Bacau-Marea Neagra cu loganul, pe unde e mai scurt drumul
![]() ![]() ![]() |
Bacau-Marea Neagra cu loganul, pe unde e mai scurt drumul
emilab |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
logan
- ab 30 dpd
|
|||
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Cu placere; poti conta pe informatii, eu am trecut ieri pe acolo venind dinspre Moldova spre Cta, ca sa evit aglomeratia celor ce plecau de la mare.
|
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Alte noutati de prin zona? mai ales varianta scurta Rm.Sarat-Ianca-Viziru-Bertestii de Jos-Kogalniceanu-Giurgeni.
Focsani-Braila prin Maicanesti cum mai arata? Dar Buzau-Costesti-Pogoanele-Slobozia? Poate un Iasi-Husi-Galati pe malul Prutului a incercat cineva in ultimul timp? Multumesc |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE Poate un Iasi-Husi-Galati pe malul Prutului a incercat cineva in ultimul timp? Galati-Falciu-Husi-Iasi, facut de doua ori in luna trecuta, drum relativ bun, fara excese deosebite faci cam trei ore. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
... eu care sunt Galatean folosesc ruta Galati->Braila->Slobozia->Constanta.
Drumul e plin de E-uri asa ca se merge dunga (app 3 ore drumul). Eu in locul tau as cobora spre Slobozia via Buzau. Nu recomand sa vii spre Galati ca mai mult lungesti drumul. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
De ce nu faci stanga la Viziru? Drumul e bunicel, l-au mai reparat, 2:30
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Am mers si pe acolo. Chiar si facut tot nu-mi place.
Am prins acolo 2 gropi in primava de am zis ca mi-a facut directia varza. Dar am avut noroc, am scapat fara nimic distrus. This post has been edited by dRg: 13 Jun 2007, 15:36 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Idem. Am fost spre Constanta pe ruta Galati-Braila-Viziru-Baraganu-Tandarei-Harsova.... Totul a fost perfect, pana am ajuns la drumul Baraganu-Tandarei (unde am vrut sa scurtam, ca sa evitam trecerea prin Slobozia). Un drum mai prost ca acesta nu cred ca am mai intalnit (~10 km DISTRUSI). La intoarcere, ca sa evitam portiunea Baraganu-Tandarei, am intrat pe drumul ce iese la Viziru, care desi nu era la fel de prost ca Baraganu-Tandarei, avea si el multe parti distruse si era si mult mai lung. Cred ca de acum inainte voi alege si eu ruta prin Slobozia.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Chiar nimeni pe Rm.Sarat-Ianca-Viziru?? Nu citeste nimeni daciaclub din zona aia?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
dRg |
![]()
|
Ianca - Viziru e acceptabil pentru un drum judetean. Nu e rau, se poate merge ok.
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
delfinut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 January 05 From: Mainz ![]() |
A fost cineva recent pe Macin-Constanta? Cum mai arata? Aceleasi portiuni "neplacute"?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4, 2005
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Este OK.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Am fost saptamana trecuta Bacau-Tisita-Galati-Braila-Viziru-Giurgeni-Constanta-Jupiter.De la Viziru la Giurgeni drumul este jale, gropi si cratere, asa ca trebuie mers cu max 50,pentru ca altfel e greu de evitat si risti sa-ti "demolezi" masina.In rest e ok.Radare destule.La intrarea in Constanta am luat-o pe centura pentru masini de transport, care e ok si te scuteste de aglomeratie.
|
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
dRg |
![]()
|
... pai mai sus am avetizat sa nu folositi Viziru-Giurgeni, sa incercati via Slobozia unde drumul e foarte ok pana la Giurgeni ca doar e european. Sunt app. 20 km in plus dar se metita din plin.
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
delfinut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 January 05 From: Mainz ![]() |
QUOTE(delfinut @ 10 Jul 2007, 23:13) QUOTE(Wolfman @ 10 Jul 2007, 23:40) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4, 2005
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Sal, portiunea de drum Focsani-Braila cum se prezinta?
De la Viziru dupa ce fac stanga spre E87 spre Giurgeni cum e drumul pana la intersectia respectiva? |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Are cateva portiuni cu gropi nasoale. Cand am fost ultima data, acum vreo 5 -6 saptamani, se lucra pe alocuri. Avantajul e ca nu e foarte aglomerat, si nici radare n-am prea vazut.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
evitati drumul de la baraganu la tandarei!!
