Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

38 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Symbol Phase 4

wolfin
post 25 Oct 2006, 11:44
Post #451

Haha

Group: Members
From: Bucuresti

problema, la mine este ca pentru un pumn de euro puteau sa monteze si reglaj lombar, mult mai important decat pe inaltime, dupa mine unsure.gif

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius7773
post 25 Oct 2006, 11:50
Post #452

Membru incepator

Sal

Clio 1.4 16 V Phase IV rules!

Am facut optiunea asta in vara si sunt foarte multumit.

Am 3100 km parcursi si sunt foarte multumit de el. Nici o problema, nici o amenda (am detector de radar biggrin.gif ).

Am vazut ca in general lumea e interesata de consum. Cateva date:

- Cine vrea consum minim cu el poate merge (batraneste) cu viteza <100km/h si scoate un 5.3% linistit.

- Cine vrea adrenalina poate merge cu pana la 170 pe DN1 + depasiri sportive pe centura Ploiestiului si scoate 6.8%.

- (Strict) Oras: 9.7% medie pe 300 km.

- Consum mediu mixt: 7.4% cu un stil de mers are tinde putin spre sportiv. (30-40%oras).

Nu stiu care e viteza maxima ... am ajuns usor in cateva randuri la 170 dar am lasat-o moale. Totusi, e masina noua, abia am terminat rodajul ... mai astept putin.

Daca aveti intrebari privitoare la acest model nu ezitati sa le postati.

--------------------
Renault Symbol 1.4 16V (Phase IV) August 2006
+
uncle
post 25 Oct 2006, 13:20
Post #453

pole after pole

@marius7773

la megane-ul cu acelasi motor, in carte are data ca viteza maxima 186 km/h.

io tot cu maxim 170 km/h am mers pana acum smile.gif

--------------------
renault megane 1.4 16v / yamaha szr 660 >>> 2005 / 1998
2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
+
dorindumitru
post 25 Oct 2006, 13:42
Post #454

sofer potolit in trafic

Stai linistit ca poate mai mult. daca la un 1.4 8V se ajunge la 184-185km/h pe bord (sper sa nu incep iar o polemica cu vitezele) unde la carte e trecut 170, la tine poate peste 190 clar. Acum mai depinde si de siguranta si de ce satisfactii iti pot aduce cei cativa km/h in plus. teoretic un timp mai scurt cu cateva minute. oricum, un 170 e o viteza rezonabila, as zice eu. In definitiv, ce ati vrut, racheta, la banii astia?

--------------------
Dacia Sandero Stepway 2017 - 0.9TCe Easy-R
https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html

Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI
https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html
+
crn
post 25 Oct 2006, 13:58
Post #455

Membru

@marius7773 Cu ce benzina ai alimentat?

In alta ordine de idei, la 180 se plafoneaza si urca foarte greu peste...
Tu ce turatie aveai la 170?

This post has been edited by crn: 25 Oct 2006, 14:09

--------------------
Renault Symbol 2005
Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
+
marius7773
post 25 Oct 2006, 14:20
Post #456

Membru incepator

Pai:

@uncle Pentru Megane: am mers prin Italia (autostrada adevarata) cu 1.6 16 v si s-a dus linistit la ~203 (4 persoane si doldora de bagaje). Turatia: ~6100-6200 rpm in cartea lui scrie 193km/h daca nu ma insel. Nu l-am dus mai sus pentru ca (parca) de la 6500 intra pe rosu.
Senzatia ... EXCELENT: se tine superb pe drum
Buna masina!!!!!

Pe Symbol 1.4 16 V cred ca il pot duce aproape de 200 (daca am partie smile.gif )

@crn Benzina: Strict OMV Super100 ,,, acum Carrera 100.
Turatia: 5500 rpm
Nu am trait cine stie ce senzatie de neputinta din partea masinii la 170 km/h ... nici macar prin faptul ca batea vantul puternic din laterala era noapte si ploua marunt. Este deranjant insa "fashaitul" geamurilor laterale ... nush' ce naiba au. Am vazut ca s-au plans si altii ... La peste 120 incep sa fashaie. Am remarcat asta cand am oprit muzica.

