Tuning spate clio symbol
![]() ![]() ![]() |
Tuning spate clio symbol
sm12g |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu stiu ca sunt baieti care lucreaza in fibra de sticla tot ceea ce vrei si ce nu vrei. Precis pot sa faca orice pentru Clio Symbol ... bara spate modificata, eleron, tot ce vrei. Singura mea problema ... pentru ca nu am apelat inca la asa ceva ... nu au reusit sa ma convinga ca vopseaua pe care o aplica nu se va exfolia destul de rapid ...
Sincer nu mai stiu unde i-am gasit si nici date de contact nu mai am dar mai stiu ca erau pe undeva pe langa Titan in Bucuresti. Bafta! |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
in spate la nufarul de vis-a-vis de mega image titan. il cheama alex pe tip.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac si mie masinile de la fac acolo dar sincer cred ca as avea o retinere ca sa o las pe mana lor...
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Practic nu trebuie sa o lasi pe mana lor. Te duci, le spui ce vrei, ei masoara/bat cuie/treaba lor ce fac si porma te duci sa iti iei si montezi ceea ce ei ti-au creat, dupa ideile si dorintele tale.
Mie asa mi se pare normal. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
sm12g |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 March 05 ![]() |
Multumesc pentru indrumari! Totusi mi se pare foarte ciudat faptul ca o masina comercializata in toata Europa de Est nu are componente de tuning comercializate pe scara larga. Mai ales o marca precum Renault. Sincer, nu am vazut nici macar o paza a unui clio symbol cu eleron. Sa fie chiar atat de greu imaginabil, sau sa fie o cerere chiar atat de mica?
|
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
Eu cred ca cererea este mica ... deoarece nu este un model super sport sau ceva de acest gen pentru symbol si deci nu prea are rost sa creezi piese de tunning pentru 75cp :-) zic si io'
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
intradevar, pentru spatele lui symbol nu cred ca o sa gasim ceva in afara de stopuri clare si un eleron universal, insa pt fata e mai bine, deoarece e comuna arhitectura cu bicorpul.
|
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesti tu stopuri clare pt symbol ?? ca eu n-am vazut
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Erau trecute in ultimul pliant de la Augsburg.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
?? stopurile de clio bicorp NU se potrivesc la symbol .. ca tot ziceai de ultimul pliant augsburg
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sosoenduristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 ![]() |
stiu ca nu se pupa modelele, dar parca imi aduc aminte ca zicea ca erau de symbol(vorbesc de cele din catalogul ausburg).dar e posibil ca varsta sa inceapa sa ma afecteze.oricum, erau urate rau, dar erau.
|
-------------------- symbol dci 80 cp
yamaha wr400f |
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Uite, intra si descarca pliantul de la Augsburg (vezi ca are 7,17MB) de la adresa http://www.augsburg.ro/Pliant%20ian-feb.pdf. O sa gasesti la pag. 6 set stopuri clare Renault Clio (237,41 Euro). Cei drept ca spun Renault Clio si nu specifica Symbol sau Bicorp.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
|
claus |
![]()
|
daca te uitai pe http://forum.reno.ro/viewtopic.php?t=1270 ai fi vazut ca subiectul augsburg a fost "dezbatut" .. si din poza, se vede clar ca sunt de bicorp..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]()
|
|
Subiectul ala l-am citit dar vazand ca e diferenta de pag (6 fata de 9) si de pret (237,41 fata de 72,71!!!) am crezut ca e vorba de alte stopuri. Cat despre faptul ca nu mi-am dat seama numai dupa poza pt. ce tip sunt, imi pare rau dar deabia m-a pregatesc sa comand un bicorp ( vezi http://forum.reno.ro/viewtopic.php?t=1296 ).
Inca o data, imi pare rau. Am vrut sa ajut. Promit sa nu mai fac ca se pare ca se produc mai mult iritare. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
claus |
![]()
|
pai, daca il citeai mai atent, ai fi vazut ca e vorba de oferta din luna martie (cel cu preturile mai mici la stopuri) ... tu dai link la oferta ianuarie-februarie
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
![]()
|
|
Eu am dat link pe cale www.augsburg.ro/"Noul Pliant A"/"descarca oferta in format .pdf". Acum, cand ai zis ca e februarie, am observat ca in adresa apare "...Pliant%20ian-feb.pdf" dar nu ma asteptam ca sub denumirea "Noul Pliant A" sa fie o vechitura, si am mentionat ca nu se specifica Symbol sau Bicorp. Am spus ca am gresit, incercand sa ajut, asa ca inchei aici discutia, care oricum este off-topic.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
ia uitati ce mi-a desenat un prieten zilele trecute :
Attached thumbnail(s) scan00011.jpg ( Size: 135.44k ) Number of downloads: 41 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
leonardo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 22 May 05 From: Bistrita ![]() |
Daca citeai mai atent forumul la generalitati clio gaseai urmatoarea adreasa.
http://www.renault.com.tr/aksesuar.php?model=clio_symbol_2 Sper sa te ajute la ceva . Bafta! ![]() |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
MMihai, daca o pui si in practica o sa fie beton! Sa ne tii la curent.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cam prea mult, pentru o symbol... parerea mea.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
deh... asta e un tuning extrem care nu prea il vad bine pe strazile noastre...
saptamana viitoare o sa va arat poze cu barile puse pe masina, praguri si eleron.. acum sunt in lucru |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
a mai pus cineva vreun eleron/spoiler mai ales pe spate la clio symbol ?! sa fie asa imposibil ? asta as vrea sa-i fac dpdv estetic !
|
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
imposibil... nu e!
![]() ![]() ![]() ![]() Numa` bine! This post has been edited by cmandrei: 9 Mar 2006, 17:22 |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Sebastian_ia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 December 05 ![]() |
am vazut cateva clio symbol cu eleron si erau mai dragute
stie cineva de unde se pot achizitiona si monta? eventual si preturi multumesc |
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80cp
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in targ la Vitan eleroane de toate felurile... Problema este ca trebuiesc "slefuite" putin, iar apoi vopsite in culoarea masinii si evident montate.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer ca si la fundul loganului nu cred ca vreun eleron ar putea face "camila" sa arate mai bine...poate doar unul gen Elia.....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Uite, modelul asta de eleron se potriveste destul de bine.
c14jq.jpg |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut astazi un Logan cu stopuri clare, probabil prelucrate de cineva de pe la noi... cunoasteti pe cineva care modifica stopurile stock in unele "lexus" (clare)?
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
am vazut pe undeva ca le-a fabricat cineva...adica se gasesc de vanzare; nu stiu mai multe detalii (erau strict de Logan)
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 07:24 |