![]() e distrus, numai tirurile circula pe acolo. va stricati masina si va enervati inutil. de la bacau pt cine este mai lejer se poate ajunge pe traseul bacau focsani buzau urziceni slobozia harsova constanta. drumul este foarte bun dar se ocoleste un pic. un pic mai mult de fapt. ![]() mai e varinata prin tisita tecuci galati(nu se ajunge in galati , se face dreapta la petrom la sendreni catre braila ). intre tecuci si galati sunt multe sate si sunt sanse foarte mari sa te prinda radaru chiar daca ai detector. sunt specializati baietii si stau si pe la 3-4 dimineata cu radaru cand nu te astepti. de evitat sa treceti vara intre 4 si 7 dimineata; multe carute nesemnalizate, oameni care merg pe marginea drumului , biciclisti. de la braila pana la slobozia este impecabil cu exceptia ultimilor 18 km(de la iazu la slobozia) unde este valurit si ai impresia ca mergi pe un gratar; cu 70 km/h se poate merge decent, fara sa simti prea tare denivelarile. radare intre braila si slobozia sunt la viziru si insuratei, de obicei la iesire spre slobozia. de la slobozia sunt 2 variante : pe la harsova; nu am mers dar drumul este foarte bun. sau slobozia drajna(unde se intra pe autostrada soarelui) cernavoda constanta. drumul de la slobozia la drajna ~15km este destul de prost, trebuie atentie pt ca sunt pe alocuri damburi in asfalt destul de inalte. varianta pe la drajna e bine de evitat in weekend pt ca de la cernavoda la constanta se merge de multe ori in coloana, deh vin bucurestenii la mare. ![]() noaptea sau in cursul saptamanii(exclus vineri) se merge destul de lejer. nu se percepe taxa de pod. insa la intoarcere am vazut ca se lucra de zor la barierele de la intrare pe pod spre constanta. deci in curand or sa reintroduca si taxa. ar mai fi varinta cu bacul pe la braila tulcea babadag constanta.(nu stiu cum e drumul nu am mers ) si varianta braila macim constanta( cea mai scurta): se face dreapta spre constanta la macin; nu se mai trece prin tulcea. drumul cica ar fi asfaltat recent si e foarte bun pana iesi in E87. This post has been edited by Ichebau: 10 Aug 2007, 09:02 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Este bun drumul Baraila(bac) Macin-Constanta si este sensibil mai scurt daca mergi in Mamaia;la intrare in com. Mihai Viteazul faci stanga si prin Sinoe, ajungi in Mamaia;aceasta parte din drum este chiar pustie si soseaua este buna.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
As recomanda urmatoarea varianta:
De la Focsani, de pe centura, de la sensul giratoriu semaforizat, se face la stanga spre Galati. Inainte de a trece podul peste Siret, de la Maicanesti, ai doua optiuni: ori prin Galati, ori prin Braila. De varianta prin Braila nu pot sa spun nimic ![]() Dupa pod, de la Hanu Conachi, se face incadrarea pe DN 25. E un drum cu destule limitari de viteza si cu radare, dar e mai lejer decat portiunea Tecuci-Liesti care practic e o localitate continua. La bac, la Galati, situatia e cam urmatoarea: traficul e non-stop dar trecerea dureaza deoarece se face o volta, din cauza nivelului scazut al Dunarii; costul pentru masini e de 15 lei cu tot cu sofer iar penteru persoane e de 1 leu. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Știe cineva cum e drumul de la Focșani la Brăila prin Răstoaca-Călieni-Nănești-Măxineni?
Merg Bacău-Constanța și vreau să evit Tecuci-Brăila unde trebuie să mergi numai cu 60 printre vânzători de legume. This post has been edited by lulu_tanase: 23 Aug 2007, 10:31 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Imi cer scuze daca am raspuns cu intarziere, dar acum am vazut postul,drumul e OK,partial prost la 10km de Braila,dar in rest e ff bun,eu il aleg de fiecare data ca este liber si fara localitati.
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Merci, între timp am fost -pe acolo am trecut- și într-adevăr e OK!
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
logorc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 July 09 ![]() |
un drum mai bun in acest an
![]() 13 Jul 2009, 19:41: astept o parere This post has been edited by logorc: 13 Jul 2009, 19:41 |
--------------------
bmw
e36
1996
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
sunt de acord cu Semit ...si mie varianta E85 bacau-...- urziceni apoi stanga pe E60 imi place...si nu mai ai probleme..e mai lung cu aprox.70 km decat restul variantelor...insa merita, daca mergi cu masina ta si mai si tii un pic la ea.. am un prieten care merge saptamanal pe ruta bacau-cta , prin focsani-braila-viziru...
si imi spune ca daca masina nu era de la firma(clio symbol) nu ar fi mers pe acolo.. numai denivelari si pe unele portiuni si cratere.. prefer sa pun benzina in plus de 50 ron decat sa mi fac nervi si sa mai stau si atent la cratere si denivelari.. This post has been edited by megane1: 14 Jul 2009, 06:14 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
varianta prin Focsani-Braila-Viziru ramine dupa parerea mea cea optima. Drumul e rezonabil (partea din jud. Vrancea e chiar foarte buna), doar citiva km inainte de Br sunt asa si asa. Liber cit cuprinde, rar trec masini.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
Laur0706 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 July 09 ![]() |
ilav , plec si eu pe 08.08.
|
--------------------
FIAT
ALBEA
2006 DINAMIC
- VN 31 VLC
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
am fost in weekendul trecut pe ruta bacau-buzau-stga in costesti-slobozia-giurgeni-harsova- m kogalniceanu si apoi inainte de orasul ovidiu am facut dreapta pe un drum ocolitor si am iesit dincolo de constanta, la iesirea spre statiuni...cu atentie pe sectorul costesti -slobozia- asfalt bun, rulat 90-100 km/h, dar cu atentie la unele cratere ce apar din loc in loc, nu prea des
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
"dreapta pe un drum ocolitor" inseamna varianta Ovidiu si e dezastru (parca au dat cu mortiere) si ai iesit dupa calea ferata de la Metro...pe varianta Constantei (Aurel Vlaicu). De acolo, ai mai mers ceva pana la iesirea spre statiuni...poate 5-6 km.
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Forestman |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Anul trecut am fost pe urmatoarea varianta: Bacau-Ramnicu Sarat-Ianca-Viziru-Spiru Haret-Bertestii de Jos-Harsova-Constanta-Eforie si sunt cca. 360km. Drumul a fost in proportie de 95% f. bun si LIBER. Merita incercata si varianta aceasta. Eu plec peste 2 zile si vreau sa merg pe acelasi traseu.
Daca au aparut ceva modificari cu privire la starea drumului de anul trecut pana astazi, spuneti-mi si mie. Multumesc si drum bun!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:48 |