cum se demonteaza usa din spate?
![]() ![]() ![]() |
cum se demonteaza usa din spate?
michirec |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cred ca trebuie sa apuci de mijlocul fetei de usa cu ambele maini pana auzi un pocnit.
Am sa ma uit la portiera mea si iti zic. |
--------------------
.
.
.
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Trage tare, poate o faci bucati.
![]() Am incercat si eu sa o dau jos si m-am impotmolit la manivela de la geamuri (n-am stiut cum se da jos). Poti incerca sa bagi o surubelnita pe margini si sa tragi mai cu grija. Daca strici strici si tu un colt. Totusi, eu zic ca mai bine ar fi sa mergi la un service si ii rogi sa o dea ei jos. E mai putin riscant. |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
120CP Dec.2001
- AGxxAMP
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La service ma programeaza la sf. lunii, evit pe cat posibil sa merg la ei, ma costa cat nu face, mai bine suport greierasul in continuare....totusi cum se da jos si manivela de geam...?
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Stiu ca manivela se scoate prin tragere,dar ai mare grija cum o tragi...eu am rupt una...se rupe margine de plastic care intra pe axul de la macara.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:22 |