--------------------
+
CGB
post 25 Oct 2006, 19:04
Post #457

CGB

From: behind

acu' fro 2 ore m-a sunat tanti de la VC renault. dupa ce ne certaram juma de ora pe tema alarmelor agreate de reno, o intrebai de scaunul reglabil de la expression.
don'soara, dupa ce-a rasfoit neste hartii p-acolo zice :"nu vad nicaieri trecut ca dotare standard acest scaun reglabil la varianta expression. de fapt la nici o varianta nu este dotare standard.nici macar la dinamique" huh.gif

io insist:"don'soara, da' io am vazut la dealer expuse neste expressioane cu scaun reglabil. si in unele pliante este trecuta ca dotare standard la expression si dinamique".
ea zice :"pai poate era vechiul symbol fidji".
io:"don'soara era noul symbol, nu era nici un fidji".
ea:"nu se poate. noul symbol n-are ca dotare scaunu' reglabil. sigur era symbol vechi, dotare fidji".
io:"don'soara era d-asta nou fir-ar al dracu de symbol, c-avea barile si bandourile in culoarea masinii. si avea si bordul schimbat. era sigur noul symbol"
ea: "nu stiu ce sa va zic, dar la mine aici nu apare ca avand scaun reglabil nici o versiune a noului symbol"
io: "pai si cum ramane atunci cu scaunu' asta, ca doar nu l-or fi montat dealeri pa banii lor".
ea: "..................."
io: "ok don'soara. merci ptr nimic".
the end.

p.s nu m-a lamurit nici cu alarmele care-i treaba. io cerusem o lista cu ce e agreat de renault romania, in domeniul alarmelor. don'soara m-a trimis la dealer. io i-am iecsplicat ca un dilar accepta doar automate si cobra, altu mai accepta si viper, altu accepta si automate si cobra si viper si maat....si tot asa. mi-a zis ca e la latitudinea dealerului si ca renault romania nu e in masura sa-mi puna la dispozitie o lista cu alarmele agreate.

concluziile le trageti singuri.

zici VC renault si tragi apa.

io nu-nteleg la ce ma mai suna daca tot nu poa sa ma lamureasca cu nimic.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
geo.meg
post 25 Oct 2006, 21:01
Post #458

Membru autentic

Io nu mai inteleg nimic din abureala asta a lu nea Renault Romania , cand dintr-un lot una e cu scaun reglabil ,alta e fara .......

Cand am fost la dealer sa vad jucaria de symbol , am dat de o maneta in dreapta jos a scaunului , am miscat de ea in sus -nimic, am miscat de ea in jos nimic , deci era pe minim , am verificat la cap si mai era loc de 3 degete ( am 1,84 innaltime ) .

Acum partea interesanta este , cel fara reglaj pe inaltime unde este fixat pe verticala la minim sau la jumatate ?!

Am intrebat la dealer cum vin masinile echipare - dinamique si mi-a confirmat ca dintr-ul lot pot fi cu scaun reglabil si fara reglaj blink.gif .

Cum naiba , un producator de masini care se tot lauda cu acele nr de ***** , nu e in stare sa confirme daca masina are sau nu are scaun reglabil pe inatime .
Aici chiar se fac de ras , macar la Logan ai obtional , pe cand la Symbol e dupa cum bate vantul . ph34r.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 -Expression
+
Uma
post 25 Oct 2006, 21:40
Post #459

Membru incepator

Vai de mine, cata brambureala tipic "renaultica" ! wacko.gif Ce pot sa va spun e ca la Dinamique-ul meu, am reglaj al scaunului pe inaltime.Am luat masina la sfarsitul lui septembrie, din prima serie de Dinamique-uri ,dupa spusele dealer-ului.S-au concentrat mai tare la inceput, se pare, si nu au uitat.Bafta mea! biggrin.gif
Mai lipseste sa sa scoata si CB si sa inventeze si pentru asta o scuza! radmasa.gif

--------------------
Symbol IV Dynamique 2006 - CT 77 WYW
+
Mos Gerila
post 25 Oct 2006, 21:56
Post #460

Membru incepator

Am intrebat in zadar de acest reglaj, am primit si fisa masinii, dar numai cand m-am urcat in masina achitata integral am avut revelatia ca are reglajul. In concluzie: nu au nici o evidenta, indiciu cum ca masina are sau nu acest reglaj. Spuneam intr-un post mai sus "e la chici" si adaug acum: si la misto. Pentru acest reglaj am renuntat la o culoare dintre cele noi (dar si un termen de asteptare mai mare) si am luat una de pe stoc, probabil refuzata de cineva pentru culoarea veche. Acel cineva o fi luat culoare noua dar sigur n'are reglajul.

