intrebare amenda
![]() ![]() ![]() |
intrebare amenda
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai si sa platesc o amenda care nu figureaza?
![]() si de ce sa creasca mare?? si nu se prescrie dupa 3 ani? |
-------------------- fan VAG!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Care se prescrie dupa 5 ani jumate la tine.....
Si o sa fie amenda intreaga nu jumate din minim... asta daca nu o avea si penalizari de intarziere... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si ce ma sfatuiesti sa fac?sa intreb undeva, etc???
(si imi poti spune unde sa citesc dupa cat timp se prescriu diferite amenzi, etc?) |
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Dl. Klaus, sinteti mereu pe faza; cu privire la OG 2/2001, art.14 (1), s-au adus modificari acestui articol in OG61/2002 ? Am un PV care a fost intocmit si comunicat la o diferenta de 33 zile. Daca articolul mai este in vigoare as putea contesta elegant.
Multumesc |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
bun,mersi, da tot nu mi-ai zis ce ai face in locul meu,,,,
cred ca mai am o copie din pv..ar trebui sa merg sa o platesc? amenda e din luna martic, ac! |
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce se intampla daca nu "remit unitatii emitente" chitanta si pv de la o amenda auto ? De unde sa stiu eu cine a emis pv si unde este adresa (ma rog, in Bucuresti as sti unde dar n-am timp sau chef sa ma duc pana acolo sau sa stau la coada la posta). Eu imi platesc amenda constiincios si apoi pastrez actele. Mi se pare ca ma poarta pe drumuri degeaba. Birocratie !
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 13:41 |