Se ia vopseaua de pe numere?
![]() ![]() ![]() |
Se ia vopseaua de pe numere?
Ge0rge |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() vor sa aiba cum sa ma traga pe dreapta? sa puna mana sa faca niste placute decente... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Ge0rge |
![]()
|
Sincer, nu prea ma uit la Tv...numai aberatii..Becali+Iri =Love, cat de bogati sunt ei si cat de saraci suntem noi
![]() Oare numai in Romania se intampla asa ceva? in loc sa te despagupeasca ei, platim noi....dar asta e poate le lipseau banii de la fondul de Paste si au folosit oja in loc de vopsea Hai mersi si am sa ma duc la Udriste sa ma interesez cat trebuie sa platesc ![]() |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Parerea mea este sa faci rost de putina vopsea neagra si sa dai tu cu degetul sau cu o pensula sa revopsesti cifrele inapoi. E mai simplu decat sa te duci la udriste.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Ar trebui sa dea garantie la ele ca la orice produs pe care il cumperi, ca pana la urma le platesti, nu? Si sa le schimbe pe garantie nu pe banii tai.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
eu le-as lasa asa in locul tau. abia astept motiv de cearta cu un tablagiu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana pricepe boul ca nu e din vina ta,pierzi timpul!
Mai bine se foloseste un marker, sau o vopsea si o pensula! Ca si la politie daca te duci stai de te plictisesti! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Lasa-le asa, dale-n masa de placute. Daca nu-ti place cum arata du-te si cumpara niste oja neagra si da pe unde se vede alb si ai rezolvat problema. Chiar nu se merita sa stai pe la Udriste sau cine stie pe unde la mama naibii pentru niste table inutile pentru sofer.
Da, cred ca merge si marker permanent. Nu se uita nimeni la ele sa vada daca mai sunt reflectorizante sau nu. |
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
pe' oricum fundalul alb e reflectorizant. negrul nu cred ca e
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
raz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 9 October 05 From: Bucuresti ![]() |
sal
se sterg numerele! cum se procedeaza, iei amenda, nu iei, le schimbi pe banii tai, le vopsesti, care e solutia? |
--------------------
renault
clio III
1.4 16v confort dynamique 2006
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
ferice de voi cei cu numere sterse ca puteti merge linistiti de DN1 fara sa ve fie teama de camerele video !!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Le-am "corectat" cu marker-ul si sunt OK, pana la urmatorul spalat.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e si cea mai buna solutie!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Nu va inchipuiti ca se ia de nu se mai vede nimic...si esti Stealth pe langa radare
![]() ![]() |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se dusese aproape toata vopseaua de pe numarul din fata, iar cel din spate doar "pe alocuri"... asta dupa prima spalare: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=39253
s-a rezolvat cu pensula si vopsea neagra... parte proasta este ca iar a inceput sa sara... cred ca este din cauza vopselei albe pe care nu prea se lipeste alta vopsea... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
@Ge0rge
Pai sa le verifice si sa le si schimbe! Le-am platit ca noi si nu o sa imi pierd vremea sa le retusez la fiecare spalat! ![]() |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
my point exactly... acum nu mai ma chinui cu pensula si astept sa cada de tot si sa ma opreasca un nenea cu sepcuta si bastonas colorat in alb cu rosu...
banuiesc ca si lor le este cam jena sa se ia de cei cu numerele luate, pentru ca la cine o sa se descarce acestia... la domnul cu sepcuta... ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
Adam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 June 06 ![]() |
QUOTE(Alex04 @ 4 Jun 2006, 21:40) ferice de voi cei cu numere sterse ca puteti merge linistiti de DN1 fara sa ve fie teama de camerele video !!! Corect, ce-as vrea si eu numere d'astea. ![]() Taaaare as vrea sa vad un organ ca-mi da amenda ca nu se vede numarul. Daca indrazneste, rezolv instantaneu problema, pun un carton cu numerele scrise de mana ("italic"), e 100% legal (daca nu au schimbat iar legea) si nici o sansa de a fi "citit" de radarele DN1. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6
2001 - Cabrio
- B-01-ABC
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
in sfarsit aflu si eu care-i faza cu numerele astea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Am vazut la TV ca politia planuieste un "recall" pe un lot de placute de inmatriculare eliberate dupa 01.04.2006. Proprietarul va fi anuntat si i se vor schimba placutele gratuit. Explicatia oferita a fost cea a unui lot necorespunzator de folie reflectorizanta la care vopseaua neagra nu facea aderenta cum trebuie.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Ge0rge |
![]()
|
Am auzit si eu ceva vag, deci asteptam sa vina instiintare in cutia de scrisoare sau mergem noi la udriste?
