Sfat achizitie Laguna pentru piese, din strainatate
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie Laguna pentru piese, din strainatate
jordy_seba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
o laguna o iei din anglia cu pana intr-o mie de euro.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
jordy_seba |
![]()
|
si asta inseamna ca se merita?astept va rog si alte pareri,mai ales ca eu nu am nici asigurare casco.
sa ne gandim ca la reprezentanta numai un proiector de ceata e 310 ron iar un far 1500. |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
chitzy87_laguna |
![]()
|
![]() Reno Member Group: Members Posts: 316 Joined: 30 May 09 From: Brasov ![]() |
se merita, dar am impresia ca farurile nu le poti folosi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV 11 VeSeL
2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
|
|
VRS_80 |
![]()
|
![]() In the air tonight Group: Members Posts: 869 Joined: 13 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca se merita,mai ales daca ai de gand sa o mai pastrezi inca cativa ani buni pe actuala,chiar daca unele nu se potrivesc, plus ca mai scoti bani din piesele ramase la sfarsit.Eu am de-gand sa fac la fel ca nu o mai vand...mai ales cu criza asta a scazut pretul rau la ele rau,mai ales la renouri..si am dat mult pe ea cand am luat-o.Asta e...mai bine la tinem p-astea.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9dci 120cp Dynamique SQ ADDICTED-Alpine 9835r,Helix P400 Precision,DLS A6,JL 13w6,Mac audio cfx 2.13,Conectica Stinger si Rockford Fosgate,Insonorizare Second Skin.
|
|
BuNeL_u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 22 April 09 ![]() |
gabi eu daca iau una din anglia e mai simplu sa i schimb doar numerele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Expression Check Length
|
|
jordy_seba |
![]()
|
legat de faruri si proiectoare,le-am dat doar asa ca exemplu,dar ma gandesc la cei care au inmatriculat masini din anglia la noi,cum se descurca cu farurile daca sunt reglate pt anglia?probabil se pot regla si pt noi
![]() |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
@chitzy87_laguna - salut, se pot folosi farurile cat si proiectoarele, potrivesc de la una la alta, ce zici tu la faruri e ca deranjeaza pe cel care vine din sens opus nu pe tine, tu ai vizibilitate, iar la proiectoare sunt identice................ numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
chitzy87_laguna |
![]()
|
![]() Reno Member Group: Members Posts: 316 Joined: 30 May 09 From: Brasov ![]() |
normal ca se potrivesc.... numai ca nu sunt regulamentare
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV 11 VeSeL
2003 Privilege / 1.9dci / 120cp
|
|
Pauleta18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 19 July 08 From: Vulcan HD ![]() |
pai si cine asi da seama ca farurile tale sunt de pe o laguna din anglia?eu zic ca s-ar merita sa cumperi una.ma bate si pe mine gandu sa iau una avand in vedere ca poti folosi foarte multe de pe ea...stopuri, spoilere, usi, macarale geamuri mai una alta lista e lunga....si daca te gandesti ca dai un pret de 1000 euro=4200 ron
numa spoilerele si stopurile si cred ajungi la 3000 ron daca nu ma insel |
--------------------
Renault
Laguna II
- HD-08-DFG
1.9 dCI Dinamique ,2001,120cp
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
"Asi" da seama la RAR
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luckycretzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 March 08 From: Arad ![]() |
salut oare scaunele de la cele din anglia se potrivesc la ale noastre?
|
--------------------
renault
laguna 2 1.6 16v
2002 Authentique
|
|
jordy_seba |
![]()
|
eu zic ca se potrivesc.numai ca trebuie sa la lasi asa cum sunt adica scaunul de la sofer din anglia sa-l pui in locul scaunului de la pasager fata la tine ,pt ca altfel iti vine airbag-ul pe interior
|
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
scaunul se potriveste, numai trebuie schimbat pretensionatorul, ca in scaunul soferului sint doua, si in scaunul pasagerului numai una.
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
luckycretzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 March 08 From: Arad ![]() |
nu mas fi gandit la faza cu airbagurile 10 puncte jordy_seba
|
--------------------
renault
laguna 2 1.6 16v
2002 Authentique
|
|
kamikaze69 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 October 08 From: Targu Mures ![]() |
se merita o laguna din anglia aia ii clar!!
|
--------------------
Laguna 2
DINAMYQUE
- MS10GLI
2001 Megane 2 - 1.5 dci 80cp
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(conzerva @ 1 Feb 2010, 11:13) ce zici tu la faruri e ca deranjeaza pe cel care vine din sens opus nu pe tine, tu ai vizibilitate[...] Da-i dracu pe ceilalti, tu sa vezi bine, nu ?! @initiator: eu zic ca nu prea se merita. Gandeste-te ca iei un junghi de masina care nu o sa ai niciodata certitudinea cum a fost utilizata acolo, mai ales ca poate anumite componente sunt mai uzate decat ale tale. Iti e frica de faruri sau spoilere sparte?!... pai in banii aia iti faci casco 2 ani si iesi mult mai elegant din afacere. Unde mai pui ca pe langa astea, ai nevoie si de un spatiu de depozitare/service. Bani pe consumabile tot o sa dai... Per total, eu zic ca nu merita. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
claudiu_orange |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 March 07 ![]() |
Se merita dar e loterie si aici ca poti sa gasesti ceva ieftin dar cu foarte putine service-uri . Adica concret am fost sa vad 2 masini aici in Anglia una 60mii de mile si una 160mii de mile. La prima cica nu mai avea cartea service a 2a avea tot diferenta de la cer la pamant a 2 a masina mergea ca noua. Motivul: unii le cumapara da nu fac serviceu-urile la ele ca un service e cat jumate de masina si merg cu ele pana cad si dupa le vand.
Azi ma duc sa imi una si NU din cele 2 mentionate mai sus , ca sa va faceti o idee de preturi asta pe care am gasit-o eu costa 1400de lire: diesel , jante pe 17 silverstone, interior semi-piele , trapa, 4geamuri electrice , telefon sau car kit in cotiera nu prea am inteles eu ![]() Prima laguna de 60mii de mile foarte uzata 1100lire si a 2 a de 160mii 1400lire ambele benzinare Oricum e diferenta mare ca nivel de comparatie preturi/salarii . Eu imi iau masina din salariul meu pe o luna dar si un service te rupe aici asa ca o sa invat sa mi le fac singur PS: asta e masina pe care sper sa reusesc sa o iau azi http://bristol.gumtree.com/bristol/35/54325935.html |
--------------------
dacia
1310
- b-88-xxx
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 05:26 |