Care e perioada cea mai buna de achizitionare?, ma intereseaza un M2.2 1.5 dCi 80CP
![]() ![]() ![]() |
Care e perioada cea mai buna de achizitionare?, ma intereseaza un M2.2 1.5 dCi 80CP
nicusor |
![]() ![]()
|
||
![]() Mr. Group: Members Posts: 162 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
04.2004 Scala Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
|
|||
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai de sarbatori sunt disounturile cele mai bune, daca o ei d epe stock nu astepti. Oricum Renault RO are mai tot timpul discounturi.
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna perioada este aleasa de tine si depinde de mai multi factori. Discounturi au fost, sunt si o sa mai fie. Depilda, daca acum ai o masina mai veche de 12 ani, e momentul. Reducerea ajunge pana la 1650 euro.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
nicusor |
![]()
|
Parerea mea e ca te inseli. Luna asta reducerea e mai mica decat in luna trecuta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
nicusoare, in luna mai discountul a fost de max 2250 euro, luna trecuta a fost de max 1700 euro, iar luna asta este tot de 1700 euro+aprox. 850euro masina mai veche de 12 ani + inca o reducere mica din partea concesionarului(daca reusesti s-o iei)+ceva bonus --> iesi bine
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
nicusor |
![]()
|
Asta e alta mancare de peste.
1. nu am masina mai veche de 12 ani, am solenza, dupa cum se vede in semnatura 2. intrucat in iunie reducerea a fost mai mica decat in mai, te rog explica semnificatia afirmatiei: "Cea mai buna perioada este aleasa de tine". Eu vreau sa intreb cind e perioada cea mai buna ALEASA de Renault sa dea reduceri la produsul de care ma interesez. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
mister |
![]()
|
"Cea mai buna perioada este aleasa de tine" - promotiile de la Renault nu le stiu decat cei care conduc compania. Concesionarul nu castiga decat un anumit procent din masina vanduta.
Politica Renault:se merge la nivel general cu preturi mici la masini si preturi mari la apres-vente(intretinere in garantie si postgarantie, piese de schimb de origine, etc). Asta e linia lor de marketing. Daca fac bine sau nu, e treaba lor. "Vanzarile grupului Renault au scazut cu 3,2 la suta, în prima jumatate a anului 2006, la nivel mondial si cu 7,6 la suta, pe pietele europene, informeaza un comunicat al companiei" Sursa:http://stiri.rol.ro/stiri/2006/07/la_nivel_mondial_vanzarile_renault_au_scazut_in_prima_jumatate_a_anului_2006.htm Sfatul meu: boala lunga, moarte sigura. Decide-te si actioneaza. ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat-o acum 2 luni cand era oferta cu reducerea de 2100euro. Atentie insa ca unele reduceri (mari) se aplica la modelele din stoc, nu la cele nou comandate. Sfatul meu: orice reducere la o masina de peste 1500 de euro e suficienta. Vezi ce gasesti la concurenta de banii aia, daca nu iti place nimic altceva, nu ai de ce sa astepti, reducerea e semnificativa.
Pe da alta parte, la renault megane, cam de multa vreme este la reducere, ba 2100, ba 1600, deci nu prea se mai poate vorbi de "pretul fara reducere". Ci cat de mare e reducerea. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
In ciuda tuturor asteptarilor, cele mai substantiale reduceri de pana la 2.200 la Megane 2.2 au fost imediat dupa lansare.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum in decembrie au fost reducerile cele mai substantiale, dar de multe ori erau numai la masinile de pe stoc, nu la comenzi noi.
Daca nu esti presat de timp eu as zice sa nu te grabesti, desi unii spun ca din 2007 s-a dus cu preturile speciale, ca vom avea preturi ca in Germania. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
nicusor |
![]()
|
multumesc!
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
apropo, varianta luxe nu exista pe bicorp, doar pe sedan.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
nicusor |
![]()
|
apropo la ce?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
apropo la "Dupa cum am spus si in titlu, as vrea sa imi iau un Megane 2.2 1.5 dCi, 80CP dotarea Luxe"...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Poti sa-ti negociezi si tu discountu', te duci la mai multi dealeri si le propui tu pretul tau. Ai sa vezi ca incep sa negocieze, nu mult dar pana in 200 de euro cred ca au puterea sa o faca. Eu stiu ca am vrut sa-mi mai cumpar un megane si am negociat cu dealerul pe la 150 si nu mi-a convenit.
Daca o faci cu mai multi dealeri eu zic ca pana la urma gasesti pe careva sa te asculte cum trebuie. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:48 |