Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Lipsa lampa stop spate stanga!, stopuri spate

dean35
post 4 Dec 2008, 21:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

respect si salut pentru utilizatorii,membrii si postatorii din acest Forum....ne mai da idei,solutii,improvizatii si chiar intamplari de evitat ....cum am patit eu...am o ''turcoaica'' SYMBOL 2008-1,4 8v...pana aici nimic deosebit...merge...e ok exact ce imi trebuie dupa rabla aia de dacie break din 80..deh..vremuri schimbatoare:)....numai ca dupa nici sase luni se gaseste un dobitoc-maimuta sau ce o fi sa imi fure pur su simplu stopul spate stanga(lampa) mad.gif ...nu imi venea sa cred dimineata...cred ca a fost ''comanda''..altfel nu imi explic...pur si simplu a fortat cu ceva gen surubelnita intre portbagaj si lampa in sine...a smuls-o de acolo....mi-a lasat-o chioara in spate....tam-tam la politie si la casco....sa vezi cat ma tine astia sa ma despagubeasca...amprentari...evaluari de pagube....cat o costa o lampa?.....of.....numai de bine sa auzim..... dry.gif

--------------------
renault symbol 2008 - bucuresti-ora exacta
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 5 Dec 2008, 09:56
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Daca ai casco nu merita sa-l cumperi tu din banii tai (reintregirea politei va fi mai mica decat costul unui stop). Spor,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
al3
post 5 Dec 2008, 19:09
Post #3

Membru

From: Bacau/Iasi

tripla spate e cam 220 ron la bras iasi. sau tu te referi la bec? blush.gif

--------------------
Ford Focus 2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT - BC
+
Batrânul
post 5 Dec 2008, 19:17
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca ai CASCO cu fransiza (100 Euro = aproape 400 lei) mai bine iti cumperi tu lampa spate - e cam 250 lei si ti-o montezi singur, nu e asa de complicat.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
dean35
post 5 Dec 2008, 20:30
Post #5

Membru incepator

deci stopul cu totul sad.gif ...soclu,becuri,geam..tot ce presupune stopul in sine..nu mai e....l-a luat maimuta cu totul....luni ma duc la auto-imola la constatatorul de la casco....alte poze...alte procese verbale....un fel de remake la ce a fost la politie...multumesc pt incurajari....chiar mi-e drag de masina mea si-s inciudat ...te chinui atat mai ales in traficul asta din bucuresti sa nu o lovesti sau sa nu o zgarii...si vine o maimuta noaptea si ti-o descompleteaza...

--------------------
renault symbol 2008 - bucuresti-ora exacta
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 01:29
Dacia