Coapsa sfasiata
![]() ![]() ![]() |
Coapsa sfasiata
bogdy33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Da-i in judecata!!! - foarte serios, daca ai si ceva poze sau martori poti sa iei bani buni cu chestia asta.
Insanatosire cat mai rapida!!! This post has been edited by sorin.aldea: 5 Jul 2006, 15:09 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bogdy33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Este o idee, dar din pacate nu prea am cunostinte juridice si nu stiu ce sanse as avea.
Poze am sa fac maine la spital cu rana descoperita iar ca martor am colegul cu care eram si care m-a dus la spital. Multumesc pentru urare. This post has been edited by bogdy33: 5 Jul 2006, 15:13 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- B-07-xxx
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Insanatosire grabnica si recuperare totala iti doresc.
Vorbeste cu un avocat cat mai curand si intenteaza un proces macar sa iti recuperezi cheltuielile de spitalizare, ingrijire si recuperare. Si ai grija sa primesti tot tratamentul necesar iar apoi sa ai parte de recuperare si exercitii asa cum trebuie, altfel mai tarziu poti sa ai probleme. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sanatatea nu are pret. Vb colegului de mai sus: macar cheltuielile de spitalizare sa ti le recuperezi.
Insanatosire grabnica |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Insanatosire grabnica. Arde-i la buzunare pe nesimtiti.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca eram in Statele Unite, cu chestia asta te aranjai pe viata dpdv financiar..dar pe de alta parte, daca erai acolo nu cred ca se intampla asa ceva.
Sanatate ! |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca vrei sa ii dai in judecata iti trebuie NEAPARAT certificat medico-legal, altfel n-ai nici cea mai mica sansa!
Insanatosire grabnica! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.801 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu ti-am recomandat sa te duci la dealer, nu in targ la vitan . . . acum lasand gluma la o parte, insanatosire grabnica si recuperare totala !
This post has been edited by IRONICK: 5 Jul 2006, 21:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Cu riscul de a va supara pe mine, eu nu accept acest mod de a castiga bani. Doar cu o singura exceptie: ai fi a doua persoana care pateste chestia asta.
Mi-e si frica sa ma gandesc cum ar fi ca in tara asta datul in judecata sa aiba frecventa si penibilitatea actiunilor juridice din SUA. Mai ales la foamea de la noi... Deja vad ca va uitati urat la mine... va dau in judecata! Altfel, fa-te bine si cumpara-ti totusi accesoriile pt masina ![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pai e normal sa dai in judecata....ti-a produs daune. La fel ca la accidentul de masina. Acolo are asigurare iti plateste asigurarea. Aici erau obligati sa previna accidentele. Daca se intampla ceva mai grav...nu erau trasi la raspundere penal? Plus ca dupa ce pierd un proces o sa fie mult mai atenti pe viitor
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
@RamsesII
1. Acesta nu este un mod de a castiga bani. Este un mod de a "trezi" unii oameni nesimtiti si fara respect fata de ceilalti. Alta sansa nu ai, decat sa le umbli la buzunare. 2. Sunt perfect de acord cu tine privitor la frecventa si penibilitatea actiunilor juridice din SUA. Dar, cazul de fata nu are nici o legatura. Omul a fost vatamat grav din cauza inconstientei unora. Si eu sunt pe pas de a ma judeca cu Renault Romania din cauza nesimtirii lor....si chiar nu-mi pare rau. 3. Nu se uita nimeni urat la tine (cel putin nu eu.... ![]() Altfel...ce sa zic? Insanatosire grabnica si nu-i ierta. Prea s-au invatat sa mearga toate cum vor ei. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:40 |