Accesorii pentru Clio 3, ce se mai "lipeste" de Clio3
![]() ![]() ![]() |
Accesorii pentru Clio 3, ce se mai "lipeste" de Clio3
JustInTime |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|||
andreimax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 July 06 ![]() |
JustinTime,
Eu am cotiera cam de prin iarna si nu am avut nici o problema cu ea. Se montraza in doua minute si culoarea se potriveste foarte bine cu cea de la varianta Dinamique. Eu zic ca arata mai bine ca cea originala, e foarte confortabila. Singura chestie e ca nu mai ai suportul de pahar in spate; oricum nu era folositor la ceva.... |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2006
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
la cotiera aia care nu este originala am inteles ca are culoarea potrivita dar materialul cum este? se observa diferente mari intre restu interiorului si cotiera?
si legat de montare am inteles ca se face cu suruburi deci daca ulterior se scoate cotiera raman niste gaurele inestetice acolo nu? This post has been edited by Eggy: 22 Jun 2007, 20:58 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
Daca ati citit mai sus in topic ati observat ca si eu am cotiera(de aia care nu e originala).Materialul se potriveste de minune cu interiorul si e de calitate foarte buna.Am facut si o demontare asa de curios....nu-s chiar asa de inestetice gaurile alea.Numai daca esti carcotas atunci poti spune ca si o musca de pe parbriz e inestetica.Hai sa nu mai cautam motive de a nu cumpara cotiera respectiva.Nu fac reclama dar ganditi-va la diferenta de pret dintre cea originala si asta. Eu zic ca merita
|
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt carcotas, vroiam doar sa stiu parerile celor care deja si-au instalat pentru ca vreau sa imi cumpar si eu....adica un fel de a invata din greseala altuia
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Alex.G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 24 May 06 ![]() |
N-am avut nici o problema cu cotiera. Pare foarte fragila cand o instalezi, insa e surprinzator de rezistenta (se mai intampla sa te intinzi peste si sa .."uiti" ca e acolo. Am zis de cateva ori ca asta a fost, dupa cum s-a auzit, s-a rupt sigur, insa n-a fost cazul.). Singura chestie mai enervanta este la inchidere, capacul cade direct pe muchiile cutiei, adica cade plastic pe plastic si face zgomot d-ala de chestie ieftina (ceea ce si este, pana la urma
![]() Eggy, nu stiu precis cum se prinde aia originala, insa am eu o banuiala ca la fel ![]() ![]() Nu stiu daca e mai "nu stiu cum" decat cea originala ... Banuiesc ca ambele au plusuri si minusuri. De exemplu, probabil ca asta are spatiul de stocare putin mai mare decat cea originala (oricum e relativa treaba asta, d-abia incap 2-3 pachete de tigari acolo). Sau capacul are deasupra imitatie d-aia de piele, iar la cea originala parca e un material textil ... chestie de preferinte pana la urma. |
--------------------
Renault
Clio III
2006
- n/a Confort Dynamique 1.6 16V 110cp
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Cea originala mi se pare destul de fragila si deja se cam balangane...lucru la care ma asteptam (din reactia dealerului cand l-am intrebat cum e cu cotiera - a sarit ca ars "e originala, asa arata ele; stiu ca nu pare, dar asta e situatia..")...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Eggy |
![]()
|
sa inteleg ca nu prea te incanta cea originala?
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
JustInTime |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 22 August 06 ![]() |
ok ok ok
Concluzia ar fi ca, desi nu pare (si in ciuda sistemului de prindere), este suficient de rezistenta iar ca raport calitate-pret este ok (face clanc dar nici ca alea din carrefour de 50 de lei nu e). Maine o comand. Sper sa vina cat mai repede. Oricum, decat 850 de lei pe o cotiera originala care nu are atuuri in plus, mai bine 300 de lei pe una no-name. Va multumesc tuturor pentru opinii. Roty, toata aprecierea pentru sinceritate si obiectivitate. Concediu placut celor care n-au plecat inca in vacanta! |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 2.0 DCI 150CP CVA Privilege
|
|
GabyT |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am reusti sa instalez si eu pe Clici huse originale (Montana). Au costat 150 E (in Fr.) si cred ca sunt din acelasi material cu tapiteria masinii, doar ca au dungulite albaste si galbene.
CONCLUZIA : nu se compara cu husele universale; pica atat de bine pe scaune si tetiere incat nici nu ai impresia ca masina are huse; se instaleaza super usor, cu ajutorul unor plastice ce se pun provizoriu pe scaun si tetiera. ![]() Daca aveti posibilitatea sa le aduceti de-afara, merita efortul financiar. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Desi nu e chiar un accesoriu am intrebat la dealer cat costa un capac motor (pentru 1.6 16v) si o imbracaminte capota: 80eur + tva capacul si 60eur + tva carpa respectiva.
This post has been edited by r_vlad: 3 Aug 2007, 17:59 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ieri am fost la Ti Suerom (sper ca am scris bine) ca sa-mi cumpar presuri. Spre surprinderea mea am fost informat ca "nu exista" tip tavita. Totusi in fisierul PDF atasat pe prima pagina a topicului, apar niste astfel de presuri. Oare nu se comercializeaza in Romania sau pur si simplu nu exista in Cluj? Voi stiti ceva?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
TresPasser, unde ai intrebat la TI Suerom ? La receptie la service sau ai fost in spate la biroul de aprovizionare ?
