o Generatie
![]() ![]() ![]() |
o Generatie
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
Dan_laguna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 16 February 05 ![]() |
Va rog frumos nu ma mai felicitati pe mine ( ptr ca nu vrea Claus..) ,felicitati-va pe voi ca faceti parte din aceasta generatie !
Domnule Moderator Claus as vrea sa lamurim un lucru: In opinia mea si a altora (vad) Nu are importanta daca am o contributie totala sau partiala sau zero la acest text ci ce emana el .Acest text face referire la o perioada pe care dumneavoastra nu puteti sa va o amintiti ,ptr simplul motiv tehnic ca erati foarte mic (in 1989 aveati 5 ani). VA rog respectuos sa aveti amabilitatea de a ne oferii "intimitatea " necesara discutarii acestui subiect.Multumesc anticipat. |
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu vad rostul ironiei tale aici..
ok, e un text interesant, nostalgic, da'.. cam atat.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
M-am uitat aseara la Toate panzele sus pe B1 TV, ca tot era timp pana la meci si mi-am adus aminte de vacante, cand lasam fotbalul pentru filmul asta. E tot in ton cu topicul asta.Azi e partea a doua si am sa ma uit cu toate ca l-am mai vazut de ....ori
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nostalgii:
http://www.aurelianandreescu.ro/audio.html azi l-am ascultat si m-am mirat ca nu l-am apreciat la adevarata valoare cand eram pusti. Deh, la vremea aia fructul interzis era mai dulce.... ![]() Un topic care s-a stins prea repede, zic si eu... PS Unii din generatia asta chiar au participat la revolutie... ![]() This post has been edited by luck33ro: 19 Jan 2011, 12:17 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:58 |