Clonare card Laguna 2, se poate?
![]() ![]() ![]() |
Clonare card Laguna 2, se poate?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pentru cei care refuzau sa accepte faptul ca un walki talki poate lasa o masina descuiata in momentul in care proprietarul o incuia cu ajutorul telecomenzii din cheia masinii sau care refuzau si contestau cu ajutorul cunostintelor proprii reportajul DWTV aveti mai jos raspunsul DWTV la solicitarea inregistrarii emisiunii:
Dear Marius, Thank you for your email and your interest in DWTV. I apologise for not replying sooner but as we answer each and every one we receive this takes some time. The device that you mentioned was feaured on our old programme, 'Auto Motor Sport' on 07.06.2004 ("Autoklau mit Funkgerät"). Regrettably, Deutsche Welle, a public-financed company with tight funding at present, does not have the capacity to send viewers copies of our programmes. Should you wish to, however, it is possible to purchase a copy of the programme on VHS. The prices for these are as follows: For up to 10 minutes of footage: 25 Euros For up to 30 minutes of footage: 45 Euros In the future, should you see a programme on DWTV that you wish to view again, a sample of recently played programmes feature in our 'Video on Demand' collection, which you can find under the following link: http://www.dw-world.de/dw/0,2142,4756,00.html (in German: http://www.dw-world.de/dw/0,2142,4753,00.html) If you have 'Real player' you can watch these for free on your computer. I hope that this is of some help. With best wishes from Berlin, Alice Harrison Viewer Correspondence DWTV - dupa cum vedeti se confirma existenta emisiunii... din pacate nu mi/au transmis pe e/mail emisiunea insa se da posibilitatea celor care contestau vehement datorita cunostintelor proprii de electronica veridicitatea celor demonstrate de reporteri sa se poata documenta, invata si accepta relitatea contra sumei de 45 EUR, suma ce reprezinta costul primirii emisiunii cu pricina in format video pe caseta VHS... dupa vizionare sunteti invitati pe rand sa va expuneti obiectiile atat vis a vis de prezentarea mea facuta aici pe forum cat si asupra celor relatate si demonstrate in cadrul acestei emisiuni... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 7 Jul 2006, 15:56 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 7 Jul 2006, 16:52) ...veridicitatea celor demonstrate de reporteri sa se poata documenta, invata si accepta relitatea contra sumei de 45 EUR... Și ce dovedește ce ai scris tu în postul de mai sus? Hm, nu faci tu un pustiu de bine s-o achiziționezi și să pui niște imagini p'aci? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu au decat sa faca achizitia cei care sustineau sus si tare ca ceia ce spun eu este imposibil sa se poata realiza cu un walki de 15 EUR conform cunostintelor lor temeinice de electronica... ca de dat din gura se gasesc la kilogram... de dat contre, de dat destepti... sunt curios daca cineva dintre contestatari este dispus in loc sa dea din gura (din degete) sa dea si din buzunar pt a dovedi ca el si numai el are dreptate, ca expertii aia sunt natarai si io am vb aiurea(eu spre deosebire de ei am vazut reportajul asa ca nu am de ce sa fac pustiu de bine:) )... si cam ce dovedeste??? pai asta dovedeste: The device that you mentioned was feaured on our old programme, 'Auto Motor Sport' on 07.06.2004 ("Autoklau mit Funkgerät")-faptul ca nu am fabulat, am descris exact ce am vazut... acum ramane contestatarii spuselor mele sa vina cu inregistrarea sa imi arate ca de fapt walki ala costa mai mult de 15 EUR si ca este absolut imposibil ca acel walki sa lase masinile descuiate de catre hotii care il foloseau si reporterii care au facut acea demonstratie...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
DragosP |
![]()
|
Domnul meu, de FAKE ai auzit?
