Cutie viteza MEGANE 2 -defect de defect, Sa nu patzeasca nimeni ce am patzit eu :
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteza MEGANE 2 -defect de defect, Sa nu patzeasca nimeni ce am patzit eu :
tino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) CARTER_MECANISM_DEFECT1.jpg ( Size: 102.12k ) Number of downloads: 501 CARCASA_CUTIE___CARTER_MECANISM1.jpg ( Size: 93.25k ) Number of downloads: 507 |
||
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|||
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
![]() ![]() ![]() Nu mai e in garantie masina?? Pare defect de fabricatie... la 44k km e slaba sansa sa iti pice o componenta asa importanta. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
tino |
![]()
|
TEAPA TEPELOR
![]() masina nu mai e in garantie asta ma mira, de ce nu a schimbat-o fostul proprietar pe garantzie ? masina e in service in asteptarea pieselor sper sa o vad rezolvata This post has been edited by tino: 4 Jul 2006, 18:53 |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.922 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
boala clasica la Renault cu cutii de viteze din familia JB/JH. Eu la 21 am schimbat 4 cutii pana acum...credeam ca s-a remediat...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
tino |
![]()
|
vreau sa va spun ca in perioada garantiei cei de la SERVICE CONSTANTA au schimbat doar uleiul din cutie deoarece era cu pilitura , deci defectul era si acum masina nu mai e in garantzie
obligatia lor era sa schimbe carterul atunci pot oare sa ma adresez cuiva si sa mai obtin ceva ? |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Trebuie vazut unde a facut reviziile, si investigat. Mi se pare aberant sa se faca in felul ala, de la o utilizare sa zicem normala; eu as merge cu investigatia pana la nivelul urmator: dus piesa la expertiza si aflat acum cat timp s-a intamplat ruperea, e ceva cu masurarea carbonului ( in fine nu intru in detalii ca nu sunt in masura ) si vazut daca a fost inante de ultima revizie, la care teoretic ar fi observat acea pilitura si ar fi trebuit sa fie inlocuita piesa. Poti miza pe faptul ca piesa s-ar fi platit chiar daca nu ar fi fost pe garantie, dar ei s-au jucat cu viata soferului cu buna stiinta, sau incompetenta profesionala. Acum, tu esti sigur ca soferul nu a luat la cunostinta acest aspect? Ca daca a fost informat si a refuzat tocmai pentru ca o vindea? Pentru ca poate mecanicii l-au anuntat, el a refuzat, dar ei si-or fi notat pe undeva, si-ti da cu tidula-n fata. E de cercetat, si nu este de iertat, ca cine stie... erai intr-o depasire ceva, si poate acum ne faceai cu mana si ne explicai cat de imens este universul in care traim
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
tino |
![]()
|
la cata birocratie esta le noi imi pierd timpul degeaba
oricum reparatia o platesc, uit de ce a fost si gata oricum nu era normal sa schimbe doar uleiul in cutie la 30.000 masina era in garantie si trebuia desfacuta cutia habar nu am ce i-au facut de a mai mers de lucrari la cutia de viteza se feresc toate service-urile bine ca nu s-a spart toata cutia s-au sa fi patzit alte nenorociri This post has been edited by tino: 5 Jul 2006, 18:39 |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Asa a fost sa se-ntample, altfel nu se ajungea aici. Se poate incadra la defect ascuns, pentru ca ma gandesc la urmatorul aspect: au gasit pilitura in ulei (nu stim cantitativ si ca marime), dar cutia la momentul respectiv sa functioneze bine.
Multi vorbesc in necunostinta de cauza...un service autorizat nu are nici un motiv sa refuze o astfel de interventie la un ansamblu atat de complex si mai ales in garantie, deoarece in cazul unor complicatii de orice natura sunt direct raspunzatori. Iar in privinta aspectului, daca fostul proprietar e posibil sa se fi pretat la un astfel de gest, adica sa-ti vanda o masina cu un defect stiut, tu Tino poti sti cel mai bine. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
tino |
![]()
|
fostul proprietar a dat vina pe SERVICE cand i-am spus
![]() This post has been edited by tino: 6 Jul 2006, 08:15 |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 01:57 |