Dimensiuni anvalope autorizate RAR
![]() ![]() ![]() |
Dimensiuni anvalope autorizate RAR
Bo_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai motorul de 115 CP si discuri fata de 280 cm si spate 265 cm atunci pneul cu dimensiunea 195/65/15 este omologat/autorizat.... Se gasesc si in CIV dimensiunile corecte. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
La aceasta versiune pe care o am si eu , toate inspectiile gen ITP le-am trecut in Belgia cu 205-55-16 de vara jante aliaj , iarna pun jantele initiale cu 195-65-15 .Cum acolo baza de date e stricta nu cred ca la noi o sa ai probleme.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
in CIV nu am nimic trecut la anvelope. cand am cumparat masina era inmatriculata in franta iar acum e in bulgaria si nici la unii nici la ceilalti nu se trece detaliul asta in talon.
eu tot 195/65 R15 și 205/60 R16 am. găsisem pe un site că jantele R16 erau omologate doar pe modelul 3.0L benzină. în fine, dacă pun pe iarnă r15 sigur nu am probleme merci fain! |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:31 |