În rest, numai de bine, eu nu mai zic nimic, m-ai convins și pus la punct în același timp. ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte muult ai dovedit.. mail in germana poate sa scrie oricine, si sa-l semneze drept dw..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Claus...hai ca acu l-ai enervat. Cum adica....el falsifica mesaje pe mail? :-w
Si.....chiar...daca o fi un walkie talkie mai scump? Unul care sa coste vreo....20 Euro? :-? Eu unul nu dau 45 Euro doar ca sa aflu ca fizica este o stiinta exacta. Am invatat asta in scoala. This post has been edited by richie: 10 Jul 2006, 16:39 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daar .. .vaaai... este incredibil.. 20 de euro... vaaai.. or fi ai mei, sau ai lui ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- da/mi te rog pe pm o adresa de e-mail a ta... iti trimit mailul dupa care poti verifica luand tu insuti legatura cu persoana care a raspuns la mail veridicitatea lui... transparenta totala... dupa care vei posta aici si vei spune ca eu sunt autor a unui fals sau am avut dreptate... ce spui? nu e mai bine decat sa mancam **** si sa discreditam pe oricine doar de dragu de a o face sau de dragu de a lua apararea unui prieten moderator? asa cum am spus... transparenta totala, iti dau posiilitatea sa verifici daca acel mail este o fabricatie sau intradevar a venit de la DW... in primul rand nu cred ca oricine detine o adresa @dw-world.de... in rest te las sa verifici si apoi sa ma contesti sau nu... pana atunci in locul tau asi fi mai retinut... astept sa ma contactezi!!!
QUOTE(richie @ 10 Jul 2006, 17:38) Claus...hai ca acu l-ai enervat. Cum adica....el falsifica mesaje pe mail? :-w Si.....chiar...daca o fi un walkie talkie mai scump? Unul care sa coste vreo....20 Euro? :-? Eu unul nu dau 45 Euro doar ca sa aflu ca fizica este o stiinta exacta. Am invatat asta in scoala. fizica stiinta exacta???? ![]() - erau odiniuara niste niste adepti a stiintelor exacte care sustineau ca pamantul e patrat, sau ca la capatul oceanului e neantul si cazi in gol... dragul meu... omul pe pamant cat traieste invata... azi ce ti se pare exact, normal maine poate sa fie ridicol!!! claus edit: iar scrii posturi consecutive? |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
richie |
![]()
|
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 10 Jul 2006, 17:42) Iti dau eu cateva site-uri de pe care poti trimite mailuri si de la adresa interceptor@polul_nord.ro. sau interceptor@fbi.us sau....cum vrea muschiul tau. Cat despre ce ziceai mai sus, INCA fizica este considerata o stiinta exacta. Cel putin acea parte a ei care se refera la curenti, unde, transmisii si receptii. Si bruieri. |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Sa stiti ca ar putea avea dreptate!!!
daca frecventa de emisie a WT este aproape de frecventa de receptie a receptorului masinii semnalul emis de cheie este bruiat puternic de WT si receptorul masinii este in ceata si nu interpreteaza codul primit de la cheie, in consecinta nu da comanda de inchidere a usii. Pe de alta parte aceste banale WT de jucarie sunt niste glumite care sunt facute neprofesional (ieftine) ceea ce le face o sursa puternica de radiatii radio intr-un spectru de frecvente foarte mare in apropierea lui (generarea unui numar infinit de armonici) Deci mai ganditi-va!!! |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
richie |
![]()
|
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 17 Jun 2006, 15:24) - - in alta ordine de idei... masinile germane au avut o hiba care nu necesita clonarea (e valabil de la VW pana la Porsche), statea hotul in parcare cu un walki talki de 15 EUR cu scanare a frecventelor digital... dadea search in momentul in care omul isi incuia masina cu butonul din cheie... capta frecventa radio cu walki masina nemaiprimind comanda... aceasta ramanea descuiata si el intra si fura ce gasea... chestia a fost demonstrata si la TV de catre postul DW din Germania... si asa producatorii germani de auto au renuntat la undele radio pt comunicarea telecomenzii/cheii cu masina ![]() ACEST lucru nu este posibil. Cu un aparat de RECEPTIE sau folosit pe RECEPTIE nu se poate realiza acest lucru. Oricat de neprofesionist ar fi realizat un echipament radio, nu radiaza atat de tare pe receptie. Iar sa captezi undele radio doar pentru tine si echipamentul tau.....doar cand scriu astea sunt sub masa de ras. Au zis aia de la DW