Computer de bord Clio, Se poate monta ulterior?
![]() ![]() ![]() |
Computer de bord Clio, Se poate monta ulterior?
McVic |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 358 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Renault Clio Bicorp 1.4 16v 2003
Gri Boreal Full options Renault Clio Bicorp Extreme 1.4 16v BVA 2005 Negru ...on za uei |
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Cauta pe DaciaClub. Era pe-acolo cineva care facuse unul pentru SuperNova si arata destul de misto.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mai asteapta un pic ca o sa apara unu si pentru clio mult mai interesant.
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
am intrebat eu la renault pt abs si airbag pasager.. insa mai trebuie un calculator pt asta.. o caruta de bani. apropo calculatorul de bord la ce pret o fi? sunt interesat
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai muncesc eu si cu alex la el. nu mai avem mult.
pretul nu il stiu exact da noi vrem sa fie pe la 100 de dolari. dupa anu nou sa sa revin cu mai multe detalii. This post has been edited by cmandrei: 3 Mar 2006, 16:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
AlexV .. montajul cine il face?
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor... treceti-ma si pe mine pe lista
Dar sa aiba peste 6 functii... mai multe decat ala de la fabrica :twisted: :twisted: |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
Pliktisit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt interesat. Dar unde il montati in ce zona a bordului....ala de pe daciaclub era simpatic.Pe asta il faceti pe fundal rosu sa se potriveasca cu luminile de la bord.
|
-------------------- Clio Symbol expression 1.4 8V, 2004, rosu nemetalizat
|
|
lucica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 5 August 05 ![]() |
pot sa-i pun calculator de bord la un clio 1.5 dci 68 cp, dupa ce l-ai cumparat? nu am putut sa astept 2 luni sa-mi aduca varianta cu calculator, cu toate ca diferenta nu era decat de 38 eur. Acum parca l-as pune. Si-a pus careva?
|
--------------------
clio bicorp
1.5 dci 65 cp
2005 dynamique megane 1.5 dci
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
se poate doar daca schimbi plansa de bord. vezi pe daciaclub ca e unul care si-a schimbat plansa de bord la o slz cu una de lgn si are si comp de bord.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
AlexV |
![]()
|
la logan computerul de bord este in plansa cu instrumentele, dar la clio acesta este in UCH si doar afisarea se face pe ceasurile de bord. deci pentru asta trebuie sa schimbi uch-ul si ceasurile.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bogdy00007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 24 January 05 From: pitesti ![]() |
sal,vreau sa fac ceva ionteresant pentru symbolulu meu 1.5dci si anume vreau sa-i pun comp de bord.ideea e ca vreau sa cumpar un tablou de bord de bicorp care sa aiba comp si vad ce fire trebuie trase de la ecu.va rog cine poate sa ma ajute sa fac rost de un tablou de bord si de o carte de service.va miultumesc!
|
--------------------
renault
clio symbol
1.5dci 2002, computer bord, cruise control
- ag-82-xxx
|
|
atacs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 April 05 ![]() |
Tablou de bord n-am, dar o carte de service poti sa iei de aici:
http://www.gouraud.free.fr/Manuel_reparati...logys_Francais/ Bafta! This post has been edited by cmandrei: 22 Feb 2006, 10:41 |
--------------------
Renault
Megane
2005
- - Renault Megane 2005 1.5 dCI
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Intai trebuie sa afli ce Ecu ai si daca permite legarea unui comp de bord. Daca ai o versiune simplificata atunci n-are rost sa-ti bati capul. Dar poate ai sanse.
|
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Contacteaza-l pe cel cu ultimul anunt de pe pagina, are un tablou de diesel.
Poate nu l-a vandut inca! Si mai urmareste bursa, poate mai apare ceva... Petites annonces This post has been edited by cmandrei: 22 Feb 2006, 10:41 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bogdy00007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 24 January 05 From: pitesti ![]() |
va rog frumos chiar nu ma poate ajuta nimeni cu asemanea schema?va rogggg mult!va multumesc mult!
|
--------------------
renault
clio symbol
- ag-82-xxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca nimeni nu prea a incercat asa ceva!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma gandeam la varianta asta.. dar cu un ceas separat pe care sa se afiseze informatiile despre consum. Poate ne ajuta oamenii de pe forum care au creat si interfata de diagnoza cu informatii de genul se poate sau nu asa ceva... avem cum sa luam informatiile respective din calculator.
|
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Mai bine legati un laptop sau un pda la ECU prin OBD....si ai cel mai meserias computer de bord
![]() Fara complicatii |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
bogdy00007 |
![]()
|
softul prin obd nu permite si motorul 1.5dci .
|
--------------------
renault
clio symbol
- ag-82-xxx
|
|
mariusica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 March 06 From: constanta ![]() |
se poate monta la symbol comp.de bord ?daca da cat costa?
a facut cineva asa ceva? |
--------------------
clio
1.5 symbol
2002
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@AlexV: Mai exista ceva progrese la proiect sau e prea dificil de realizat? Daca pot sa te ajut cu vreo informatie...
@RCS: Ai bordul ca in poza de mai jos? (modelul) |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
mariusica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 March 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
clio
1.5 symbol
2002
|
|
morphling |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Ma intereseaza si pe mine sa incerc sa pun computer de bord pe masina din semnatura si am discutat in sensul asta cu un user de pe forumul Dacia.
Omul a reusit sa monteze computerul pe Logan - modelul care nu are optiunea asta - fie prin schimbarea bordului cu totul fie prin adaugarea unui chip la bordul existent + cateva fire trase si un buton pentru derulare. De asemenea au mai fost niste posturi pe acolo cu diversi care au reusit sa monteze pana si pe supernova, utilizand acelasi bord de logan. Acum dupa introducerea asta mai lunga : ar fi dispus sa incerce si pe un Clio, pentru ca in principiu are acelasi UCE, singurele probleme ar fi legate de conexiunile (mufele) din spatele bordului de Symbol, pentru care nu are documentatie (ce informatii vin in bord si pe ce fire). Daca se pot posta aici cateva poze cu spatele tabloului de bord, in special mufele dar si sistemul de prindere, eventual ceva documentatie pentru bordul de symbol (userul mariusica poate sa dea o mana de ajutor in caz ca mai are bordul desfacut) omul ar fi dispus sa studieze problema si sa incerce modificarile. Pentru alte detalii PM. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Expression Renault Clio II Symbol Rouge vif.
Pack Expression + ABS 1.4 8V 75cp, 2005 |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva, bordul de la Clio Bicorp se potriveste pe Symbol? Cred ca ar trebui sa mearga cu cateva modificari (fetele de usi schimbate).
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
hellcat |
![]()
|
Fetele de usi ar trebui sa fie ultima grija. Din ce-am vazut, bara de ranforsare ce strabate bordul arata diferit la cele 2 modele, cu multe gauri de prindere diferite.
Plus ca ar trebui luat in calcul si ce-i in spatele bordului, prindere aibag pasager, forma interioara a torpedoului difera putin. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Problema se simplifica prin aparitia symbol 4 care are,asa cum am inteles, C.B. ?
Acum depinde ce costuri implica... |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:03 |