Oferta lunii august, valabila si in septembrie?
![]() ![]() ![]() |
Oferta lunii august, valabila si in septembrie?
etm |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|||
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu cred ca o sa ai noroc si o sa fie o oferta mai buna
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Stai linistit...in mod sigur o sa prinzi un discount...probabil chiar mai mare decat asta...de la luna la luna se mareste! Cel putin asa a fost la mine cand mi-am cumparat Clio-ul!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
etm |
![]()
|
Salut!
Va multumesc pentru incurajari, dar din pacate sunt destul de nelinistit pt ca dealer-ul nu mi-a putut spune nimic vis-a-vis de lucrul asta (nu avea inca nici o informare) iar diferenta de 1.322 EUR (in cazul in care discountul ar deveni 0) nu prea am de unde s-o scot in doar cateva saptamani. Bafta. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In cel mai rau caz ramane la oferta lunii August, nu vei scoate nici un ban din buzunar.
Pe de alta parte la Bicorp nu baga ei reduceri prea mari, alea sunt facute in Franta. Renault prefera sa bage reduceri mari la sedan, care din Turcia costa mai putin transport si tot, deci au o marja mai mare la el. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiam ca e o etajare a discounturilor in functie de bicorp/sedan/estate?
![]() al meu e bicorp si a avut aceeasi reducere ca si sedanul/estate-ul atunci cand l-am luat (august 2005)... |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
etm |
![]()
|
@uncle: nu, nu este nici o dif de discount (sau etajare) functie de sedan/bicorp/estate ci doar functie de motorizare (de ex 2.0 16v are discount mai mare decat celelalte). Problema mea era la modul general sa nu scada discountul, nu doar la bicorp (cazul meu).
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
Zetu |
![]()
|
Ba chiar exista o diferenta. Sedanul are acum aproape 1700 de euro reducere ddp iar bicorupu aproape 1400 iar, estateu din cate imi amintesc ~1100 euro. Deocamdata nu exista diferente la motoare diesel / benzina sau altele. Este mai mare reducerea la cel de 2.0 136cp doar cu vreo 30 de euro. In nici un caz nu cred ca isi permit cei de la reno sa renunte la oferte ca nu stiu daca ar mai vinde vreo masina.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Reducerile sunt asa:
- Sedan - 1400 CIP - Bicorp - 1100 CIP - Estate - 1100 CIP La motorizarea 2.0 reducerea este 1414 CIP. Diferenta provine si din diferenta de pret de transport, care din Turcia e mai ieftin decat din Franta sau Spania. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
etm |
![]()
|
@AlexC & Zetu: mii de scuze, aveti dreptate, exista diferente si intre bicorp, sedan si estate. nu stiu de ce am ramas cu impresia ca nu sunt..
Eh, hai ca mai sunt cateva zile pana la inceputul lunii septembrie si sper din toata inima ca voi sa fi avut dreptate cu pastrarea ofertelor... Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
Zetu |
![]()
|
Eu sper sa fie o oferta mai buna ...ca as vrea sa dau si eu comanda
![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(etm @ 28 Aug 2006, 14:20) Salut! Va multumesc pentru incurajari, dar din pacate sunt destul de nelinistit pt ca dealer-ul nu mi-a putut spune nimic vis-a-vis de lucrul asta (nu avea inca nici o informare) iar diferenta de 1.322 EUR (in cazul in care discountul ar deveni 0) nu prea am de unde s-o scot in doar cateva saptamani. Bafta. Daca dealer-ul e baiat de treaba, poate sa faca precomanda si sa o inchida abia pe 31 cand o sa stie sigur promotia pentru urmatoarea luna. La mine asa a facut. Pe 30 ocombrie cand l-am sunat sa-l intreb cand finalizam, mi-a spus sa stau sa astept 1 noiembrie ca va fi mai bine. Asa ca am luat-o cu 1800€ discount. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault o tine intr-o reducere continua de un an de zile. Nici nu mai poti spune care este de fapt pretul real, fara reducere. Ci doar cat de mare e reducerea. Exclus sa nu aiba reduceri in perioada urmatoare.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
sa concluzionam ca renault e o marca redusa?
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Zetu |
![]()
|
E 30 august, a aflat cineva oferta pe septembrie?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
etm |
![]()
|
E deja 31 august si se pare ca nimeni nu stie ceva sigur vis-a-vis de oferta lunii septembrie. O sa-l sun pe dealer si va tin la curent.
Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
etm |
![]()
|
Salut!
Cu bucurie va anunt ca oferta lunii august este valabila si in septembrie, cel putin pt Megane. Nu stiu pt restul modelelor Renault! Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
- B-XX-ERV
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(etm @ 1 Sep 2006, 11:29) Salut! Cu bucurie va anunt ca oferta lunii august este valabila si in septembrie, cel putin pt Megane. Nu stiu pt restul modelelor Renault! Bafta! Si va fi si in Octombrie, Noiembrie.... Este o f. buna strategie de marketing pe care vad ca firmele romanesti (nu doar dealerii auto) au inceput s-o aplice cum trebuie. ![]() Daca va uitati prin reclamele din ziare sau pliante veti vedea ca e reducere la termopane pina pe 30 luna asta, oferta saptaminii la Metro, Selgros sau Carefour etc. etc. This post has been edited by oliviub: 1 Sep 2006, 12:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:17 |