Mi-am zgariat masina, Si mi-a sarit si vopseaua
![]() ![]() ![]() |
Mi-am zgariat masina, Si mi-a sarit si vopseaua
dannypapai |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|||
WOLF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 September 05 ![]() |
Codul culorii il gasesti pe placuta ovala. (stalp usa dreapta, jos).
|
--------------------
Clio
Expresion 80 CP
2005 CLIO SYMBOL ,EXPRESSION 80CP DCI, 2005
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
Cu sprayul nu faci mare lucru. Daca lipseste vopseaua veche, o sa se vada o pata, e drept in culoarea pe care o s-o aiba sprayul, dar o sa se vada. Plus ca, in timp, nu cred ca foarte lung, o sa se curete, pentru ca o sa fie o muchie (vopseaua veche), sau o sa se crape.
Bineinteles, daca nu o iei la slefuit, curatat, decapat si degresat. Dar nu cred ca tu o sa te induri sa faci asa ceva masinutei noi ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la un magazin de vopsele cu codul de vopsea si dau au ei codul respectiv iti incarca un spray.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
Las-o asa, nu cred ca este o problema grava. Peste putin timp nu o sa te mai doara asa de tare. Si eu eram f.f. atent cu masina cand era noua....acum mi-a trecut.
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
cu spray`u nu faci decat sa strici! vopseaua nu o sa aiba priza pe plastic (abs) si o sa se curete in maxim un an...
Las`o asa... (sau lipeste stickerul reno.ro pe zgarietura, daca este posibil evident ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
da, si eu zic sa nu te apuci sa faci ceva singur.
aproape sigur ca o sa strici mai rau daca nu esti de meserie. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
lamar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 8 November 05 ![]() |
![]() ![]() Sa stam nene in banca noastra si sa nu mai aratam cu degetul catre UE. |
--------------------
renault
clio fidji
2005 80cp Fidji 1.5dci 80cp. 11-2005 acum 100cp si 230nm
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
pai...si ai luat masina din service?
Nu trebuia. De ce nu ai facut scandal acolo pe loc, sa vina si directorul lor sa vada ce "baieti" are angajati? |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
lamar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 8 November 05 ![]() |
Am fost asa de grabit incat am observat cand am iesit din service. Culorile se aseaamana:gri eclipse/negru. Oricum i-am anuntat si astazi ma asteapta.
|
--------------------
renault
clio fidji
2005 80cp Fidji 1.5dci 80cp. 11-2005 acum 100cp si 230nm
|
|
alexgrau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sal
Am si eu o problema. Am venit si eu cu amicii la mine acasa si am baut o bere. Eu am garaj un pic mai incolo si am zis sa las masina in fata blocului ca am baut. Dimineata am gasit-o plina de desene cu markerul. Mi-au mazgalit portbagaj, aripa dreapta spate, portiera dreapta si capota. Am dat cu spirt normal si s-a luat de pe toate perfect, inafara de capota. Am frecat la ea cu 2 tipuri de spirt si s-a luat cam 50% din el. Am fost la service, mi-au facut polish, nimic. Cineva mi-a recomandat cu alcool dublu rafinat, o sa incerc maine desi sunt sceptic. Are cineva vreo idee ? Stiti cumva vreun stain-remover dar care sa nu ia si vopseaua ? 10x anticipat, promit o bere buna celui care ma ajuta si merge ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 1.5 dCi
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi expertdetailing.ro. ei ar trebui sa stie.
poate ai parcat pe locul altcuiva. ![]() |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu folosesti motorina ca eu am patit-o o data la "sfatul" unuia. Se duce tot lacul. Bafta!
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
sal
zilele trecute mi-am aranjat masinuta cu o julitura pe bara fata la imbinarea cu aripa. problema nu e grava dar vreau sa o retusez cumva, am auzit ca in vitan se fac markere cu vopsea pentru retusuri . daca a incercat cineva asemenea produse il rog sa ma ajute si pe mine cu ceva informatii.multam ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 21:09 |