Masina in rate, Am voie sa ies din tara?
![]() ![]() ![]() |
Masina in rate, Am voie sa ies din tara?
dungatu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Depinde de ce scrie in contractul de credit. Este posibil sa trebuiasca sa anunti banca.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De anuntat, poate - m-am uitat pe contractul meu si nu spune nimic. Dar de cerut procura in mod cert nu - la credit esti proprietarul masinii deci nu trebuie sa "ceri voie" nimanui.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
La mine scrie ca trebuie sa anunt banca, desi eu sunt proprietar. Daca in contract scrie si ai semnat este bine sa anunti, altfel nu trebuie sa faci nimic.
Mentionez ca masina este gaj pentru credit si asigurarea casco este concesionata in favoarea bancii. |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Matricsu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 May 06 ![]() |
Nu trebuie sa ceri voie nimanui, dar atentie la asigurarea CASCO, probabil e asigurata si in exteriorul tarii dar cu siguranta nu ai clauza pentru furt extern pe care e indicat sa o faci mai ales daca mergi sau treci prin Bulgaria...! Partea neplacuta e ca te costa peste un milion...!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De regula daca vei cumpara cartea verde de la cine ai facut casco iti va da si prelungirea casco si in afara tarii.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
lol, ce de sfaturi.
@dungatu, poti merge linistit, si nu te-ntreaba nici dracu nimic. Vezi sa ai cartea verde si pasaportu-n regula. |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Matricsu |
![]()
|
QUOTE(bonzai @ 18 Jun 2006, 23:02) De regula daca vei cumpara cartea verde de la cine ai facut casco iti va da si prelungirea casco si in afara tarii. De acord, in general e valabil numai ca de exemplu, Asiban-ul nu face carte verde si sunt destui care au masina in rate si asigurata acolo, cat despre preturile pe care le practica la un Casco....nu mai comentez! Prelungire de casco in exterior iti da, in schimb nu ai clauza pt furt extern pe care o platesti separat. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
cosmindavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 January 06 From: Hunedoara ![]() |
QUOTE(Matricsu @ 19 Jun 2006, 08:54) De acord, in general e valabil numai ca de exemplu, Asiban-ul nu face carte verde si sunt destui care au masina in rate si asigurata acolo, cat despre preturile pe care le practica la un Casco....nu mai comentez! Prelungire de casco in exterior iti da, in schimb nu ai clauza pt furt extern pe care o platesti separat. Ca sa vezi...Si eu am CASCO incheiat la ASIBAN (societate impusa de banca in momentul in care am incheiat contractul de creditare), si i-am sunat saptamana trecuta sa ii intreb ce facilitati am daca imi inchei cartea verde la ei. Mi-au raspuns ca imi dau gratis asigurarea pentru furt extern. Nicidecum nu mi-au spus ca nu incheie cartea verde. |
--------------------
Mercedes
C200 kompressor
2001
- HD 66 CIM
|
|
Matricsu |
![]()
|
Informatia data de mine e din mai 2005, acuma nu mai am tangenta cu ei si nu pot decat sa ma bucur
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
- BC03WWW
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Cartea verde e importanta. Si, bineinteles, actele tale!... Pe certificatul de inmatriculare e trecut numele tau, desi inca platesti la masina. Pe vamesi nu-i intereseaza la a cata rata esti...
Off-topic: anul trecut cand mi-am facut cartea verde la ASIROM, era stipulat mare "Nu e valabila in Kosovo"! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
dil |
![]()
|
Eu am casco la Omniasig si nu acopera furtul in Rep.Moldova si Ucraina.
|
--------------------
-
-
-
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Am inteles domnilor cum sta treaba...
Bafta si vacanta placuta va doresc! |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare domnilor...
masina mea este pe numele unuia dintre parinti (nu ma incadram cu salariul pe cartea de munca pentru credit, desi avansul si ratele le platesc), este luata pe credit, pemisul meu de conducere este din 1999, si vroiam sa intreb ce acte inafara de cartea verde mai imi trebuie pentru a iesi cu ea din tara si daca permisul desi are valabilitate 10 ani este valabil si in afara... (mai nou auzisem ca perioada de valabilitate a unui permis este de 5 ani... NU DATI CU PARUL daca am zis o prostie.. ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Prin 1997 permisele erau emise cu o valabilitate de 5 ani, apoi au prelungit valabilitatea la 10 ani. Cei care au 5 ani, automat pot circula doar pe teritoriul Romaniei pana la implinirea celor 10 ani. Cu alte cuvinte, permisul tau este valabil.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:23 |