Schimbare pivoti Laguna II, tutorial, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Schimbare pivoti Laguna II, tutorial, recomandari
lupascuiulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Marca Starline poata sa aduca surprize.....de fiabilitate.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Dupa ce am facut cunostinta cu o groapa serioasa a trebuit sa schimb amortizorul , care s-a strambat si a inceput sa curga . La operatiune am constatat ca si pivotul e dus ... Am cumparat unul , ruville , la 60 lei ... , acasa am vazut ca mansonul nu e din cauciuc , ci dintr-un fel de cauciuc siliconic transparent ! Stie cineva daca tine siliconul ala ?
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E OK....alte firme vand tot din silicon da'negru.
|
--------------------
.
.
.
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Multumesc espacern ! Maine ma pun sa-l schimb , de n-o mai ninge !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Cat de greu se schimba bucsele de pe bascule?trebuie date basculele jos?e mai simplu sa cumpar toata bascula cu tot cu pivot?
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
espacern |
![]()
|
E destul de dificil de scos bascula intreaga pentru ca trebuie desfacut si coborat jugul.....norma NCAP 5* obliga!
Odata scoasa bascula e usor sa schimbi bucsile cu o presa....sau sa o schimbi cu totul functie de portofel. |
--------------------
.
.
.
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
QUOTE espacern - Marca Starline poata sa aduca surprize.....de fiabilitate. Stiu ca nu are cum sa ma tina prea mult, insa eu vreau sa fac un experiment, sa vad cat poate sa tina piesele astea low cost |
--------------------
renault
laguna 2
|
lupascuiulian |
![]()
|
Am schimbat :
bielete directie capete de bara pivoti reglare unghiuri placute frana spate - trw total pret 650 lei cu tot cu manopera Am mers de data asta pe Febi, mai putin bieletele antiruliu care au fost schimbate acum 2 luni Acum mi-a crescut consumul cu 0.5l % |
--------------------
renault
laguna 2
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
Pai nu mai ocoli gropile , fa pivotii si capetele de bara praf , poate isi revine consumul la normal !
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
Of....laguna asta.
|
--------------------
renault
laguna 2
|
ionion2015 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 February 15 ![]() |
am schimbat si eu saptamana trecuta pivotii,capetele de bara si bieletele antiruliu toate Lemforder.cost piese 800 ron sau 8 milioane vechi,manopera gratuit ca le-am schimbat eu si 95 lei geometria facuta la autosoft militari.sunt din Bucuresti si piesele le-am luat de la Unix.o schimbare magica la stabilitate si zgomote acum sa vad cat ma tin.mai vreau sa schimb toate amortizoarele dar nu stiu ce are pe ea drept urmare nu stiu ce sa cumpar.firma am cam ales-o KYB dar dilema este bitubular sau monotub? gaz sau ulei.poate ma ajutati cumva.
|
--------------------
renault laguna 2
grantour
2001 authentic
- b75 klm
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Vreau sa cumpar o Presa tip furca pentru pivoti - separator si nu stiu ce deschidere trebuie sa aiba,dimensiune con.
Stie cineva ? In Brasov sau aproape are cineva si vrea sa mi-o imprumute ? Ofer cu imprumut oricui brasovean bolt fixare distributie pentru motor F9Q. Multumesc. Tel.0729 982 877, dati-mi un bip si va sun eu ! This post has been edited by bigigi: 13 Mar 2017, 07:57 Attached thumbnail(s) SEPARATOR.png ( Size: 45.2k ) Number of downloads: 218 pivot_articulatie_sarcina_.jpg ( Size: 29.07k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Aia nu e presa, este doar o unealta sa scoti pivotul. Pe Laguna 2 oricum nu ai nevoie de nimic special sa schimbi un pivot, fiind prins cu nituri/suruburi de bratul suspensiei.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu te ajuta cu nimic chestia aia la laguna, si unde te ajuta, arunci pivotul sau capatul de bara dupa ce o folosesti, ca burduf nu gasesti separat.
This post has been edited by argon: 13 Mar 2017, 20:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Campers |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 July 15 ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 13 Mar 2017, 20:13) Aia nu e presa, este doar o unealta sa scoti pivotul. Pe Laguna 2 oricum nu ai nevoie de nimic special sa schimbi un pivot, fiind prins cu nituri/suruburi de bratul suspensiei. http://www.ebay.co.uk/itm/222434650301?_tr...K%3AMEBIDX%3AIT ceva de genul ar fi mai util ? is intepeniti si nu stiu cum i-as putea scoate mai usor . |
--------------------
Renault
Laguna
1994 RT 1.8 / 2006 2.0 16v Navi
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Lovesti cu un ciocan in fuzeta si sare singur afara. Nu da ca animalul, nu e nevoie.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
Campers |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 July 15 ![]() |
A mea e hotărâtă rău înseamnă, am dat și ca omul, și ca animalul și nu a ieșit neam.
O sa mai încerc odată când o sa am o zi libera. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994 RT 1.8 / 2006 2.0 16v Navi
|
|
espacern |
![]()
|
Ai scos surubul afara......si departat un pic prinderea cu o dalta lata?
Cu o tija lunga poti sa-l bati in el de sus in jos....ajuta si niste aplicare de spray degripant. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 13:51 |