Eu cand ma interesam de eleron am fost in spate. Acolo aveau un catalog gros cu accesorii pentru toate modelele Renault. |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
La receptie am intrebat. Am gasit la un dealer din Bucuresti care poate aduce la comanda dar la un pret destul de mare: 250 RON. Totusi mi se pare putin absurda situatia...si inexplicabil pretul unor presuri de cauciuc in final...Oricum ma duc maine sa le spun ca am gasit si sa vedem daca ei aduc si la ce pret.
This post has been edited by TresPasser: 16 Aug 2007, 17:45 |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Ultimul object ce s-a lipit de masina mea este autocolantul cu reno.ro , asta se pune?
![]() Serios vorbind, am de gand sa-mi mai adaug o gramada de "piese" pe masina cum ar fi de ex. un eleron, tipu' de la dealer pe care-l cunosc e momentan in concediu si astept sa vina ca sa-mi faca o oferta ceva ... va tin la curent! Produse originale Renault exista sau sunt doar produse de firme tertz? ps: Dau o bere pentru un catalog oficial Renault cu accesorii clio 3, in special de body ... daca exista ...!!! ps de ps: chiar mai multe beri ![]() This post has been edited by Berila: 16 Aug 2007, 20:54 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 17 Aug 2007, 09:15) ![]() QUOTE(ssilviu @ 17 Aug 2007, 09:15) Astept berile. ![]() Cu cea mai mare placere ![]() This post has been edited by Berila: 17 Aug 2007, 15:30 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
Sal,
Vezi ca am atasat eu de vreo 2 ori catalog cu accesorii pentru Clio 3 chiar in topicul asta. Vezi ca nu are multe pagini (topicul)! Eleronu e 130 Euro la francezi! Fade 17 Aug 2007, 17:18: Are cineva puse folii de protectie geamuri spate? Vreau sa vad niste poze si niste pareri despre cum se comporta. Referinta in catalog: 7711419346 -fata 7711419347 -spate In catalog scrie ca cele din fata sunt mai deschise decat cele din spate la culoare. Si inca o chestie, sunt legale? Fade This post has been edited by fade2black: 17 Aug 2007, 16:18 |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
Berila |
![]()
|
QUOTE(fade2black @ 17 Aug 2007, 16:07) Sal, Vezi ca am atasat eu de vreo 2 ori catalog cu accesorii pentru Clio 3 chiar in topicul asta. Vezi ca nu are multe pagini (topicul)! Eleronu e 130 Euro la francezi! Dap, am vazut dar nu eram sigur ca provin de la Renault iar din pacate altceva nu pot pune pe masina ![]() Acum s-a confirmat ca-s originale, merci frumos .... ai si tu o bere de la mine ![]() ... ma umplu de datorii p-aici |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
@prOZac cat a costat cotiera ta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
pauldpn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 August 07 ![]() |
Se pot comanda eventual de pe internet si sa fie livrate la noi in tara? Stie cineva?
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 Dynamique 1,4 16v 100CP
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa cotiera...daca ar fi si pe symbol in genul asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@pauldpn: Daca platesti in avans se pot comanda, dar nu prea cred ca renteaza pentru ca te costa livrarea cel putin 80 euro (dar poata sa sara linistit de 100-150), asta in functie de termen, volum si greutate. Cred ca mai bine aflii clar codul reperului dorit si cauti vreun prieten care pleaca cu masina si il rogi sa iti aduca.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
@ dogy_10 Suze nu prea am vizitat forumul in ultima vreme...Cotiera a costat 170 RON cu taxele postale incluse.Dupa ce am facut comanda m-au sunat oamenii de acolo si mi-au spus exact in cat timp o sa-mi ajunga si unde
Mii de scuze daca am indus in eroare pe cineva....Din cauza oboselii am incurcat tastele si in loc de 270(pretul real al cotierei) am scris alte tampenii This post has been edited by prOZac: 27 Aug 2007, 19:55 |
--------------------
Renault
Clio III
april 2006,pack authentique
- B-81-PRZ Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
fade2black |
![]()
|
@gaiui
Te rog sa ne incanti si pe noi cu ceva poze in care sa fie si aparatoarea minune contra noroiului mersi This post has been edited by fade2black: 10 Sep 2007, 20:52 |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@fade: vezi aici aparatorile de noroi pe masina mea.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Cretzu80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 August 07 ![]() |
Salutare...de unde se poate comanda cotiera la 270 de RON(dar nu Reno...am inteles ca e scumpa) si folie pentru geamurile din spate si luneta sa-mi fac si eu oleaca de umbra. Ah...si cat costa folia.
Multzam mult si anticipat |
--------------------
Renault
Clio 3 1.5 DCI 85 de telegari d`ala-n 3 usi
2007
|
|
fade2black |
![]()
|
@cretzu
Cotiera cu 270 RON se comanda de pe net, online. Vezi postul cu accesorii si o sa gasesti acolo informatii si poze. Folii originale nu si-a pus inca nimeni, poti sa te documentezi la capitolul tuning al forumului si acolo o sa gasesti tot ce vrei sa sti. Ai 2 usi la masina nu 3? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
gheta_gabi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 12 September 07 From: Bucharest ![]() |
Rayden - eu am pachetul Dynamique si mi-a venit cu manerele de la usi cromate...eu am o dilema...nu stiu cate prezoane are acest model de clio si ce distanta este intre ele, pt ca vreau sa-mi iau jante ca sa-i schimb un pic look-ul
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2005/1.9TDI/164cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:52 |