Cu Meganul prin Europa
![]() ![]() ![]() |
Cu Meganul prin Europa
SM33 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 March 06 From: RM. VALCEA ![]() |
Attached thumbnail(s) 100_5133.JPG ( Size: 296.11k ) Number of downloads: 211 DSC00058.JPG ( Size: 376.78k ) Number of downloads: 176 |
||
--------------------
Renault
Megane2
2003 BICORP
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si alte detalii? pe unde te-ai plimbat.. obiective ceva pe acolo, dezamagiri, chestii pozitive, locuri de evitat sau de recomandat? costuri totale...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce motor ai pe megane ?
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
din ce spune trebuie sa aiba 1,5 dci 80hp.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
QUOTE(SM33 @ 4 Jul 2006, 13:52) autostrazile din Spania (care intre noi fie vorba arata ca ruta 66 din filmele de acum 20 de ani) daca sunteti obisnuiti cu autostrazile din gemania o sa aveti o mare dezamagire(nu ma refer aici la taxe). Adica? Caltatea asfaltului? Soferi indisciplinati? Dezvolta putin! Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
SM33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 March 06 From: RM. VALCEA ![]() |
Intradevar am motor de 80 CP si 1,5litri. Voi reveni cu o detaliere a costurilor dupa intoarcerea in tara, cand imi voi forma o parere si despre costurile pe ruta Spania-Freanta Elvetia-Germania-Austria-Ungaria Romania ca sa am o baza de comparatie, ca prima impresie mi s-a parut putin ciudat sa astept la Venezia 1,5 ore ca sa platesc afurisita de taxa de autostrada, cam scumpa distanta intre Monaco si Nisa (7,5 Euro taxa de autostrada) poate aici am si eu o parte de vina ca puteam sa setez navigatia ca sa ma ghideze pe drumuri fara taxa. Despre autostrazile din Spania am spus ca arata asa cum arata deoarece par neterminate- intre benzile de circulatie nu exista decat un sant fara delimitarile care le intalnesti in Germania, nu au garduri de protectie, im parcari nu gasesti un copac macar pa faca umbra etc. Oricum ei au cateva sute de km in plus fata de noi. Despre orasele lor numai cuvinte de lauda au drumuri rapide , autostrazi de centura, iar traficul cu toate ca este destul de aglomerat se desfasoare in bune conditii. Motorina cea mai ieftina am cumparat-o in Spania 1,04 Euro litrul pe autostrada si 1.03 litrul la Carrefour la care am avut si un discount de 8% deoarece am fost cu cineva care avea card de fidelizare. Promit sa revin cu mai multe date la intoarcerea in tara.
Atentie mare la unguri eu am cotizat cu 5 Euro deoarece nu avea fiica mea centura pusa |
--------------------
Renault
Megane2
2003 BICORP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:57 |