HALKIDIKI- SITHONIA, Impresii, locuri de vizitat,preturi,etc.
![]() ![]() ![]() |
HALKIDIKI- SITHONIA, Impresii, locuri de vizitat,preturi,etc.
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
te cred, nu zic ca nu e asa...
Ii tolereaza si pe astia cu corturile puse aiurea pentru ca totusi vin si cheltuiesc bani acolo. Nu poti sa faci amenajari de camping oriunde gaseste turistul de cuviinta sa isi instaleze cortul in conditiile in care pe peninsula asta sunt totusi o gramada de campinguri amenajate..cel putin eu am vazut multe si nu cred sa fie asa scump. Pe de alta parte, pe harta pe care mi-am procurat-o am vazut ca sunt multe arii protejate, rezervatii, mai ales pe coasta. Nu stiu daca e voie sa faci camping acolo. Ca neoficial se practica, asta e. Tot asa am vazut si o gramada de pescari, unii chiar ieseau cu caracatita in harpon. In sfarsit, vine banul mai mult cu toleranta asta, dar asa se strica un loc absolut deosebit ca peisaj, fara nici o exagerare. Nu stiu daca pozele mele v-au convins ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Oct 2016, 10:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 6 Oct 2016, 10:30) Vezi ca-n Grecia ai voie sa bei si sa conduci. QUOTE Legea sanctioneaza conducatorii auto depistati a avea o alcoolemie mai mare de 0,24 g/l (contraventie) si 0,50 g/l (delict). Sursa This post has been edited by Avani: 6 Oct 2016, 11:38 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nu am vrut sa fiu rau la treaba cu sezlongurile, dar ma apucau toti dracii sa dau 8 - 10 euro pe doua sezlonguri zdrentuite si o umbrela minuscula vai mama ei, in Zakynthos. Mai adaugam si berea 3 - 4 euro si aia e. Noroc ca toata lumea lua bautura de la minimarket. Ba chiar i-am vazut pe unii cu Timisoreana. Dar erau si plaje unde se putea sta fara sezlong. M-am ofticat un pic ca nu mi-am luat toata recuzita cu mine (umbrela, scaune pliante, lada frigorifica).
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nici nu am luat-o ca rautacism
![]() Pai 8-10 euro as fi dat la Lagonisi, dar acolo era vorba de consum minim de 10 euro pe persoana. Acuma, poate nu pretindeau ei sa inghita 2 copii ca doi adulti, respectiv de 20 de euro, dar 30 de euro tot trebuia sa cheltuiesc la ei...ma gandesc. Pe de alta parte, mie berea nu imi prieste, ma umfla. O tarie as fi ras, dar nu stiam treaba cu 0.25 aia. ![]() ![]() Dar cum spusei mai sus, pe alte plaje, sezlongurile aveau nu numai beach bar, ci chiar taverna in spate, unde la pranz puteai manca omeneste, mancare gatita, si sa-ti alegi ce fel poftesti. Asa mi-ar conveni: mananc un pranz ca lumea la tine si imi dai o umbreluta cu sezlong in schimb. De Zakinthos nu stiu ce sa zic..eu am fost in 2009 si am ramas cu o impresie total pozitiva fata de insula asta. E adevarat ca aia aveau plaja proprie si sezlongurile erau moca, intrau in pret, asa ca nu prea am avut problema asta. <span class='edit'>6 Oct 2016, 22:02:</span> Klimataria klimataria_Panorama3.jpg ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 210 DSC_8749.jpg ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 214 Ce spuneam mai sus se gaseste la Klimataria asta...unii din aia de inchiriau sezlonguri aveau taverna. Agridia, la care se ajunge pe drum neasfaltat dar nu foarte greu. DSC_8803.jpg ( Size: 1.72mb ) Number of downloads: 217 DSC_8826.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 211 Doua plaje de familie in capatul de N al Sikiei griavas_sikia_Panorama1.jpg ( Size: 2.74mb ) Number of downloads: 211 This post has been edited by Dan73: 6 Oct 2016, 22:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Dan73 |
![]()
|
Karidi...care inseamna "nuci" (nu am vazut nici un nuc
![]() Karidi_Panorama3.jpg ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 77 DSC_9032.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 70 Karidi_Panorama5.jpg ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 64 Cand eram prin apa am vazut si 2 toni la vanatoare. M-am pomenit in mijlocul uni banc de sardine..sau o specie si mai mica. Veneau in goana sarind deasupra apei in disperare sa scape. Imediat dupa astia mici au aparut si tonii. Erau cam la vreo 50-60 cm si cu un albastru metalic inchis pe spate. Unul dintre ei a trecut printre mine si fiica-mea care era langa mine cu ochelarii de scuba. A fost in extaz, ea a vazut mult mai bine vanatoarea ![]() Mantala, o taverna in Vourvourou pe care e pacat sa o ratati daca ajungeti pe acolo...muzica buna si haleala si mai si DSC_8650.jpg ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 88 This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2016, 10:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:48 |