ceva, chiar s-a intamplat se pare, dar omul nostru n-a priceput nimic de acolo. Uite cam cum s-au intamplat lucrurile: I remember last year in europe they had a huge argument because one frequency was given to two different manufactuers. Car remotes and Walk Talkies. Resulting in the following: If someone locking their doors via remote did not make sure the doors were locked although he pressed Lock - the signal could have been overriden by a walkie talkie nearby blocking the signal to go to the car receiver. Thus if someone hit lock and the walkie talkie was nearby - the doors did not lock and it was easy to steal the car. This worked with Porsche, Mercedes, Audi... no matter what make! Adica, deoarece autoritatile au alocat aceiasi frecventa si pentru telecomenzile auto si pentru walkie talkie, a fost posibil ca semnalul emis de telecomanda sa fie interceptat de walkie talkie. Cum a fost posibil mai departe ca acest semnal sa fie blocat, sau mai precis suprascris, se poate citi aici: www.roguesci.org/theforum/detonation-demolition/ 1737-special-design-remote-det-4.html - 157k Nu e chiar la subiect, dar e pe-aproape. Pe scurt: Walkie Talkie a fost modificat, adaugandu-i-se un decoder DTMF. Asta, deoarece semnalul emis de telecomanda, era codat doar DTMF (se emite un tren de impulsuri intr-o anumita ordine si de anumite tonalitati (frecvente) asigurandu-se asftel criptarea -e ca la telefon, cand formezi un numar si "auzi" cifrele cand le formezi ca au un sunet diferit, particular fiecarei cifre in parte), a permis ca DTMF-ul sa fie interceptat si decodat, pe urma reemis blocand astfel transmisia de la telecomanda. DECI nu e chiar atat de simplu. Sunt necesare cunostinte de electronica si de programare, pentru ca decoderul/encoderul dtmf este de fapt controlat de un microcontroller, care este programat adecvat. E adevarat, hotii S-AU FOLOSIT de walkie talkie, datorita bug-ului oferit pe tava de autoritati. Si de VAG, care folosea un nivel de securitate destul de scazut, cu o singura criptare a semnalului, negandindu-se ca se expun la astfel de probleme. Cam asta e....Nu va luati de termenii folositi in exprimare. Am incercat sa explic pe intelesul tuturor. A...si NU EXISTA walkie talkie cu scanare digitala a frecventei, la nivelul asta de jucarii. De fapt, NU EXISTA walkie talkie care scaneaza frecvente. Asta pentru ca, walkie talkie este de fapt un PMR (Personal Mobile Radio), iar PMR inseamna: -frecventa libera, intr-o banda alocata special pentru aceasta aplicatie (430-450MHz in majoritatea tarilor). E adevarat, frecventa este apropiata de cele folosite la telecomenzile auto. -blocarea echipamentelor radio pe 8 canale de lucru, cu un oarecare ecart intre ele, putand fi folosite doar pe aceste 8 frecvente, neexistand posibilitatea de scanare a frecventelor din jur. Totul a fost posibil in cauza unei sumbre coincidente. Frecventele au coincis. This post has been edited by richie: 10 Jul 2006, 21:37 |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
QUOTE(richie @ 10 Jul 2006, 21:41) Iti dau eu cateva site-uri de pe care poti trimite mailuri si de la adresa interceptor@polul_nord.ro. sau interceptor@fbi.us sau....cum vrea muschiul tau. Cat despre ce ziceai mai sus, INCA fizica este considerata o stiinta exacta. Cel putin acea parte a ei care se refera la curenti, unde, transmisii si receptii. Si bruieri. - astept sa imi dai si interceptor@dw-world.de, voi astepta degeaba si esti convis si tu ce gogomanie ai spus... - in legatura cu faptul ca eu nu am inteles nimic din acel reportaj... in primul rand pe mine nu ma dor mainile si piciorele la capitolul limba Germana... cand ai sa fi in stare sa urmaresti o astfel de emisiune si sa intelegi cat am inteles eu atunci sa faci afirmatii pana atunci rezuma/te la discutie... tu ai luat ceva pus pe tava in limba engleza care este cu totul alceva... daca exprimarea mea nu a fost strict pur stiintifica mea culpa.. ma bucur ca prin cele afirmate de tine ai confirmat povestea... ![]() |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
richie |
![]()
|
NU am confirmat decat faptul ca s-au spart masinile alea, folosindu-se SI un walkie talkie....si multa stiinta si multe altele. Cat despre a fi in stare sa urmaresc o emisiune in limba germana, nu sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata. Pentru ca nu ma intereseaza. Dar...ce te-a oprit sa faci si tu ce-am facut eu? Google functioneaza la fel peste tot.