Uma@: Pentru lipsa reglajului nu au dat nici o explicatie, iar vanzatorii spun ca asa vin. Mai nou, aflam din postul lui cristib@ ca nici nu a fost. Eu ar trebui sa le mai dau ceva bani sau sa le trimit o scrisoare de multumire pentru "bonus". Spune-mi, te rog, cand actionezi parghia reglajului tot asa cade scaunul pe podea sau cum? Multumesc.

Wolfim@: Era bun si un reglaj lombar, chiar si optional, dar nu cred ca este mai important reglajul lombar decat cel pe inaltime. Numai daca ai probleme lombare si atunci iti alegi masina dintre cele care au asa ceva in mod constant nu la chici.

This post has been edited by Mos Gerila: 25 Oct 2006, 22:20

--------------------
renault Dynamique 2006 Full Options - B 73 ???
+
Uma
post 25 Oct 2006, 22:57
Post #461

Membru incepator

Pai la mine nu cade scaunul asa pe podea, dar ce sa zic, se poate sa fie si din cauza faptului ca sunt mai slabuta.Nu stiu daca as avea cu vreo 50 de kg in plus cum ar fi.Poate m-as trezi mai rau decat in Fred si Barney...? wacko.gif Se regleaza cam greoi la mine,dar decat brusc in podea, parca mai bine asa.

--------------------
+
CGB
post 26 Oct 2006, 07:58
Post #462

CGB

cei care aveti reglajul scaunului la noile symboale, dati un mail la VC. si cand o sa va sune inapoi spuneti treaba asta. spuneti ca aveti reglajul ala si intrebati de ce voi aveti si altii nu.
is tare curios ce raspuns o sa dea. ca mie mi-au astupat gura zicandu-mi ca nici un symbol din noile modele nu are. si nici macar ca optiune nu este trecut nicaieri.

sa vedem ce-o sa mai zica cand or sa afle ca unii din posesorii noilor symboale au acel regalj pe inaltime (desi renault romania sustine ca noile symboale n-au ca dotare scaun reglabil pe inaltime). mama lor de hotomani mad.gif

sa explice de ce la aceeasi varianta de echipare, unii au reglaju' ala si altii nu.

This post has been edited by cristib: 26 Oct 2006, 08:00

--------------------
wolfin
post 26 Oct 2006, 07:59
Post #463

Haha

cum am mai spus, eu am expresion si este dotat cu scaun reglabil wacko.gif . o singura data m-am folosit de reglaj-cand m-am urcat prima data in masina, l-am coboorat la max(destul de repede-m-am ingrasat) tongue.gif

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
gigiabrudan
post 26 Oct 2006, 08:01
Post #464

T I G E R

From: Oradea

incredibil!
sa dai o gramada de bani pe o masina noua si sa nu-ti onoreze comanda in totalitate?
pai nu mai am cuvinte!
acuma o sa stau pe pioneze pana in 15 decembrie cand tre' sa-mi vina mie masina, si sa ma rog sa am reglaj inaltime montat, nu?
ca altceva, ce dracu sa fac?

--------------------
RENAULT Symbol phase 4 dec.2006 Dynamique 1,5 dci 80 CP - BH 14 AGS
+
CGB
post 26 Oct 2006, 08:21
Post #465

CGB

le-am dat iar mail si i-am amenintat cu OPC-ul, daca nu rezolva treaba cu lipsa scaunului reglabil la masina mea. si chiar o sa merg la OPC daca nu ma lamuresc care-i treaba cu scaunu ala.

personal nu ma incanta deloc scaunu' ala reglabil, chiar ma pot lispi de el fara probleme, dar nu pot sa trec peste nesimtirea renault romania. care cam face bascalie de clienti.

--------------------
alin75
post 26 Oct 2006, 09:48
Post #466

Membru

Pentru cei care au primit noul symbol, am o întrebare: cu aproximație care este dimensiunea ecranului de la calculator? Mie, cel puțin din poză îmi pare destul de mic în comparație cu cel de la logan! sad.gif
Mulțumesc pentru deranj! Mi-am mai amintit ceva - ce tip de anvelope au pe mașină (de vară sau de iarnă?) - cei care au primit symbolul în această perioadă!

