[VIDEO] Gumball 3000
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Gumball 3000
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
cum se distreaza lumea cu bani sa intrati pe site-ul sa vedeti
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Spune-mi si mie te rog care e site-ul lor ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Burt Reynolds must be proud !
Am vazut prima oara Gumball-ul la Jackass, au avut un episod de aproape o ora cu ei intr-un jaguar parca participand la Gumball-ul din 2001... Sincer, inafara de "eye candy-ul" datorat masinilor tari, nu mi se pare nimic deosebit... Nu cred ca as avea rabdare sa particip... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
2010 - Gumball 3000
17 minute de supercar-uri in Gumball 3000 ... numai ptr cunoscatori ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
defineste 'cunoscatori'....o fi aia cu actipild renof1team pe masina?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Foarte frumos.
Sa te plimbi toata ziua cu masina prin europa iar seara sa te bucuri de un party adevarat. This post has been edited by FLP: 4 May 2010, 09:44 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cunoscatorii evenimentului
![]() This post has been edited by UXE: 4 May 2010, 09:50 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In afara de paintjob sunt frumoase masinile. Probabil sunt si printre ei multi coca emancipati si cu bani, dar aceeasi mentalitate
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
UXE |
![]()
|
au fost si cateva masini "mai de epoca" care mi-au placut in mod deosebit.. paintjob-ul nu ma mai atrage, prefer orignalul
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Andy sa stii ca exista o diferenta enorma intre bogatii lor si bogatii nostri.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Are cineva logo la gumball la rezolutie mai buna?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(UXE @ 4 May 2010, 10:45) cunoscatorii evenimentului ![]() QUOTE(UXE @ 4 May 2010, 10:54) au fost si cateva masini "mai de epoca" care mi-au placut in mod deosebit.. paintjob-ul nu ma mai atrage, prefer orignalul ![]() Ai uitat sa vorbesti romaneste, sau e mai cul ma men. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
UXE |
![]()
|
ai si tu o problema
This post has been edited by UXE: 4 May 2010, 19:15 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cand ii vad pe unii ca nu mai stiu sa vorbeasca romeneste, imi aduc aminte de Raducioiu.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eram sigur ca trebuie sa fie si-un Veyron p-acolo
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
darius82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 19 May 13 ![]() |
2013 Gumball 3000: Aston Martin Vanquish Orange Camo
Supercar spotter Shmee150 is at the Raccoon Vehicle Wrapping, the official branding partner of the 2013 Gumball 3000 rally. Thank to him, we’ve seen some of the most amazing car wraps ever made before they descend onto Copenhagen for the official start to the venue. One of the cars that caught our attention, this Aston Martin Vanquish has received a bright orange wrap with accents coming in blue and lighter shades of orange. It’s amazing, and probably the fist hardcore wrap of the new AM310 Vanquish. As the ultimate production Aston, the 2013 Vanquish is surely a great car for the Gumball 3000 supercar rally. We just think that since this is a British car, the RAF colors would have been better. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
eu astept sa vad filme cu batmobilul si cu alte multe nebunii care vad ca participa.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Poate nu e locul chiar aici, dar rețeta este aproximativ identică: supercars…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:09 |