Da-mi un PM cu adresa ta de mail si vei primi un mail de la interceptor@dw-world.de in urmatoarele 10 minute dupa ce voi citi mesajul.... |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
claus |
![]()
|
e chiar o chestie simpla cu emailul ..
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
richie |
![]()
|
Taci ma...ca si tu spui gogomanii....habar n-avem de tehnica si de internet....
|
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Măi, și doar am zis că tac...
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
QUOTE(richie @ 11 Jul 2006, 15:44) NU am confirmat decat faptul ca s-au spart masinile alea, folosindu-se SI un walkie talkie....si multa stiinta si multe altele. Cat despre a fi in stare sa urmaresc o emisiune in limba germana, nu sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata. Pentru ca nu ma intereseaza. Dar...ce te-a oprit sa faci si tu ce-am facut eu? Google functioneaza la fel peste tot. Da-mi un PM cu adresa ta de mail si vei primi un mail de la interceptor@dw-world.de in urmatoarele 10 minute dupa ce voi citi mesajul.... - ai si adresa de mail PM... nu vreau sa primesc mail de la interceptor@dw-world.de ci vreau sa ma faci proprietar pe acea adresa... sau macar sa te vad pe tine proprietar pe ea... este o adresa platita si rezervata postului... nu orice agarici isi poate permite adresa, spuneai ca oricine isi poate face adresa/cont cu @dw-world.de... sa te vedem domne la lucru!!! This post has been edited by laguna_2_interceptor: 11 Jul 2006, 20:13 |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Daca va linisteste cu ceva (in caz erati nelinistiti
![]() Chestia asta e valabila incepand cu luna iunie, nu stiu daca a inceput aceasta procedura si in tara noastra. Cert e ca nu se vor mai putea programa "blanc"-uri (carduri nepersonalizate cu VIN) asa ca de acum incolo sa nu va mai agitati sa cumparati carduri (blanc-uri) de ocazie. Asta nu inseamna ca nu se vor mai putea face prostii. Ce e facut de mana omului se poate face si desface tot de mana omului. Pe de alta parte, comanda de inchidere/deschidere a usilor din card se poate bruia cu un emitator pe aceeasi frecventa cu o putere ceva mai mare (depinde si de distanta). Deasemenea se poate scana ce emite telecomanda numai ca nu merge asa cat ai bate din palme. Acelasi lucru e valabil si pentru ceea ce emite cipul de securitate daca masina e cu hands free. Numai ca pentru asta din urma trebuie aparate mult mai sofisticate decat un PMR sau un scanner de amator. Tot pentru linistea voastra, telecomenzile Renault functioneaza intr-o alta frecventa decat PMR-urile, suficient de departe (>12 MHz) ca sa nu fie bruiate de acestea (care n-au decat 0.5 W, teoretic). Am facut si proba: am emis pe frecventa PMR cu 0.5 W, 5W si 50W (mai mult n-am) si telecomanda n-a fost afectata cu nimic (nici cu telecomanda la 20 de m de masina). |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- acum urmeaza sa sara la gatul tau sa prezinti dovezi la ce ai scris
![]() |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
cipman |
![]()
|
In primul rand eu as sugera sa ramanem la subiect, macar aproximativ. Chestiile cu adrese de mail si alte spam-uri lasati-le pentru chinezi sau pt. altii.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Ma bag si eu ca Gheorghe in discutie...