Ma bucura ca aud termenul 'gratuit' ,ca altfel nu dadeam nici 2 lei sa schimb numerele This post has been edited by Ge0rge: 12 Jun 2006, 10:18 |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Si la mine s-a luat vopseaua si le-am mai vopsit o data si au tinut 2 saptamini.....Daca o sa se ia garcea de mine ii zic ca ei mi le-au dat nu ? sa le faca cum trebuie firma agreata , daca pui o folie o sa spuna ca am facut-o ca sa nu ma mai vada ............
asa ca i le dau bucuros numerele , sunt de la masina de serviciu .... ![]() |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
Ge0rge |
![]()
|
A mai facut cineva ceva in aceasta privinta?
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
Ge0rge |
![]()
|
"Cel putin zece persoane se intorc zilnic sa schimbe placutele de inmatriculare ale masinilor pentru ca se sterge vopseaua.
Pentru a remedia aceasta problema, la Directia Regim Permise Auto si Inmatriculare a Vehiculelor s-a infiintat un ghiseu care se ocupa in mod special de aceste reclamatii. Proprietarii de autoturisme care au placute de inmatriculare de pe care s-a sters vopseaua le pot aduce inapoi, la politie. „Placutele se depun impreuna cu o solicitare scrisa de mina si cu o copie a certificatului de inmatriculare. Problema se rezolva in 24 de ore“, ne-a declarat Dan George Mosescu, seful Sectorului Regim Permise Auto si Inmatriculari Vehicule. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, placutele cu numere de inmatriculare vor fi inlocuite gratuit. Surse din cadrul DRPAIV ne-au declarat ca vina apartine firmelor care s-au ocupat de producerea acestora - Alro Slatina si 3M, care au contract cu MAI. Nu spalati masina Directorul adjunct al DRPAIV, comisarul Andrei Crucean, a refuzat sa ne ofere date despre contract, explicind ca „sint confidentiale“. Insa ne-a asigurat ca firma producatoare isi asuma vina pentru aceste placute cu probleme. „Numai proprietarii masinilor care merg la spalatorii au probleme cu placutele, pentru ca vopseaua nu rezista la anumiti detergenti folositi de aceste spalatorii. Cei care nu merg la spalatorii nu vor avea aceasta problema“, a mai spus comisarul Crucean. Reprezentantii firmei Alro Slatina nu si-au asumat vina. Ei spun ca, de fapt, de acest contract s-a ocupat o alta firma, din aceeasi „familie“ cu Alro Slatina, respectiv Altprom Slatina. Directorul general al Altprom Slatina, Gheorghe Serghei, a refuzat sa ne raspunda la intrebari. Ne-a asigurat ca pentru lamuriri vom fi contactati de o persoana abilitata sa discute cu presa, ceea ce nu s-a intimplat pina la inchiderea editiei." |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
AlinI |
![]()
|
asta cu spalatul este MINCIUNA de la mama ei, in sensul pur al cuvantului... eu am fost la mai multe spalatorii si la fiecare mai sarea cate o bucata mare din vopseaua neagra... ca sa nu mai zic ca se ia cu unghia fara sa te chinui sa o dai jos... are stratul de vopsea neagra mult prea subtire dat, iar vopseaua alba nu face aderenta cu cea neagra... adica de exemplu eu am vopsit manual numerele dupa ce a cazut de tot stratul negru, iar acum la fiecare spalare mai cade cate o bucata de vopsea... cade de la spalare pentru ca spalarea la spalatorie se face sub jet puternic de apa, nu de la detergenti si alte prostii...
intrebarea este de ce nu fac publice contractele in urma carora, aceste mici firme si "firmulete" au obtinut dreptul de a face placutele alea??... ori pentru ca au facut cam cum se face peste tot in romania... licitatie si care ofera cel mai mic cost de productie acela primeste contractul, ori cel care a dat banu grupa mare sau a avut cel mai mare interes acolo a obtinut contractul... in primul caz este normal ca cel mai ieftin sa fie cel mai prost si oricum o sa iasa in pierdere pentru ca o sa schimbe placute de o sa se sature, iar in al 2-lea caz ma abtin... ![]() eu nu mai ma chinui acum nici sa vopsesc numere si nici la politie sa le schimb nu o sa ma duc fara sa ma cheme ei in scris sa fac asta... pur si simplu nu mi se pare normal sa trebuiasca sa imi iau 2 zile de concediu, plus benzina pentru plimbarea pana in alexandria, pentru greseala lor... ![]() ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
Whishlist Honda S2000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:12 |