This post has been edited by alin75: 26 Oct 2006, 09:50

--------------------
Renault X X - Gj-xx-XXX
+
wolfin
post 26 Oct 2006, 10:29
Post #467

Haha

2 pe 3 cm. la logan este mai mare pt ca....este afisat si temp/benzina/ceas.
nu uita ca clio are satelit in mijlocul bordului mult mai mare in care arata ceasul/temp/radio wink.gif

--------------------
+
CGB
post 26 Oct 2006, 12:35
Post #468

CGB

loganu' nu afiseaza temperatura.
suprafata pe care se afiseaza consumul instantaneu, consum mediu, autonomie, km totali si partiali..etc este cam la fel la ambele masini.
la logan pare mai mare ptr ca are pe lateral afisate temperatura si carburantu' din rezervor . la clio astea-s separat.

cat despre cauciuce...a mea, luata de cateva zile are de vara. good year gt2.

--------------------
wolfin
post 26 Oct 2006, 12:42
Post #469

Haha

pai ma omule, ce faci te contrazici singur, ba estre trecuta temp ba nu.

eu zic ca este ca am si un logan, in afara de clio, in dreapta temp si in stanga benz, afisate prin gradatii

--------------------
+
Uma
post 26 Oct 2006, 12:54
Post #470

Membru incepator

Pe pagina celor de la Serus scrie clar, si pentru varianta Expression si pentru Dinamique, "scaun sofer reglabil pe inaltime" (la dotari standard!).Deci...? Ce nu-i clar pentru ei ?

--------------------
+
CGB
post 26 Oct 2006, 13:52
Post #471

CGB

n-am specificat eu clar. exista 2 temperaturi : a apei si exterioara.
loganu' n-o afiseaza p-aia exterioara, in timp ce clio da.
temperatura apei este la amandoua.
acu' sper ca s-a inteles smile.gif

cat despre serus si scaunu' reglabil...poate aia de la serus monteaza pe banii lor scaunu' asta reglabil rolleyes.gif

This post has been edited by cristib: 26 Oct 2006, 13:54

--------------------
wolfin
post 26 Oct 2006, 14:10
Post #472

Haha

m-a sunat gagica de la VC. buna ziua blabla bla, -----momentan nu mai este posibila aceasta optiune, dar spera ca se va remedia in viitor-deci mata este la ei in curte.

--------------------
+
CGB
post 26 Oct 2006, 14:20
Post #473

CGB

pai si noi astia care ar fi trebuit sa avem scaun d-ala si ne-am trezit fara (desi in pliante scria clar ca tre sa fie) ce facem?
daca ar fi oameni simtiti, astia de la renault ar trebui macar sa-si ceara scuze ptr situatie. nu mai zic ca ar trebui sa dea ceva la schimb. larme, presuri, alte accesorii.

macar scuze sa-si ceara. sa aiba puterea sa zica :"da dom'le ne cerem scuze, au fost neste prob la fabrica si ne cerem scuze ptr inconvenient. iertati-ne". atat sa zica si i-as ierta. da' cand incep sa haleasca rahat, ca nu stiu despre ce-i vorba, ca una ca alta, ca nici o varianta nu are scaune reglabile bla bla... cum sa nu m-apuce dracii.

--------------------
alin75
post 26 Oct 2006, 17:47
Post #474

Membru

Azi tot pe la ora 15.00 m-a sunat și pe mine de la VC. Au confirmat faptul că mașina este în țară și totul depinde de transport, iar în legătură cu reglarea scaunului pe înălțime, nu am primit nici un răspuns mulțumitor, a încercat tot felul de abureli......... mad.gif mad.gif, în final nici un răspuns (chiar dacă am amenințat cu neplata mașinii), iar în legătură cu cele două chei primite (una cu telecomandă și una fără), au spus că pot comanda la dealer încă o cheie cu telecomandă pe care să o achit, fără să-mi poată specifica prețul ohmy.gif
Așa că totul este ca la LOTO!!!!!!!! sad.gif sad.gif
Sper ca după ridicarea mașinii să nu mai trec pe la ei decât la revizie........

