Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cu Meganul prin Europa

SM33
post 4 Jul 2006, 12:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: RM. VALCEA

Creez topicul acesta din madrid in prima jumatate a calatoriei.
Meganul s-a comportat exemplar la viteze de croaziera de 130-170 km/h. Consumul in tara a fost de 5l/100km iar in afara a crescut exponential pana la o medie de 6,1l/100km pe autostrazile din Spania (care intre noi fie vorba arata ca ruta 66 din filmele de acum 20 de ani) daca sunteti obisnuiti cu autostrazile din gemania o sa aveti o mare dezamagire(nu ma refer aici la taxe). Ca viteza maxima cred ca poate prinde 185 cu doua persoane la bord si fara AC nu am incercat decat 175km/h si mai aveam rezerve. Nu stiu daca m-ar fi lasat limitarea de turatie a motorului sa trec de 4200 de ture. In total am facut 3550km si am consumat aproximativ 205 litri(nu sunt dade exacte). Am avut 4 persoane la bord 2 adulti si doi copii plus bagaje cat cuprinde. Cand voi termina excursia o sa revin cu un calcul mai exact. Ce ma dezamagit cel mai mult a fost modul de colectare a taxelor de autostrada din Italia ,Franta si Spania la cel din Venezia am asteptat 2 ore. Cred ca e cam mult. Oricum Taxele mari si dese cheia marilor succese.
Copilot am avut un PDA MIO A 201 cu I-Go pebntru Europa. De descurcat se descurca destul de bine cu unele exceptii:
-in Monaco inebunise deoarece pierdea satelitul foarte repede dar m-a descurcat pana la urma.
- nu deosebeste prea bine distantele in intersectii cu pasaj subteran si te mai plimba putin.
Daca ar trebui sa acord o nota sistemului I-go as acorda un 9+.

This post has been edited by SM33: 4 Jul 2006, 12:56

Attached thumbnail(s)
100_5133.JPG ( Size: 296.11k ) Number of downloads: 211
DSC00058.JPG ( Size: 376.78k ) Number of downloads: 176

--------------------
Renault Megane2 2003 BICORP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 4 Jul 2006, 12:57
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

si alte detalii? pe unde te-ai plimbat.. obiective ceva pe acolo, dezamagiri, chestii pozitive, locuri de evitat sau de recomandat? costuri totale...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
bonzai
post 4 Jul 2006, 13:27
Post #3

Membru autentic

Ce motor ai pe megane ?

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
User is online!Galerie FotoPM
+
johnsws
post 4 Jul 2006, 19:04
Post #4

Membru autentic

din ce spune trebuie sa aiba 1,5 dci 80hp.

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
Flores
post 5 Jul 2006, 07:36
Post #5

ALIEN

From: behind enemy lines

QUOTE(SM33 @ 4 Jul 2006, 13:52)
autostrazile din Spania (care intre noi fie vorba arata ca ruta 66 din filmele de acum 20 de ani) daca sunteti obisnuiti cu autostrazile din gemania o sa aveti o mare dezamagire(nu ma refer aici la taxe).
*

Adica? Caltatea asfaltului? Soferi indisciplinati? Dezvolta putin!
Merci!

--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI- Dacia Logan Laureate 1.6
Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems !
+
SM33
post 7 Jul 2006, 00:42
Post #6

Membru incepator

From: RM. VALCEA

Intradevar am motor de 80 CP si 1,5litri. Voi reveni cu o detaliere a costurilor dupa intoarcerea in tara, cand imi voi forma o parere si despre costurile pe ruta Spania-Freanta Elvetia-Germania-Austria-Ungaria Romania ca sa am o baza de comparatie, ca prima impresie mi s-a parut putin ciudat sa astept la Venezia 1,5 ore ca sa platesc afurisita de taxa de autostrada, cam scumpa distanta intre Monaco si Nisa (7,5 Euro taxa de autostrada) poate aici am si eu o parte de vina ca puteam sa setez navigatia ca sa ma ghideze pe drumuri fara taxa. Despre autostrazile din Spania am spus ca arata asa cum arata deoarece par neterminate- intre benzile de circulatie nu exista decat un sant fara delimitarile care le intalnesti in Germania, nu au garduri de protectie, im parcari nu gasesti un copac macar pa faca umbra etc. Oricum ei au cateva sute de km in plus fata de noi. Despre orasele lor numai cuvinte de lauda au drumuri rapide , autostrazi de centura, iar traficul cu toate ca este destul de aglomerat se desfasoare in bune conditii. Motorina cea mai ieftina am cumparat-o in Spania 1,04 Euro litrul pe autostrada si 1.03 litrul la Carrefour la care am avut si un discount de 8% deoarece am fost cu cineva care avea card de fidelizare. Promit sa revin cu mai multe date la intoarcerea in tara.
Atentie mare la unguri eu am cotizat cu 5 Euro deoarece nu avea fiica mea centura pusa

--------------------
Renault Megane2 2003 BICORP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 15:57
Dacia