este si asta o varianta: 02.jpg ( Size: 540.5k ) Number of downloads: 114 Bafta. This post has been edited by gibonu: 11 Mar 2015, 15:39 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
b34uen |
![]()
|
Dar de ce il trimiti neaparat la Bucuresti?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
gibonu |
![]()
|
@b34uen
Nu trimit pe nimeni, nicaieri. Doar am exprimat (argumentat zic eu) niste sugestii. Revenind pe problema in cauza, care ar fi solutia pentru a nu mai ajunge la Bucuresti (centura Bucurestiului mai exact)? Cumva Slobozia - Urziceni - Urlati - Blejoi - DN1? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
b34uen |
![]()
|
exact
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
gibonu |
![]()
|
@b34uen
Intr-adevar, este o diferenta de 70 km (in cazul in care se vine de la Vadu Oii). Se vede mai bine in poza de mai jos. 01.jpg ( Size: 398.35k ) Number of downloads: 104 Slobozia - Urziceni l-am facut de cateva ori in anii trecuti si tin minte ca trece prin destule localitati. Urziceni - Urlati n-am fost niciodata. Raman la parerea ca mersul pe autostrada ajuta din toate punctele de vedere (viteza de deplasare, condus relaxat, mai putine pericole, sanse mai mici de amenzi, etc). This post has been edited by gibonu: 11 Mar 2015, 17:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 4 May 12 ![]() |
pentru sfarsitul lunii mai am achitat un pachet de relaxare in sfantu gheorghe - tulcea. biletul incude doar transport naval de persoane de la murighiol la destinatie si retur.
pentru restul deplasariii din aiud la murighiol am ales traseul prin ovidiu. de la ovidiu la murighiol as dori sa imi spuneti care este starea drumurilor. am ales traseul prin nordul lacului babadag pentru a opri la cerhanaua de pe lac. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
cccccc |
![]()
|
in ce priveste starea drumurilor din dobrogea in special din ovidiu la murighiol am gasit ceva se pare de anul trecut.
traseul este filmat prin enisala. poate stiti careva care este starea drumului prin zebil https://youtu.be/tNKThCb27V0 |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
cccccc |
![]()
|
pana la urma am gasit raspuns la intrebarea mea de mai sus in legatura cu starea drumurilor de la ovidiu la murighiol prin zebil dar si prin enisala.
datele sunt din 2017 deci suficient de recente asa incat, desi a fost o iarna grea in zona, nu cred ca au intervenit modificari majore. dupa cum am aratat o parte din informatie provine de la un film publicat in 2017 pe youtube si din lecturarea postarii unui biciclist de pe acest forum. la data cand am intrebat am programat parcurgerea traseului dintr-o bucata in aproximativ 9-10 ore. la murighiol este punctul de intalnire la ora 13:30 pentru destinatia finala. partea de traseu pana in ovidiu il parcurg pe nationale si autostrazi drumuri care asigura o medie de viteza adecvata parcurgerii traseului in aceeasi zi. necunoscutul incepea dupa ovidiu, 130-140 km, parte de drum pe care nu am circulat. aduc multumiri biciclistului pentru postarea ce, asa cum mentiona, poate fi de folos cuiva candva. |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:58 |