--------------------
Renault X X - Gj-xx-XXX
+
Mos Gerila
post 26 Oct 2006, 19:41
Post #475

Membru incepator

@cristib: Asa cum spunea si hellcat: "Noul Symbol nu are plafoniera cu posibilitate de inchidere totala a luminii". Am crezut ca in pozitia spre geam se stinge total, dar nu este asa, se aprinde ochisorul ala ca din avion si nu l-am observat. Scuze. Deci d'asta n-am.
Multumesc pentru explicatii, Uma. cu ochiul.gif

This post has been edited by Mos Gerila: 26 Oct 2006, 20:19

--------------------
renault Dynamique 2006 Full Options - B 73 ???
+
Uma
post 26 Oct 2006, 22:41
Post #476

Membru incepator

Cu placere, Mos Gerila!
Maine imi iau numerele definitive! 124.gif

--------------------
+
marius7773
post 27 Oct 2006, 00:09
Post #477

Membru incepator

Pentru cei care au probleme cu scaunul ... blush.gif

Probabil au avut pe stoc (in fabrica) scaune vechi, fara reglaj, si a trebuit sa scape de ele.

Simbolul meu e din august (deci din primele serii) si are reglaj pe inaltime.

A fost vreo incurcatura la mijloc ... cred ca fabrica poarta raspunderea. Acolo s-a intamplat ceva. Pe dealeri nu ii durea gura sa zica de la inceput ce are si ce n-are.

--------------------
+
strumfuadi
post 27 Oct 2006, 07:45
Post #478

Former Laguna user.

From: B u c u r e s t i

[cristib,23 Oct 2006, 19:08]
la symbolul meu, ambele chei sint cu boton pe ele si pot actiona centralizata. chiar asa de neam-prost is astia de la renault? dadeau faliment daca puneau boton pe ambele chei????

nu dadeau, evident, dar daca la fiecare cheie castiga, let's say.. 1Euro atunci, la 1mil de conserve pun de niste prime la sfarsit de an, ce zici? cool.gif
e ca la acea directiva UE prin care se interzicea ca masinile sa aiba doua lampi de ceata in spate, directiva imbratisata IMEDIAT de producatori => 1,2euro per masina savings.. orice kkt conteaza, iar cand vine vorba de castig... ph34r.gif

[Mos Gerila]
..am "descoperit" ca exista 3 radiatoare pe masina din care unul pentru racirea uleiului, care nu vine decat la 80 CP. Tot nelanurita-i intrebarea, dar am dat-o din intercooler si am plecat.

faci o confuzie. intercoolerul nu e radiator de ulei, ci un racitor aer-aer al aerului comprimat de turbina, aer care se incalzeste prin compresie si ar scadea randamentul motorului daca nu ar fi racit inainte de a intra in admisie.

[SerbanS,24 Oct 2006, 18:12]
Asa,l-am contactat pe baiatu de la dealer pe mail ( cel de la care am luat masina) si mi-a raspuns surprinzator de repede in legatura cu problema expusa mai sus iata raspunsul : "Vis-a-vis de reglarea scaunului pe inaltime, aceasta optine exista pe Symbol Dynamique" -

ceatza! deci exista sau nu exista? e optiune sau e standard? e "la chici" sau "la misto" vorba cuiva?

ps: ca tot am vazut pe undeva ca nu exista "erbeguri" laterale, am si io o curiozitate: cum poate obtine o masina cu doar doua airbaguri (si atentie, cel de la pasager este optional la toate versiunile inafara de dinamique) 5 stele la NCAP??? blink.gif
sau noul symbol nu avea 5 stele? sau shoferul are 5 stele, pasagerul 3 si copilul, catelul, cartofii din portbagaj 1 stelutza si aia vai de capul ei si data cu gel? mad.gif

This post has been edited by strumfuadi: 27 Oct 2006, 12:27

--------------------
Honda Civic FN2 2010
+
adryan8
post 27 Oct 2006, 08:06
Post #479

Membru

Parca s-a mai spus pe aici ca Symbol nu a fost niciodata testat la crach. Celelalte modele Renault au 5 stele. Doar Clio bicorp a fost testat. Vezi rezultate la http://www.euroncap.com/content/safety_rat...tings.php?id1=1

This post has been edited by adryan8: 27 Oct 2006, 08:09

--------------------
Logan 1.6 90 hp
+
wolfin
post 27 Oct 2006, 08:32
Post #480

Haha

clio 3 are 5 stelute ncap, clio symbol 3 stelute ncap(cam asa ar trebui sa aiba)

This post has been edited by wolfin: 27 Oct 2006, 08:34

--------------------
+
38 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 02:46
Dacia