Spalator parbriz Megane 1, Cate rezervoare are?
![]() ![]() ![]() |
Spalator parbriz Megane 1, Cate rezervoare are?
dnb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mazda / Renault
6 / Megane
2004 / 1999 e-trotineta
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cel din dreapta cum privesti poza este pt stergatoare. Iar cel din stanga poate fi pentru spalatoarele de faruri. Ai jicloare montate pe bara?
Plus ca n-am inteles: ai pierdut lichidul din ambele bidonase? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
kornel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 27 October 05 ![]() |
vezi ca are niste furtune pe dedesupt
mie mi-a iesit unu din cauza presiunii si a curs lichidul. sa nu fie si la tine la fel |
--------------------
megane 2
sedan
2005 expresion Megane II Confort Expresion, 1,5 dci, 100cp, climatronic, gri platine, D69, noiembrie 2005, 22.000km la 15.05.2006
SMART MCC, 599cmc, 50cp, 2 locuri |
|
dnb |
![]()
|
@ hellcat: da are duze de spalat faruri montate in bara dar nu le-am vazut inca sa functioneze.
Nu le-am reumplut ca dupa ce curge un timp se opeste si imi ramane destul sa spal geamul plus ca nu-mi place mirosul. Singura treaba este ca la frana brusca se aprinde indicatorul de low liquid impreuna cu service. Ca fapt divers dupa ce le-am umplut ambele curg, A are dopul cam bleg si cred ca nu tine in curbe si in franari si B curge si pe loc. Asta pana ajung ele la un echilibru. LE: m-am uitat din nou in carte si acolo ei spun ca A este pentru stergatoare, si B nu-l prezinta deloc. @kornel: daca ar fi de la furtune smulse ar trebui sa pierd tot lichidul. Are cineva un manual care arata cum se demonteaza B. This post has been edited by dnb: 11 Mar 2006, 16:03 |
--------------------
Mazda / Renault
6 / Megane
2004 / 1999 e-trotineta
|
|
vlad_dragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 October 04 ![]() |
si eu am renaul coupe dar am numai A care e ptr geamuri fata + spate . unde ai tu B eu am un capacel doar . banuiesc ca e ptr spalat faruri . daca nu ai diuzele inseamna ca a fost lovita masina si schimbata bara .
|
--------------------
renault
megane
- TL-02-swi
coupe 1996
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca fost posesor de Megane Coupe pot sa-ti spun ca masina nu a fost gandita pentru a avea spalator de faruri.
Au fost facute astfel de adaptari pt. tarile scandinave, unde e obligatoriu sa ai asa ceva. Dar nu a fost o optiune "industriala". Foarte probabil insa sa se fi montat un al doilea rezervor pentru stropitorul de faruri. Sfatul meu e sa urci masina pe o rampa la orice atelier, teoretic orice amarat de electrician te poate ajuta sa verifici circuitele. |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
dnb |
![]()
|
Revin.
Rezervorul de sus din stanga este pentru faruri si chiar functioneaza! Daca tii maneta apasata mai lung de 3 sec incepe sa spele farurile. Rezervorul din dreapta este pentru spalat parbriz si luneta. M-am apucat sa-l demontez sa vad de ce curge. Cand e supraplin curge pe la garnitura de cauciuc dintre gatul detasabil si rezervorul propriu-zis. Sa-l dai jos e destul de urat, trebuie date jos: roata dreapta si protectiile de noroi. Relativ la pompa, i s-a intamplat cuiva sa se umfle cauciucul care face selectia dintre circuitul fata si luneta si sa nu lase apa afara? Mie mi s-a intamplat! Acum trebuie sa vad ce fac cu micutul cauciuc, de gasit numai piesa e mai greu, sa schimb toata pompa pentru el e cam mult. |
--------------------
Mazda / Renault
6 / Megane
2004 / 1999 e-trotineta
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Eu am demontat rezervorul din aripa dreapta si a trebuit sa curat pompa ( nu mai stropea) .
Vezi ca ai putea sa etansezi acea garnitura cu un silicon de instalatii sanitare, se scoate gura de umplere ( este prinsa intr-un surub pe aripa interioara ) . BAFTA This post has been edited by dcsiki: 12 Jul 2006, 11:00 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 00:43 |