Buuun, sa zicem ca cineva sta cu uachi-tuachi langa tine cand vrei sa-ti incui masina. Si ce daca ramane masina descuiata? I dont get it. Posesorii de Renault sunt, prin definitie oameni destepti, nu rapandule impresioniste ahtiate dupa tot ce incepe cu V si se termina cu W. Prin urmare, mi-e greu sa cred ca un posesor de Laguna 2 nu are asigurare CASCO. Si ma intorc la intrebarea initiala: care-i problema daca nu se incuie masina? |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
claus |
![]()
|
interceptor.. nu ti se pare ca te agiti cam mult si aiurea cu treaba cu moderatorii ??
in fine.. de contestat pe cipman.. nu prea are lumea de ce sa o faca.. pt ca e destul de logic ce spune el.. a, si o dai foarte aiurea in diverse cu "ai si adresa de mail PM... nu vreau sa primesc mail de la interceptor@dw-world.de ci vreau sa ma faci proprietar pe acea adresa... sau macar sa te vad pe tine proprietar pe ea... este o adresa platita si rezervata postului... nu orice agarici isi poate permite adresa, spuneai ca oricine isi poate face adresa/cont cu @dw-world.de... sa te vedem domne la lucru!! " .. ce legatura are ce e scris mai sus cu proprietatea casutei de mail ? era vorba doar de dat un mail dupa o adresa fictiva .. pe viitor.. ai grija la ce a sugerat cipman.. stii foarte bine cum e sa stai pe bara, si se pare ca iti cam place.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Din toata chestia eu raman cu un lucru: ne omoara Reno la buzunar cu cardurile. Macar de-ar fi mai rezistente. In afara de faptul ca se inmoaie femeile ca ai card si buton, cheia nu pierde butoane, cardul meu da .
Deh, masina cu card e mai e gasca. ![]() This post has been edited by bh07xyk: 12 Jul 2006, 08:53 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
richie |
![]()
|
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 11 Jul 2006, 21:35) - acum urmeaza sa sara la gatul tau sa prezinti dovezi la ce ai scris ![]() NU voi sari la gatul lui cipman, pentru ca nu am de ce. El a argumentat ceea ce a scris acolo si e foarte logic. (cel putin pentru mine...si se pare ca nu numai). Cam asta am spus si eu in postul meu cu explicatii....dupa ce m-am documentat si nu dupa ce am vazut un documentar incercand sa descifrez ceva din pasareasca specifica unei limbi pe care n-o intzeleg suficient de bine. In alta ordine de idei...check your e-mail. Ai primit un mail de la interceptor@dw-world.de (daca n-am gresit ceva cand am tastat ![]() Si...gata! Cipman are dreptate....prea mult tam tam facut de unul cu ochelari de cal pusi peste un munte de lacune tehnice.....Apropos...ce profesie ai? A...si...oi fi eu agarici, dar sunt unul suficient de destept sa-ti dea peste nas atat de tare incat sa ii trebuiasca vreo 2 zile sa-si revina la forma initiala ![]() This post has been edited by richie: 12 Jul 2006, 10:05 |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce aveti fratilor de v-ati inflamat in halul asta?
O sa crapati de inima! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(cipman @ 11 Jul 2006, 21:16) .... Am facut si proba: am emis pe frecventa PMR cu 0.5 W, 5W si 50W (mai mult n-am) si telecomanda n-a fost afectata cu nimic (nici cu telecomanda la 20 de m de masina). O intrebare putin (mai mult) off topic: Cu ce Dumnezeu ai emis tu pe frecventa PMR cu 50W (cinci zeci de watt). Imi imaginez cu greu un emitator in banda de 450 MHz (sau pe acolo) care sa aiba 50W putere de emisie ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cipman |
![]()
|
446 MHz mai exact. Daca te-ai gandit la o instalatie portabila, asta e sursa care ti-a "blocat" imaginatia
![]() ![]() |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
Absender: richelieu <interceptor@dw-world.de>
------ INFORMATII EXPEDITOR ------ Acest mesaj v-a fost trimis de richelieu. Adresa de e-mail: interceptor@dw-world.de Mesaj trimis de pe site-ul LoveSMS.Ro ai vazut sa apara asa ceva in mailul meu???? - in alta ordine de idei era vb sa faci dovada ca esti proprietarul unei adrese cu @dw-world.de nu sa imi arati ca te ocupai de carduit si stii sa trimiti niste spamuri... - profesia mea nu are legatura cu electronica si nu am pretins ca sunt electronist sau ca am cunostinte vaste in domeniu cum de altfel nu am vazut nicaieri in acest topic ca este adresat expertilor electronisti... iar cu chestia ca esti destept???? lauda de sine nu miroase a bine... iar la tine pute ![]() |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 05:39 |